forum.gif
IMHO vislabaka vienadiena.lv bilde!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / IMHO vislabaka vienadiena.lv bilde!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.09.07 22:44
 citēt
foto.delfi.lv...
reku autors
www.draugiem.lv...

super, ne?

labakais jau butu, ja sho nopublcetu taja gramataa :D ja jau galerija ielika...
pat kluseju par to, ka uz visa marazma neviena no manam 20 nekur nav nopubliceta... njaa.. paradija man isto vietu :D
Publicēts: 15.09.07 23:37
 citēt
Vot tā ir :D
Aizsūti no VISTA kādu bekgraundu. Daudzi vēl nebūs iepazinuši un noteikti pieņems :D
Publicēts: 16.09.07 00:51
 citēt
normaali kapee Tev biude nepatiik, vinjiem patiik un viisss Tu tak neko nesaproti :roll:
Publicēts: 16.09.07 09:34
 citēt
komentārs jau labs :D
Publicēts: 16.09.07 11:05
 citēt
Komentāri tiešām lieki. Starp citu daudz kur ir sapublicēti visādi sūdi :?
Publicēts: 16.09.07 11:21
 citēt
Bet jus esat ieverojusji KĀ SARUCIS CIPARS!! Sakuma tika stastits ka bildes tuvojoties 1 miljonam. Tad izradijas ka tas esot ~ 500 Tukstosji , sjo ciparu sauca vel salidzinajuma ar ieprieksejo akciju Otra diena Koziols vai Znotins sniedza interviju un mineja PIRMS 20 gadiem 35 Tukstosji kadru MUMS ~500 Tukstosji. Piekdien bija Intervija ar Janaiti kurs mineja cipa ~150 tukstosji kadru :) Nju ta no daziem iesaistitiem personazjiem zinu ka KADRU kas reali izmantojami esot ARKARTIGI MAZ parsvara sausaliga draza gan tehniski gan saturiski. MANA DOMA ja IZMANTOJAMIE kadri bus tik pat daudz ka pirms 20 gadiem TA BUS FANTASTISKA VEIKSME seviskji nemot vera ka musdienu jaunajiem profinjiem nelags nikjis uzkrist kameras pogai tas ir UZ VIENU kadru nospiest 20-30 kadrus VARIACIJAI:)
Publicēts: 18.09.07 14:11
 citēt
Bet jus esat ieverojusji KĀ SARUCIS CIPARS!! Sakuma tika stastits ka bildes tuvojoties 1 miljonam. Tad izradijas ka tas esot ~ 500 Tukstosji , sjo ciparu sauca vel salidzinajuma ar ieprieksejo akciju Otra diena Koziols vai Znotins sniedza interviju un mineja PIRMS 20 gadiem 35 Tukstosji kadru MUMS ~500 Tukstosji. Piekdien bija Intervija ar Janaiti kurs mineja cipa ~150 tukstosji kadru :) Nju ta no daziem iesaistitiem personazjiem zinu ka KADRU kas reali izmantojami esot ARKARTIGI MAZ parsvara sausaliga draza gan tehniski gan saturiski. MANA DOMA ja IZMANTOJAMIE kadri bus tik pat daudz ka pirms 20 gadiem TA BUS FANTASTISKA VEIKSME seviskji nemot vera ka musdienu jaunajiem profinjiem nelags nikjis uzkrist kameras pogai tas ir UZ VIENU kadru nospiest 20-30 kadrus VARIACIJAI:)

Nebiju dzirdejis par to skaitu. Bet pilniba piekritu par to, ka tagad tik pogu spiez un neko nedoma....
Publicēts: 18.09.07 14:46
 citēt
he he hee... nu paga - vai tad tas darbs atbilst konceptam un kopējam nolikumam?. nu diez..
manuprāt labākie no blogeriem (sk. fotoreitingu) ja vien piedalījās un iesūtīja ir pelnījuši būt pirmajās lappusēs...
šo attēlu - nekomentēšu.. ir gan mana novada bilde, bet.. šausmonīgi atsit pēc sava netoņu stila vienu kurzemes piekrastes fotografomānu...
nu nez..

/daudzdesmit kadru plicētāji - fotografomāni!/
Publicēts: 18.09.07 15:09
 citēt
Starp citu,atlasitas jau ir6tukstosi bildes.Tas kuras varetu drukat.kautgan Znotins vel izteicas,ka vel bus nepieciesama atlase.
Publicēts: 18.09.07 15:27
 citēt
marruciic - nesapratu. ta ir WIN XP standarta bilde...
Publicēts: 18.09.07 15:35
 citēt
marruciic - nesapratu. ta ir WIN XP standarta bilde...

:oops:

sorree - piedosiet, ja atzīšo, ka nekad nevienu winxp bildi (?) neesmu redzējis?
Publicēts: 19.09.07 02:23
 citēt
Bilžu iesniegšana jau beidzās?
Publicēts: 19.09.07 20:42
 citēt
Nu nekosev:):) Ziniet uzjautrinos:) Esmu sancejis zidevnieciba kas bilzju albumus tasa LIELAKA probza ir bildes ATLASIT lai vinjas normali kopa viena gramata izskatas lai nebutu BILZJU PAKA bez jegas un sakara.
Publicēts: 25.09.07 22:37
 citēt
nja, shitaadas bildes jau nu nav mazums, bet uz ekraana taadu gan likt negribeetos. Var jau buut, ka kaadam taa ir miilja, ....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):