Jaunākā informācija par DSLR cenam pie mums. Visas cenas norādītas Latvijas valsts latos iekļaujot PVN. CANON EOS 400D 17-85IS KIT - 899.00 CANON EOS 400D 18-55/55-200 KIT - 699.00 CANON EOS 400D/18-55 Black - 500.00 NIKON D 40 /18-55DX KIT - 395.00 NIKON D 40X /18-55DX II Black KIT - 465.00 NIKON D 40X/18-55+55-200 - 620.00 NIKON D 80 / 18-70 F3.5-4.5G - 750.00 NIKON D 80 /AFS 18-135DX KIT - 825.00Ls NIKON D40/18-55DX+55-200 - 528.00 OLYMPUS E 410 Kit - 429.00 OLYMPUS E 510 Double KIT - 620.00 OLYMPUS E 510 KIT 9 530.00 PENTAX K100D DA 18-55 + DA 50-200 - 409.00 PENTAX K10D - 460.00 PENTAX K10D/18-55 - 530.00 PENTAX K100D Super/DA 18-55 - 340.00
SIA "Digital Arts" digital.arts@inbox.lv 28359759 - Artūrs 26361377 - Laine Pasūtīt var gan telefoniski, gan pa e-pastu, gan izmantojot fotoblog.lv forumu, piegāde Rīgā bez maksas, darba laikā, piegāde Rīgā 3 stundu laikā kopš pasūtīšanas brīža. Ja Interesē kāda cita veida tehnika, droši interesējaties izmantojot augšā minētos saziņas līdzekļus. Piedāvajuma ir sadzīves tehnika, auto audio, majas audio un video tehnika, sporta inventārs, sakaru līdzekļi, datortehnika, u.c. fototehnika...
ne visi pardod jaunas mantas pa tik labam cenam. shito drikst blogaa iemest? ja ir kads baneris, atsuti linku uz PZ, nav gruti un zhel pabalstiit hotj kaut kaa. versatile.six.lv
Neiet runa par cilvēkiem kas šad un tad pārdod vienu stiklu, aparātu vai vēl kaut ko, bet par cilvēkiem kas tirgojas regulāri un daudz. Cenas kas šeit tiek piedāvātas tāpat ir publiski minētas, tāpēc tās par speciālām nosaukt nevar, atiecīgi tirgotājs izmantojot fotoblogu kā savu tirdzniecības placi gūst sev peļņu... A fotoblogam un blogeriem no tā nekā... ja par tādām lietām tiktu iekasēta neliela bet taisnīga samaksa , varbūt blogam būtu vieglāk menedžēt blogu un būtu vairāk līdzekļu, lai to uzlabotu un pilnveidotu...
Neiet runa par cilvēkiem kas šad un tad pārdod vienu stiklu, aparātu vai vēl kaut ko, be[..]
Tas tā es tikai skaļi domāju...
Kamoon, ja kadam blogerim vajag kaadu tehniku, tad kapec vinjsh te nevareetu nopirkt kko? Pietam veel paliela izveele. Konkurence nosaka/nosit cenas. Tas tak ir pozitiivi. Man tieshaam gabasl neatkriit ka te kaads censhas ar to nopelniit... butiba abpuseejs labums...
crash šoreiz gan nepiekrītu. man liekas tā varētu teikt ja te kāds reklamētu Xnet vai Euroshop, bet šeit cilvēks attīsta biznesu un dod iespēju pa mazāk naudiņām iepirkt tehniku Tehnika jau ir arī ir svarīga.
ja vecs blogeris (krosists, pleneerists, vienkarshi sens) pie manis pienak un saka - veciit, saaku savu biznesu, var forumaa iespamot cenas, apsolu atdot vislabakas lietas ar vislabakajiem nosacijumiem prieksh blogeriem vispar ar mega skidku - es saku, nu davaj!
ja kads ienak blogaa, ieliek cenas, un kad sanjem kritiku, tad lamaajas cik te viss slikti, es saku, sorry...
