ir pārdošanā Canon EOS 350D komplektā objektīvs 18-55mm atmiņkartes 512MB un 2GB velvienc aķis un soma kur tovisu salikt ir kaste un visi diski līdzi cipars 350Ls noskrējienc ap 10000
vecīt! es savējo ar vēl gada garantiju atdevu pa 330 Ls un atdevu kopā ar 2 papildu aķiem, gripu, kitu, atmiņas karti 1 gb transcend 80x un somu atdevu + noskrējiens vēl bij uz pusi mazāks.
:roll: liidz shim parasti biju saskaaries ar "upgrade", bet shis izskatas peec degrade ..par ko tad taa - kreklam nebija tik lielu kabatu kur ielikt? vai arii "ierochu neseejs" pateica ka nestaipiis vairaak tavus pribampasus .
:roll: liidz shim parasti biju saskaaries ar "upgrade", bet shis izskatas peec degrade ..par ko tad taa - kreklam nebija tik lielu kabatu kur ielikt? vai arii "ierochu neseejs" pateica ka nestaipiis vairaak tavus pribampasus .
nospriedu ka spoguli nevajag man un ja vēl ir tik labs ziepis kā S5 tad nu galīgais lēmums ir pieņemts kādreiz domāju ka vajag man to spoguli paprovēju un viss tapa skaidrs
nospriedu ka spoguli nevajag man un ja vēl ir tik labs ziepis kā S5 tad nu galīgais lēmums ir pieņemts kādreiz domāju ka vajag man to spoguli paprovēju un viss tapa skaidrs
a vai tu esi paproveejis ziepiiti? nevis taa leenaam mieriigi, bet kaut kur reaalaa darbiibaa - tusinjsh, sacensiibas, beerni - visu to ko te uzskaitiiju ir DRAUSMIIGI gruuti un citreiz par nereaali nobildeet deelj ziepiishu leenaas darbiibas un fokuseeshanaas. man jau liekas ka peec spogulenes ir neiespeejami paariet uz kompaktkameru - es te nerunaaju par retaam ikdienas bildiiteem pie juuras, uz ielas, kad ir laba gaisma un nav nekur jaasteidzas.. ..padomaa..
nu ko lai saka - labam Maaksliniekam ( peec Ramzesa riikojuma, mees te no shodienas visi esam maakslinieki ) pat aparaats nav vajadziigs - vinjsh uztaisiis bildi kaut ar kurpju kasti, ja vien muuza buus turpat tuvumaa... .. neesi meegjinaajis - process baigi inchiigais un rezultaats citreiz izdodas fantastisks ...
Alien? Un es ceru ka tu arii esi dzirdeejis par drausmiigajiem troksnjiem pie ISO virs 200, kaaa arii par to, ka vinsh paliek miiksts taalajaa mm galaa, un par to kas ir platlekis vai DOF tu vispaar vari aizmirst... Njem araa sludinaajumu kamer nav uzradies pirceejs kursh buus japievilj!
Alien? Un es ceru ka tu arii esi dzirdeejis par drausmiigajiem troksnjiem pie ISO virs 200, kaaa arii par to, ka vinsh paliek miiksts taalajaa mm galaa, un par to kas ir platlekis vai DOF tu vispaar vari aizmirst... Njem araa sludinaajumu kamer nav uzradies pirceejs kursh buus japievilj!
..bet mees jau nezinaam Alien, vajadziibas... ja bildeem 10x15, tad var teikt ka nav nekaadu briesmiigu trokshnju, nav nekaada miikstuma utt ..vispaar jau tikai labi ja 1 no 10 vai pat 20 sheit esoshajiem drukaa bildes lielaakas par 15x20, bet paarsvaraa vispaar 10x15 vai WEBam. Par A3, A2 vispaar shoreiz nerunaasim...
Muhahaha 350Ls too much man... Es savējo pa 250 tirgoju un vēl neesmu notirgojis, turklāt sekojošā komplektācijā: Canon EOS 350D: + USB kabelis; + Bateriju lādētājs ar vadu; + 3 baterijas; + Battery Grip Bg-E3 + Kingston 1GB Compact Flash Card Elite Pro; + Hoya Pol circular Pro 1 Digital 58 (filtrs).