Ir iekrājies aiz lēcas kāds puteklis manam Canon G7. Droši vien, ka var tīrīt Canon centrā, bet ir radusies sajūta, ka uzspīlēti dārgs kantoris. Vai varat ieteikt kādu citu?
vai tev tas puteklis traucee? uz bildeem redzi? ja nee tad liecies mieraa, jo lai iznjemtu putekli no objektiiva var sanaakt taads chakars ka leetaak buus jaunu nopirkt .. bet taas ir manas domas un galu galaa es neesmu to pat redzeejis - aiznes uzjautaa Maskavas 40 - tur arii pateiks vai ir veerts vai nav ko dariit..
nav jau FF - G7 mazajai matriciitei jebkursh puteklis padara bildeejamo nederiigu
teoreetiski shaadam aparaatam nedriikst uz matrices paraadiities puteklji
ja ES neta bodee esi pircis tad shito noteikti dara par garantiju - Jelgavaa saprotams, ka to nenofiireet - jaabrauc a garantijas papiiriem pie vieteejaa diilera
vecos laikos man fuji 602 vieteejaa paarstaavnieciiba suutiija kaukaadam turboservisam un uz remonta laiku deva citu ciparu knipsli vietaa
ir tikai viena nepatiikama lieta - shaadiem aparaatiem puteklji vai nu neparaadaas nekad vainu atkal un atkal.... rupji runaajot tas verkjis tuuliit peec remonta jaapaardod....
objektiivaa tu vari redzeet kaut 100 putekljus uz bildes tie tumshas peedas neatstaas - buus vieniigi (un arii ne obligaati) pretgaismaas iespeejami balti kjiiselji
aizgriez diafragmu ciet un nobildee gaishas debesis - ja uz bildes ir tumsh meesls kas ar aizgrieztu diafragmu pienjem konkreetaakas aprises tad 100 punkti meesls atrodas uz matrices
nuta meklee to vieteejo paarstaavi rokaa un noskaidro kur serviss