Vaii man pat tik dumu domu nav ka es kautko bildēšu, ne mobilais ar kameru man protams būs lidzi pat veseli divi Es taka plānoju 0,3L/ ~40* kautko + 3 pīradziņus + pasēdēt
Vaii man pat tik dumu domu nav ka es kautko bildēšu, ne mobilais ar kameru man protams būs lidzi pat veseli divi Es taka plānoju 0,3L/ ~40* kautko + 3 pīradziņus + pasēdēt
ja vareetu tikt uz to laiku, tad plaanotu apm. 0.3L/ zaljaa teeja + 3 meduskuukas gabali + tad redzees vai sedeet vai staavett
Es te lasu programmā, ko ZG raksta: "Visbiežāk novērotās darbības: 1. Mērīšanās ar krāniņiem – foto tehnikas apskate, ...". Es varētu paķert līdzi savu jauno Canon 40D, ja nu kādam gribas apskatīt. Par čamdīšanu es gan tā neesmu pārliecināts vai man gribēsies, ka visi aptausta.
40 D - apskate 0.50 LVL 40 D - apčamdīšana 1.50 LVL 40 D - apčamdīšana un padarbošanās ar iestādījumiem 3,50 LVL 40 D - apčamdīšana un padarbošanās ar iestādījumiem + kontroluzņēmumi -7.50 LVL 40 D - atbildēšana uz jautājumiem 1 jaut 1.00 LVL
Es varētu paķert līdzi savu jauno Canon 40D, ja nu kādam gribas apskatīt. Par čamdīšanu es gan tā neesmu pārliecināts vai man gribēsies, ka visi aptausta.
ja panjemsi, tad nu gan reekjinies ka peec taadas kolektiivaas apskates vismaz servisa apkopi naaksies veikt :lol: .. kaut gan kur te nesen bija forumaa topiks kur visi kaa viens teica ka NEKAD ar kraaninjiem nemeeroties :lol: :lol: :lol:
Nu gan ir ziepes, esmu jau notērējis 13 Ls (pirmās 4 pozīcijas). Jautājumus klusībā esmu uzdevis, bet tā kā neviena nav, tad vismaz tādi izdevumi iet secen ... Onkulis - tas gan tiesa, pie ZG ar krāniņiem vēl nekad neviens nav mērījies, kaut gan programmā ir ierakstīts ... Pietiks man te spamot. Spams vakarā pie ZG.
Tātad: ir doma paskatīties bildītes.. Uz palielāka ekrāna. Tāpēc TAUTA ņemiet līdzi savus Jūsusprāt vislabākos darbiņus - sacīsim kādus 10..20 gab. Kopā pavisam nevis no žanra Izmērs nav svarīgs, svarīgi lai būtu FLASH kartē un JPG formātā. protams ka ja nav tas FLASH nesiet CD gan jau, bet būtu labāk ja būtu FLASH.. Tas tāds maziš ma'jasdarbiš..
Zini ir tāds bezmaz vai nerakstīts likums: Ja pasākumiņš ir neformāls, NEKAS nav obligāti... Tas nozīmē - ja būs, būs labi, nebūs ... nekas.. Vnk samērā bieži esmu dzirdējis, ka gribētos bildes paskatīties utt. Tikai tāpēc.. Un gan jau, ka 10...20 bildes (apmēram, nu galvenais lai katrs neatnes pāris simtus var PAMĒĢINĀT sagrabināt .. Relax, take it easy..
Var jau jebkurās kameras atmiņas kartēs ierakstīt vai vienkārši atstāt sabliezto pēdējo fotosesiju, ņemam pretī visu, meitenes, nekreņķējaties. Tomēr labāk, ja ir sarunas priekšmets pa ģēlu.
Belladonna nekreņķējies, mēs cītīgi izteiksim subjektīvu kritiku, par puišu atnestajiem mājas darbiem... It īpaši par Eltona fotosesiju... :twisted: :twisted: :twisted:
Man nekādu problēmu... Ja vēl kāds būtu tematiku vakaram izvēlējies (citreiz bija "Lidmašīnas", kā piem. Erōtika (vieglā vai kāda), Kāzas, Ceļojumi, Ekšens utt. vai dajebko.
40 D - apskate 0.50 LVL 40 D - apčamdīšana 1.50 LVL 40 D - apčamdīšana un padarbošanās ar iestādījumiem 3,50 LVL 40 D - apčamdīšana un padarbošanās ar iestādījumiem + kontroluzņēmumi -7.50 LVL 40 D - atbildēšana uz jautājumiem 1 jaut 1.00 LVL
man, lai nebrāķēju 2x20 LVL (baigi grūti būs noturēties)
ko tik pa naudu nedara...ja nedošu pa naudu, tad ar garantiju, došu par lielu naudu ...tāda skaista nikbilde tev un tu vēl manas prasi, no savām droši vien nevari atkauties