Kas tā par aģitāciju vai propogaandu no Alloxa(as) puses
Alloxa@159.148.67.60 | 10.9.2007 20:19 Ideja: 5, Izpildījums: 5, Sajūtas: 5. Ļoti žēl, kā tādas bildes netiks topā, jo autors pasīvs - neiet likt citiem 555... ((
Lai Jums labi klājas, mans viesis. uzciemošos pie katra(1-2 reizes mēnesi),kas balsoja,par manām bildēm. Lai kādu neaizmirstu, uzrakstiet zem manas pirmās dildes k/k tipa-Es apskatiju visas tavas bildes... balsošu par visām LABĀM(555-554 citas ignorēšu
man tas izskataas peec taadas kaa tiinju apseestiibas bij taads laiks kad man naaca uz e-pastu aicinaajumi balsot par sunjiem kakjiem turpat vai katru neeelju - pagaaja laiks un viss apklusa miermiiliiga celjaa... ..varbuut cilveekam shobriid gruuti, vai kaadas citas probleemas - visaadi dziivee gadaas
Par ko cepiens? Es vispar nesaprotu kada jega kautkadam atzimem , vienmer esmu teicis mani intres pamata DOMAS ne cipari taka pa manam var kaut vai 111 likt ja tas naf papildinats ar TXT pilnig nekadas emocijas tapat ka uz 555 bez paskaidrojuma.
Taisnība jau vien viņam ir ... travelman ir tikai viens palsojums par citu (varbūt pat ne citu vai koments) bildēm.
Pavērojat paši, labvēļiem, kas ļoti daudz vērtē ar 555, pašu bildes arī vairāk tiek vērtētas ar 555 kaut arī tās ir vājākas ne kā cilvēkiem, kas citu darbus vērtē mazāk. 8)
Reizēm nav pat vēlēšanās komentēt vai vērtēt kāda autora bildes, kas pats ignorē citus lietotājus. Nav runa par 5 pret 5, bet fakts kā tāds, ka nu neinteresē viņam citu bildes, tad kāpēc man jāinteresē viņa.
neinteresē viņam citu bildes, tad kāpēc man jāinteresē viņa.
visādi var būt un tas, ka nevērtē, jau nenozīme, ka ne interesē, ne paskatās. gadās varbūt arī, ka atsperies vērtēt ar 455 vai 554 un tas šķiet daudz, a pačolē, tur visi 1-ni 1-īgi 555, tak ne 1-mēr ceļas nagi aplauzt kaifu.
Harald - viss, ko prasu ir kaut vienu komentu, nu iztikšu es bez tiem piecīšiem. Atklāti sakot, labāk saņemu kaudzi ar 3, ja esmu to pelnījis, nekā ignoranci no lietotāju puses.
Harald - viss, ko prasu ir kaut vienu komentu, nu iztikšu es bez tiem piecīšiem. Atklāti sakot, labāk saņemu kaudzi ar 3, ja esmu to pelnījis, nekā ignoranci no lietotāju puses.
nu, gadās, ka prasās koments pie labi novērtētas bildes un neprasās pie slikti novērtētas /es no vērtētāja/komentētāja viedokļa/, biežāk tak laikam tomēr 2-rādi.
Es saku, ka labāk dzirdu visrūgtāko patiesību par bildi ar spēcīgu kritiku, nekā vispārēju klusumu.
nu, var tā būt, jā, ja visiem pofig veņņiki, objektīvs nolaižas. bet vērtējums jau arī atzinība, promaucējoša, bet citādi jau ne tik ļoti noderīga saimniecībā, kā konstruktīva kritika.