forum.gif
Iespēja izpausties...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Iespēja izpausties...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.09.07 21:02
 citēt
Paziņa meklē fotogrāfijas kuras tiks drukātas uz kladēm, burtnīcām, blociņie un utt... Tiek meklētas tieši ziemas un ziemassvētku bildes! Ja tev ir tavuprāt atbilstoša bilde raksti:

Nauris Miltovičs
nauris_m@apollo.lv

Vai meklē draugiem.lv! (Brīdinājums pieejams tikai reģistrētiem lietotājiem! ) :D

Nekādu honorāru par vērtīgajiem foto diemžēl piešķirt nevarēs, bet apziņa ka ieej grāmatnīcā un uz kādas no burtnīcām ir tava bilde manuprāt ir gana laba! :)
Publicēts: 13.09.07 21:07
 citēt
Nekādu honorāru par vērtīgajiem foto diemžēl piešķirt nevarēs, bet apziņa ka ieej grāmatnīcā un uz kādas no burtnīcām ir tava bilde manuprāt ir gana laba!

Hā hā - kas tad pašam par velti bildes trūkst ko iedot? Diezgan neforši, ka citi pelna ar tavu bildi, jo reāli vāks ir tas dēļ kura izvēlies vienu vai otru burtnīcu, kā nekā papīrs +/- vienāds un rūtis. Shame on you!
Publicēts: 13.09.07 21:20
 citēt
Man nebūtu nekas pretim, ja manu bildi uzliktu uz kladēm/burtnīcām :) pat ja es nekādu peļņu no tā negūstu. Fotogrāfēju, jo patīk ar to nodarboties - kādēļ nesagādāt prieku arī citiem? :) Nestrādāju jau nekādā foto jomā, kur mani darbi maksātu brangu naudu. Bet nu diemžēl nav man nekas no ziemas foto :(
Publicēts: 13.09.07 21:27
 citēt
tieshi taa piekriitu klaunam! :D Crex turklaat ne jau uzreiz buus cilveeki kas pirks tavas bildes pa 20Ls gab.. Ar kaut ko ir jaasaak..
Publicēts: 13.09.07 22:50
 citēt
a klades pats varēs dabūt? :twisted:
Publicēts: 14.09.07 08:06
 citēt
nu jaaparunaa ar Nauri! ;)
Publicēts: 14.09.07 11:10
 citēt
tieshi taa piekriitu klaunam! :D Crex turklaat ne jau uzreiz buus cilveeki kas pirks tavas bildes pa 20Ls gab.. Ar kaut ko ir jaasaak..

labās bildes kaut kā tiešām žēl tāpat atdot, it ipaši, ja vienas bildes tapšana pašam daudz izmaksāja, no loga daudz nepafočēsi... varēja jau piedāvāt kaut vai apmaiņu pret kladēm ;) ja jau drukā, tad var dabūt, zinu ka var!
Publicēts: 14.09.07 12:01
 citēt
Nu bet tad jautaajiet un runaajiet ar Nauri nevis metam spamu te! :) es esmu tikai starpnieks un nododu informaaciju...
Publicēts: 14.09.07 12:01
 citēt
kapitalisti ...
Publicēts: 14.09.07 12:57
 citēt
Come on, džeki! Man baigi patīk programmēt, bet tas nenozīmē, ka es programmēju par brīvu, ka tik apziņa, ka kādam mana datorprogramma noder. Par visu ir jāmaksā!

kapitalists
Publicēts: 14.09.07 12:57
 citēt
interesanti, kads butu blogs, ja mes pec tada pasha principa vaditos
Publicēts: 14.09.07 13:20
 citēt
Come on, džeki! Man baigi patīk programmēt, bet tas nenozīmē, ka es programmēju par brīvu, ka tik apziņa, ka kādam mana datorprogramma noder. Par visu ir jāmaksā!

kapitalists

es pat teiktu - buržujs :D
Publicēts: 14.09.07 13:21
 citēt
Shadow, ieviesiet maksu par bilzju pievienoshanu, un maksu par bilzju skatiishanos.. un lai tas buutu pusliidz godiigi, tiem kuru bildes skataas, kaadi 5% no skatiishanaas maksas tiek paarskaitiiti uz kontinju.. :D

super! tas jau ir ķīniešu komunisms :D
Publicēts: 14.09.07 13:24
 citēt
Nu bet tad jautaajiet un runaajiet ar Nauri nevis metam spamu te! :) es esmu tikai starpnieks un nododu informaaciju...

Nē, personīgi tev man ir tikai viens pārmetums, ka tu nepareizi un nekvalitatīvi esi nokonsultējis haļavsčiku Nauri ;) kad viņš piedāvāja tev starpnieka lomu, tu mierīgi varēji pateikt, ka šitā krastā neies un izklāstīt savas domas par šo procesu. Ja viņš nepiekristu, tad man tev nebūtu nekādu pārmetumu, jo nu var gadīties kaut kas neparasts, ka nevar samaksāt.
Publicēts: 14.09.07 14:42
 citēt
Ir atšķirība vai manu darbu/bildi/kodu cilvēks vienk lieto un priecājas, vai arī viņš ar to pelna sev naudu. Ja kāds grib tikai sev priekam - lūdzu, bet ja gribi uz mana darba vārīties, tad gan sore.
Publicēts: 14.09.07 14:49
 citēt
...
Publicēts: 14.09.07 14:53
 citēt
...
Publicēts: 14.09.07 15:19
 citēt
vispar nesaskatu problemas.var ieiet fotolia vai shuterstocka,izveleties bildes,kaut desmit.samaksat par to 10dolarus.bus leti un labi.kadas problemas/Ja to negrib samaksat,tad jau viens teiciens der;zadnostj fraiera pogubit.Tadu bezpredelu sen neesu redzejis.par velti.itseviski uz Ziemassvetkiem,kad vislielako pelnu gust tipografijas no kalendaru,kartinu drukasanas.Es pats stradaju reklamas firma,kas saistita ar poligrafijas darbiem un sadarbojamies ar tipografijam.uz ziemassvetkiem nereala pelna nak.varu teikt vienu;Ieej gugle;uzraksti fotolia vai shutterstock vai flickr,un tavas pules bus attaisnotas pa 10 dolariem vai 5ls.
Publicēts: 14.09.07 15:31
 citēt
man ir priekšlikums:

