forum.gif
Putekļu tīrīšana G7
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Putekļu tīrīšana G7
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.09.07 17:43
 citēt
Ir iekrājies aiz lēcas kāds puteklis manam Canon G7. Droši vien, ka var tīrīt Canon centrā, bet ir radusies sajūta, ka uzspīlēti dārgs kantoris. Vai varat ieteikt kādu citu?
Publicēts: 14.09.07 18:38
 citēt
vai tev tas puteklis traucee? uz bildeem redzi? ja nee tad liecies mieraa, jo lai iznjemtu putekli no objektiiva var sanaakt taads chakars ka leetaak buus jaunu nopirkt
.. bet taas ir manas domas un galu galaa es neesmu to pat redzeejis - aiznes uzjautaa Maskavas 40 - tur arii pateiks vai ir veerts vai nav ko dariit..
Publicēts: 14.09.07 18:50
 citēt
Traucē, jo redz uz bildi dikten labi... :shock:
Starp citu - garantija tak šite laikam nelīdz?
Publicēts: 14.09.07 20:05
 citēt
principaa, ja tu neesi atplesis valjaa malu, pa kuru puteklis iekshaa, garantijai vajadzetu darboties. ipashi ja ta normali ar meistariem aprunajas.

a ja ne... nes vien pie canona. vismaz garantija saglabasies.
Publicēts: 17.09.07 11:34
 citēt
to versatile
Ar kādiem meistariem man būtu jārunā, KUR? Pirku i-netā pirms kādiem 10 mēnešiem. Vai vajadzīgie meistari dzīvo arī Jelgavā?
Publicēts: 17.09.07 11:47
 citēt
nav jau FF - G7 mazajai matriciitei jebkursh puteklis padara bildeejamo nederiigu

teoreetiski shaadam aparaatam nedriikst uz matrices paraadiities puteklji

ja ES neta bodee esi pircis tad shito noteikti dara par garantiju - Jelgavaa saprotams, ka to nenofiireet - jaabrauc a garantijas papiiriem pie vieteejaa diilera

vecos laikos man fuji 602 vieteejaa paarstaavnieciiba suutiija kaukaadam turboservisam un uz remonta laiku deva citu ciparu knipsli vietaa

ir tikai viena nepatiikama lieta - shaadiem aparaatiem puteklji vai nu neparaadaas nekad vainu atkal un atkal.... rupji runaajot tas verkjis tuuliit peec remonta jaapaardod....
Publicēts: 17.09.07 11:55
 citēt
šķiet, ka nav uz matricas, bet lēcas otrā pusē, t.i., redzu šamo. Pirku Latvijas e-bodē.
Publicēts: 17.09.07 12:08
 citēt
objektiivaa tu vari redzeet kaut 100 putekljus uz bildes tie tumshas peedas neatstaas - buus vieniigi (un arii ne obligaati) pretgaismaas iespeejami balti kjiiselji

aizgriez diafragmu ciet un nobildee gaishas debesis - ja uz bildes ir tumsh meesls kas ar aizgrieztu diafragmu pienjem konkreetaakas aprises tad 100 punkti meesls atrodas uz matrices

nuta meklee to vieteejo paarstaavi rokaa un noskaidro kur serviss
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):