Ir radusies doma sarīkot mazu mazītiņu foto+ballīti angārā... Kā vecajos labajos laikos.. Kad inflācija bija zem 10% )) Šonedēļ, piektdien, piemēram? Labprāt uzzinātu ko tauta saka.. Programmā kā parasti - FOTO, FOTO, FOTO :-D Nu vēl kaut kādi pīrādziņi pa vidu arī.. Tātad ekspresis aptauja - šodien, te un tagad lai pieņemtu lēmumu YES or NO.
Vispār jau mani taka velk uz šnabīti ar peradzinjiem uz bilžu fona. VIENĪGI kā alažīņ nāzinu kā klientiem ar exspress velmēm būss līdz ar to nevaru garantēt piedalīšanos
Oi vismaz vienu ficju iemeginaju atbraucu no Vecrigas uz Plavniekiem pec pamatigas isstades atklasjanas. Hmmm , peradzinju var un šnabīti arō tad jau tikai klientiem migla jasapusj ka Piexdien man naf dabonams un viss var nutikt
ojomajo :shock: manas dažas modelītes izķers man no rokām i pēc tam varēšu bildēt tik sirmus ielu muzikantus ... Haidukam vairāk modeļu, lai viņš padalās :lol: 8) :lol:
Paskaidrojums „jaunajiem” :-D Pasākums ir formāli neformāls. Tātad: dažas pieklājības lietas ir vēlams ievērot: 1. Atnākt un kaut kad arī iet projām, pašam ar saviem spēkiem vai auto. 2. Savu būšanu noteikti apstiprināt lai ir skaidrs kas būs kas ne. 3. Ja vēlies kaut ko ēst(i) vai dzert(i) atnes pats ko vēlies – samērīgos daudzumos, izņēmums ir visītis vai pistācijas 4. Ja ir kāds sakarīgs muzons un tas ir Cd nes šurpu – uzgriezīsim! 5. Darām ko vēlamies, ievērojot mēru. Visbiežāk novērotās darbības: 1. Mērīšanās ar krāniņiem – foto tehnikas apskate, aptaustīšana, gudra spriešana, kas labāks utt.) 2. Dejošana pie satraucoši lēnas vai ātras mūzikas 3. Ložņāšana apkārt lai pabūtu vienatnē vai slepus sabildētu kolēģus 4. Bilžu skatīšanās kompī vai ja sanāk ar video projektoru uz angāra sienas līkas 5. Saprātīga un maiga alko lietošana 6. Dižu plānu kalšana 7. Satraucoša kopā būšana 8. Prātam netverama savstarpēja fotografēšana līdz spēku izzudumam. It kā viss. Pēdējā lieta – neliels brīvprātīgs ziedojums angāra apsaimniekošanai. Apmēram 1.0 Ls. Vide: vēlīns kolhozu darbnīcu tehno + nesatricināma veču skarbā vide Dress code: tādas ar kurām var darīt visu jo angārs ir angārs, te nav zobārstu kabinets
ja nu tai pasākuma dienā nebūs sūu.. laiks tad es ar prieku.. patlaban no saaukstēšanās atkopjos.. būs iemesls paveedinaat savus stīvos kaulus un pie reizes iekniebt vaigā windchaser.. vivitu apskaut.. :oops: