Maziņš priekšlikums vai iniciatīva! Kopīgi apskatīt ne tikai bildes, bet, piemēram, kinci War Photographer! Nezinu cik daudzi ir redzējuši, bet tā kā es pie tās tiku tikai nesen un vēl neesmu atradis laiku(iedvesmu) to visu kopumā noskatīt, tad...
NU vispār tikai flash'kā ierakstīta! Un gara(īsa) biķi pāri 40 minūtēm cik atceros uz ātru roku. A krēsli... Priekš kā?! Bildes takš tāpat ne uz krēsliem sēdēdami skatītos, vai ne?
yp.interinfo.lv... Zem adresi norādošā krusta ir trīs taisnstūrīši jeb dzīvē tie ir metāla angāri.. Vidējais būs arī īstais.
Visu pārējo lasīt šeit sākot ar pirmo ierakstu.
Ierakstu pēc administrācijas padoma laboja ZG. Viņš arī izdzēsa informatīvo plānu no galerijAS. Jo galerija nav nekāds sludinājumu dēlis. To viņš ir sapratis beidzot un sola laboties :-D
vecīt, kas ir kurtka? aizmirsti šo vārdu! telpās jau gan jau tas būs, bet vieglākais, kā šo angāru ir atrast ir šķiet braukt uzreiz aiz olimpijas pa labi, nebraukt pašā olimpijas stāvvietā bet pa taisno braukt uz priekšu. tur pabraukt nevarēs, jo cik nu atceros, parasti tur pie tā žoga stāvēja mašīnas un arī kaut kādi sarūsējuši, veci šrota autiņi (tiem kam tādi patīk, varēs padarboties ) mašīnu tur būs mierīgi kur likt. tur blakus tieši ķīmijas fakultāte un arī Elektroniķu fakultāte..nu kaut kā tā.
skat kur daudzi alkohola neatkariigie... ..tik nez kaapeec, cik zinu notiekoshos pleneerus, tad lielaaka dalja visu laiku shmigaa,, .. man gan nav taa ka negarsho, bet diemzheel vairumaa gadiijumu pietiek ar 50 gramiem.. :roll:
Nu apkures sezona tiešām vēl nav sākusies un tālab saģērbieties silti ja nedomājat dejot vai citādi ņemties aktīvi Karstais ūdens, tēja un kafija būs – paņemiet tikai līdzi savas iemīļotās krūzītes, lai nav ar traukiem problēmu No platsmāzas kafija nu tā garšo..
Nu apkures sezona tiešām vēl nav sākusies un tālab saģērbieties silti ja nedomājat dejot vai citādi ņemties aktīvi Karstais ūdens, tēja un kafija būs – paņemiet tikai līdzi savas iemīļotās krūzītes, lai nav ar traukiem problēmu No platsmāzas kafija nu tā garšo..
Arvi, galvenais princips ņem līdzi to ko pats gribi lietot... Ja jautājums man personīgi, es ņemšu viskiju BUshmill, labs maita un ābolu sulu Pluss kādu graužamu štruntu – cepumiņu, riekstiņu vai kukurūzas čipsi Varam iegrauzt kādu tortīti – mēs tuklie veči kam svars pie kājas Salāti OK, bet ar MĒRU LŪDZU.. Auglīši pāri nepaliek.. Ja būs kāda ļoti tāla un noslēpumaina būtne – būs garneļu salāti īpašie, viņa zin kādi.. Cepties laikam necepsimies ??? (domāta gaļa - ja kāds vēlas - lūdzu grills ir, tad tik ogles vajag un gaļu)
Tas par krūzītēm nav joks - Kandavā jau izgāzos Bija kafija, nebija krūzīšu..
Pastāv nelabas aizdomas, ka Haidukam ir jubileja. tie, kas vēlas vienoties dziesmā ar dāvanu, sūta man sms uz 26765031 bet to gan tad līdz plkst 17iem un saka cik ļoti viņi mīl H kungu (naudā ..)
Pastāv nelabas aizdomas, ka Haidukam ir jubileja. tie, kas vēlas vienoties dziesmā ar dāvanu, sūta man sms uz 26765031 bet to gan tad līdz plkst 17iem un saka cik ļoti viņi mīl H kungu (naudā ..)
Man dirsas svensoni kaa parasti piesvila pirms wikenda "Nu tu viena kaja te otra tur , Stoholma blakus vari wikenda palikt " otaa pus dienu paa Stoholmu nojaucos uz nakti vismaz sanaca uz majam tikt, bet Pasacies gaaram