vai kādam nav šitā štelle? ideālā gadījumā kompī, jo es savējo paņēmu no asv un tomēr labāk saprotu latviski un būtu pateicīgs, ja man varētu atsūtīt mans e-pasts ir machss@inbox.lv
man vispār nau drukātas un kad saņēmu PDF, jau nevaidzēja. viņš tak pats lamājās arī krieviski. palūdz, lai kāds līdz, kurš saprot i valodu i fišķu rubī iekš kamerām, diez vai ir vispār latviski - Latvijā pirku un nedeva. a iztulkot - tas jau par polšu neiet, bieza, maita.
man vispār nau drukātas un kad saņēmu PDF, jau nevaidzēja. viņš tak pats lamājās arī krieviski. palūdz, lai kāds līdz, kurš saprot i valodu i fišķu rubī iekš kamerām, diez vai ir vispār latviski - Latvijā pirku un nedeva. a iztulkot - tas jau par polšu neiet, bieza, maita.
skaidrs, tā jau likās, ka tādu šteļļu radītāji nedomā par mazām nācijām... nu nekas, būs jāiztiek ar angļu valodu, jo krievu saprotu vēl sliktāk kā angļu...
skaidrs, tā jau likās, ka tādu šteļļu radītāji nedomā par mazām nācijām... nu nekas, būs jāiztiek ar angļu valodu, jo krievu saprotu vēl sliktāk kā angļu...
un kur shitaadi cilveeki rodas? un kur dziivee liksies bez valodas?
un kur shitaadi cilveeki rodas? un kur dziivee liksies bez valodas?
mazliet offtopiks, bet smiekliigi ka pirms 15it gadiem mums bija pilns ar zhiguljiem un moskviciem un retais zinaaja ENG. shobriid mums gandriiz nav zhigulju un neviens jangeris vairs nezina RUS. kuda mir kakjitsa, odnako?