forum.gif
Melnbaltā filmiņa (cik noprotu 35mm).
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Melnbaltā filmiņa (cik noprotu 35mm).
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.09.07 22:40
 citēt
Meklēšanas funkciju forumā neatradu, bet jautājums pavisam vienkāršs - kur iegādāties, uz ko skatīties?

Un vēl - varbūt kāds pārdod kādu lietotu filmu spoguļkameru?
Tā gluži ar Zenītu fotogrāfēt negribētu, bet to arī var piedāvāt.
Publicēts: 06.09.07 22:47
 citēt
Elkoraa, mosh Rimi - Kodak C-41 melnbaltaas...
Publicēts: 06.09.07 22:49
 citēt
parasti jau laikam veikalos peerk shitaas mantas ;)
www.ss.lv...
tur nesen pa smiekla naudu 300-to Canonu tirgoja...
Publicēts: 06.09.07 22:55
 citēt
Mazs oftopiks... a kapēc nikon F6 skaitās baigi kruts filmenieks? dēļ tiem 9fps ?
Publicēts: 06.09.07 23:12
 citēt
Mazs oftopiks... a kapēc nikon F6 skaitās baigi kruts filmenieks? dēļ tiem 9fps ?

Vispar nav vinjam 9.

Continuous high-speed shooting to approx. 5.5 fps (8 fps with optional Multi-Power High Speed Battery Pack MB-40)

Bet tomeer aatrs.
Publicēts: 07.09.07 01:32
 citēt
Tas ir pats pēdējais Nikon filmiņnieks, izlaists kaut kur 2005. gadā, apvienojot vislabāko pieredzi un vispār taisīts tā, lai būtu vislabākā 35mm formāta filmu SLR
Publicēts: 07.09.07 08:48
 citēt
Mana izpratne vislabak NIKON kamera bij man pirmais NIKON F2. Tacju NIKON F4 ari ne reizi nepievīla. Bet tā ja vienkārši pabildēt uz filmas tad es ņemtu NIKON FM2 + NIKOR 35mm un neko vairāk nevaidzētu.
Publicēts: 07.09.07 09:12
 citēt
Vispār gribētos iegādāteis kādu Nikon filmenieku. F6 cena mani nepārāk saista...
varbūt kāds var pastāstīt, kas tur labs ir? Negribas neko ļoti senu, kā arī autofokusu tomēr arī vajadzētu, kā arī lielu nevajag man ar vienu ķieģeli ir labi...
Publicēts: 07.09.07 09:21
 citēt
vienciparu eFiniekiem viss ir uuberaakais

150 000 sleedzha resurs, visniknaakaa gaismas meeriishanas sisteema, turbo korpuss, aatrums u.t.t.

paspeeleejos ar f4 ljoti feins - forshi, ka to prizmu var noraut

f100 ir priimaa, bet lieli vinji visi
Publicēts: 07.09.07 09:25
 citēt
bfs staav vesela striipa melnbaltu filminju

visvairaak piektdienu vakaros jo tai dienaa shiis ienaak - ej shodien

ilford xp2 ar ir uz kraasaino procesu tiistaama, bet forshaaka jo atshkiriibaa no kodaka pleeve nav tik sarkana (kodaks izshtukojis apkraapt minilabu skanneri, lai tas putekljus melnbaltai filmai nolasa) tas labaak ja grib filmu baazt palielinaataajaa
Publicēts: 07.09.07 11:22
 citēt
Elkoraa, mosh Rimi - Kodak C-41 melnbaltaas...
stingri ņemot monochromatiskās, ne m/b. un grauds ne tāds, kā trad. m/b un m/b jau 3/4 kaifa pašam tīstīt un kopēt.

tāpēc, ka ir. F-4 jau nav ne vainas, AF mazliet par lēnu sportam.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):