tie, kas grib savas bildes iedot par velti, lai tās parādās uz burtnīcas vāka, tie sazinās ar Billy un darbojās

tie, kas grib to darīt par maksu atver jaunu foruma topiku ar tēmu "Vai atdot bildes bez maksas komerciālam projektam ir labi" un diskutē tur

imho, viss ir vienkārši, Billy pajautāja vai ir kāds labdaris, nosacījumi tādi un tādi.. Nav - fine, ir - super.
Publicēts: 14.09.07 20:53
 citēt
o paldies Elik! :)

A
Publicēts: 14.09.07 22:16
 citēt
man tas ko Eliks pateica jau bija uz meeles, besii ko var njemties ja gribi dari, ne tad ne nevienu jau nespiezh... :twisted:
Publicēts: 14.09.07 23:24
 citēt
Apziņa ka tava bilde ir uz burtnīcām laba? Ne pārāk.
Tad, kad skolā dabūju ieskaišu grāmatiņu, secināju to, ka tā ir noformēta ar manām bildēm. Bija jau šoks.

Sūdzēt skolu tiesā?
Publicēts: 15.09.07 00:25
 citēt
kapeec gan ne?
Publicēts: 15.09.07 10:17
 citēt
starp citu, teikt "cik var spamot!" arii ir spams :)
Publicēts: 16.09.07 23:16
 citēt
Duriku kam parik "Gods un slava" nekad nav trucis taka gan fanu netruks. Sludinajuma autoram no sirc novelu lai vinja sefs tiesji tapatas doma par vinja algu , tadiem nafig maksat gan pietiks ar godu ga vins tur stradaa:)
Publicēts: 19.09.07 16:32
 citēt

labās bildes kaut kā tiešām žēl tāpat atdot, it ipaši, ja vienas bildes tapšana pašam daudz izmaksāja, no loga daudz nepafočēsi... varēja jau piedāvāt kaut vai apmaiņu pret kladēm ;) ja jau drukā, tad var dabūt, zinu ka var!

nu bet tak ne jau katras bildes uznemsana dargi izmaksa. ipasi, ja runa iet par ziemas bildem- Tev ko, viena ziemas ainava daudz izmaksa? ;)
Publicēts: 19.09.07 16:46
 citēt
spigana, a Tu padoma
jaa, filma izmaksa ap 4iem latiem, plus 1.5 par tiistishanu ja mb, ja ne tad tik latinjsh par skeneshanu.
BET
cik izmaksa celties 4os no rita?
stavet -20 grados 3 ritus pec kartas
gaidit no labora
dabut
mazliet apstradat?

digitalajam, protams, atkrit filmas cena. bet... LABAS bildes na haljavu nenaak.
Publicēts: 19.09.07 16:58
 citēt
neredzeju prasiibaas LABAS bildes ;)
Publicēts: 19.09.07 19:14
 citēt
spigana, a Tu padoma
jaa, filma izmaksa ap 4iem latiem, plus 1.5 par tiistishanu ja mb, ja ne tad tik latinjsh par skeneshanu.
BET
cik izmaksa celties 4os no rita?
stavet -20 grados 3 ritus pec kartas
gaidit no labora
dabut
mazliet apstradat?

digitalajam, protams, atkrit filmas cena. bet... LABAS bildes na haljavu nenaak.
ne jau no spiesta praata tu celies tajos cetroos un staavi -20 graadu salaa... tu to dari tapec ka tev patiik un iedotu tu to bildi vvai nee, bet dariitu tu to pashu, ja tev patiik fotografeeet...
Publicēts: 19.09.07 19:28
 citēt
Par visu ir jāmaksā!
gandrīz. bet tak piedāvājums tāds kā ir, just take it or leave it. /a varbūt var ar labu vārdu pieminēt, sak ar foto bija tik laipns uzcienāt... - tak jau promaucība!/.
Publicēts: 19.09.07 21:35
 citēt
Paziņa meklē fotogrāfijas kuras tiks drukātas uz kladēm, burtnīcām, blociņie un utt... Tiek meklētas tieši ziemas un ziemassvētku bildes! Ja tev ir tavuprāt atbilstoša bilde raksti:

Nauris Miltovičs
nauris_m@apollo.lv

Vai meklē draugiem.lv! (Brīdinājums pieejams tikai reģistrētiem lietotājiem! ) :D

Nekādu honorāru par vērtīgajiem foto diemžēl piešķirt nevarēs, bet apziņa ka ieej grāmatnīcā un uz kādas no burtnīcām ir tava bilde manuprāt ir gana laba! :)

kaadas firmas burtniicaam tiks spiestas virsuu bildes? :D nu vnk interesee, vai kuldiigaa vispaar taada firmas burtniicas ir atrodamas, jo tur ir tikai freko un talsu tipograafijas klades :lol: :lol: :lol:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):