kaut kad bija gadijums kad zelta zivtinas priekshapmaksas kartes ipashnieku diezgan viegli nokera, proxi tas taa, for pussis, mes ta neatklasim, bet nopietni puishi ez imho
Ja izvēlās kādu proxy tad jāņem tikai no kādām 3 pasaules valstīm, kur likumi ir daudz maigāki, jo savādāk servera īpašniekam ir jāatklāj patieso IP, bet valstīs, kur ar likumiem un politiku ir "pakaļā", tur arī tiem servera īpašniekiem ir pie kājas, kas notiek uz viņa servera... pareizāk viņš tādiem mērķiem ir domāts
Kur strādā paši labākie hakeri? Ļauj atbildēšu pats - Valdības drošibas dienestos. Tiešām domā, ka viņi nevar atrast IP ar visu MAC adresi, kam priekšā kaut kāds sūda (piedodiet) proxy?
Kur strādā paši labākie hakeri? Ļauj atbildēšu pats - Valdības drošibas dienestos. Tiešām domā, ka viņi nevar atrast IP ar visu MAC adresi, kam priekšā kaut kāds sūda (piedodiet) proxy?
Viņi vnk to proxi uzlauzīs! :lol: paskatīsies .log bet ja tas tukšs tad... man tālāk skolā nemācīja... :arrow: bet vispār stāstīja, ka caur proxi kas nesaglabā log failus nevarot atrast...
Fototirgoni - kļūdies. Savu laiku biju ļoti ieinteresēts šajā tēmā, lasīju grāmatas, rakstus un visu netu izzložņāju. Ntie gadījumi, kad kādu tā kārtīgi aiz olām paņem un dod divas iespējas - vai nu sēdēt, vai uz valdību strādāt. Ilgi viņi nedomā.
Man arī darbības sfēra ap netu grozās, tāpēc šo to esmu dzirdējis Bet Tu nesaproti kā tas ir, kad nosēdina brigādi ar vienkārši ģēnijieu hakeriem pret kādu citu tik pat labu. Viņiem uz to brīdi vienalga, ka strādā uz valldību - tur ir tāds azarts, ka nu vienkārši notiek savstarpējs cīniņš - kurš kuru.
Nu par tiem foruma spamotājiem Tev taisnība, tādi Valdībai neinteresē. Firma, kurā es strādāju uzglabā visus epastus 6 mēnešus, bieži vien saņem prasības no gardas par noteiktiem cilvēkiem. Uzglabā arī apmeklēto lapu adreses. Intensīvs skans uz bērnu p0rn0.
kā jau versatile rakstīja - tor tīkls, bet jāatzīst, kā vien mēģini caur proxy līst kaut kur iekšā, tā viss uzreiz nenormāli lēni sāk notikt, ja vien nav labas ārzemes
zaulon, cheko savu valodu... "vienīgā brīvā necenzētā pasaule" ir mīts, kuru radījuši lameri, uzskatot internetu par anonīmu un likumiem nepakļautu vietu, kur izpaust savus mazvērtības kompleksus.
ir jau zakoni, ka log'i sterveros ilgi jāglabā, bet. tomēr tas, ka par mutes /tastatūras/ palaišanu var dabūt vairāk kā par slapju lietu, iet pāri manai saprašanai.
iisteniiba kaut kas taads nav nekas jauns.... jau 2000. gadaa no Ventspils Augstskolas tika izmests viens students, kas reaali rupji nolamaaja Latvijas Basketbola Izlasi delfi.lv komentāros...