forum.gif
Probleemas ar hp platekraana monitoru!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Probleemas ar hp platekraana monitoru!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.09.07 14:43
 citēt
Lieta taada ka mans monitors izplesh visas bildes horizontaali...filmas skatiities tad veel taa neko bet bildes taisiit vnk debiili...ir jau arii iespeejams rezhiims kad raada kantainu bildi kaa parastajam monitoram bet debiili taa vislaik paarsleegties....

...liekas ka vindows var kkaa uzstaadiit lai vinjsh logus ko ver valjaa (visas programmas un visu ko ver ar logu) neizplesh uz saaniem un saglabaa origjinaalos izmeerus....bet desktops raadaas pa visu ekraanu-vai to var panaakt???? ja nee tad-ko dariit??? :?:
Publicēts: 12.09.07 15:14
 citēt
:) kaada tev uzlikta izshkjirtspeeja monitoram ?

labais klikšķis un desktopa, Properties, Settings, Screen resolution
Publicēts: 12.09.07 15:46
 citēt
Lieta taada ka mans monitors izplesh visas bildes horizontaali...filmas skatiities tad veel taa neko bet bildes taisiit vnk debiili...ir jau arii .....

:roll: tu tak nekaa nesaproti no KRUTAAM lietaam :D
vei neesi pamaniijis ka visos krogos , baaros, dziivokljos ir paltektaana TV, bet cik no tiem esi redzeejis ka raada normaalas proporcijas tb. taa lai cilveeki neizskataa par 5 izmeeriem resnaaki nekaa iisteniibaa - 1 no 100 varbuut ! Taa tak muusdienaas ir KRUTUMA paziime, ja Tev ir Platekraana monis vai TV - POFIG ar visu stiepshanu :lol:
Publicēts: 12.09.07 19:50
 citēt
/arī nesaprot, kāds piedūriens no mega platekrāna, jo nekad nav redzējusi normālas proporcijas attēlus.... /
Publicēts: 12.09.07 19:58
 citēt
Es arī sev gribēju ņemt platekrānu, nu filmas čoināk skatīties, bet labi vien, ka paliku pie sava tagadējā.
Publicēts: 12.09.07 23:27
 citēt
par ko Juus te runājat, platekraana MONITORS nekropļo bildi, ja pareizi uzstāda monitora izšķirspēju...
Publicēts: 13.09.07 00:10
 citēt
par ko Juus te runājat, platekraana MONITORS nekropļo bildi, ja pareizi uzstāda monitora izšķirspēju...

TV jau arii nekropljo, bet kursh tad vinjus regulee? Galvenais ka KRUTA un PLATEKRAANS ..
.. un visi taadi resni pieedushies izskataas ... :lol:
Publicēts: 13.09.07 00:17
 citēt
TV kropļo gan, jo stiep bildi liidz malaam, bet bilde parasti TV naak 720x480px izmērā...

Bet kompis dod bildi taadaa rezoluucijaa, kaada ir uzstaadiita settingos, un ja monitora dzimtaa rezoluucija ir platekraana, tad arii signaals uz monitoru iet platekraana rezoluucijas izmeeros...

... "un neko nekur nevelk"
Publicēts: 13.09.07 07:19
 citēt
Platekrāns ir priekšrocība nevis problēmas. Tajā pašā PS bildes daļa ir daudz lielāka nekā standarta monitorā, jo rīku joslas ietilpst ekrāna sānos un bilde ko redzi pa vidu ir kubiks tieši kā vajaga.
Publicēts: 13.09.07 10:14
 citēt

... "un neko nekur nevelk"

heh...klasika :)
Publicēts: 13.09.07 15:30
 citēt
Elik: Paldies.Pashlaik neesmu pie sava kompja taadeelj nevaru pateikt kaada izshkjirtspeeja bet te noteikti ir taisniiba-gudrs izklausies :D

Onkuli: Paldies tev ariii-vismaz tagad apzinos ka esmu kruts! 8)
Publicēts: 13.09.07 16:54
 citēt
Onkuli: Paldies tev ariii-vismaz tagad apzinos ka esmu kruts! 8)

Paldies, paldies - a to es jau domaaju ka mani nepamaniisi ;)
...ties tas texts jau vairaak par TV bija domaats, bet nu tas taa...
Publicēts: 13.09.07 23:30
 citēt
es ar noskatiiju wide 21"moni, taada pat iemesla deelj ko ox3r mineeja. atliek tik nopirkt:)
Publicēts: 14.09.07 11:42
 citēt
Arī lietoju platekrāna monitoru... nekas nestipejas... izšķirtspēja 1680x1050
Publicēts: 19.09.07 19:08
 citēt
Krutie cilvēki manuāļus nelasa! :)
Publicēts: 21.09.07 11:44
 citēt
es ar saakumaa biju nedaudz saskumusi, ka jaaperk platekraana monitors (jo tas ko man ieteica par pietiekami labu esam, bija platekraana) ... taa kaa neticeeju, ka shamais kropljo bildi - jau pirmajaa vakaraa baxtiijos un skatiijos .... un tieshama - tikai jaauzstaada pareizaa izshkjirtspejaa un ir viss ok. Un taa kaa es veel stradaaju darbinjus, kur biezhi vajadizigs lai ir divi faili valjaa (eerti to dariit ja divi monitori) - tad maajas aapstaakljos tas ir eerti izdaraams arii shinii vienaa monitoraa.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):