Nu pilnīgi piekrītu Shadow, ja man vajag fotoblogu savam biznesam, loģiski, ka tas jāsarunā ar bloga īpašniekiem. Abet kā citādi. Nevar taču ienest RIMI veikalā kartupeļus un turpat pie kasēm sākt tirgot bez RIMI atļaujas. Vai ne?
Uhh, pa vienu dienu un jau šāds haoss , tas laikam tomēr atnāca no Shutter.lv , es nesen biju ielicis savu sludinājumu arī tur, taču man admins viņus izmeta un atrakstīja uz meilu - ka viss kārtībā, vari likt sludinājumus, tikai neraksti ka esi juridiska persona, (man apakšā bija rekvizīti pierakstīti utt, lai cilvēki saprot ka viss ir nopietni), nu neko, pēc kāda laika atcerējos teikto, un ievietoju atkal, taču bez rekvizītiem, bet ko nu padarīsi, tauta tāpat zin kas tu esi... un viss atkārtojās. Tāpēc pie viņiem elektron.lv banneri nelikšu... Problēma ir tāda ka man pašlaik nav ko reklamēt... cienījamie bloggeri, [url=www.elektron.lv]www.elektron.lv[/url] būs gatavs ļoti drīz (es ceru ka nebūs vēl kāda aizķeršanās) un noteikti tad arī būs visādi bannerīši utt, un visi būs smaidīgi. Par uzvārīšanos, ja kādam liekas ka es uzvāros, tad Jūs dikti maldaties, paldies dievam un fotoblog administrācijai man vismaz pietiek naudas lai samaksāt grāmatvedei, apmaksāt mobilo telefonu, degvielu, dažādi automašīnas remonti, un citi izdevumi kas saistīti tikai ar uzņēmumu, lai arī vēlāk censties Jūs iepriecināt ar zemām cenām un ļoti ātrām piegādēm. Saviem izdevumiem es strādāju vēl vienā darba vietā. Man gan būtu patīkami ja kāds no Jums arī censtos nodarboties ar savu lietu un iespējams pēc pāris gadiem panākt neatkarību no visādiem bosiem... Un es taču necenšos Jūs visus te piečakarēt, vai solīt neiespējamo. Vienmēr ko biju teicis, to arī pildīju. Bija arī gadījumi kad nācās pildīt arī pret savu gribu (ar zaudējumiem), jo cenas tehnikai mainās strauji, tās var pacelties uz augšu tik pat labi kā krist, un pēc nedēļas arī šis sludinājums cenu ziņā vairs nebūs aktuāls. Un lai Jūs būtu vienmēr pareizi informēti, man ir viņi jāpārraksta... Labi, nav ko rakstīt daudz, tie kas negribēs saprast tāpat nesapratīs. Lai Jums labi iet...
crash šoreiz gan nepiekrītu. man liekas tā varētu teikt ja te kāds reklamētu Xnet vai Euroshop, bet šeit cilvēks attīsta biznesu un dod iespēju pa mazāk naudiņām iepirkt tehniku
business ne business, bet ja no viņa / caur viņu rentīgāk ņemt, nekā Xnetā vai Ynetā, značit rentīgāk un beigta balle.
Viss jau ir baigi forshi, ka grib panaak neatkariibu no bosiem utt utjp... Bet kas tad straadaas tavā uzņēmumā ja visi grbēs būt bosi?
SPAM: negrib visi par bosiem stradat visi grib SANJEMT tikpat cik bosi, bet nekada gadijuma ne DOMAT un STRADAT un ATBILDIBU kaa bosiem taka viss kedaas
Tieshi taa Shadow. Otrais variants: Strādās tie kam vajag pieredzi. Vācijā vispār notiek tā: Cilvēks sāk strādāt uzņēmumā, pelna sakarīgi, lai pabarotu sevi un vēl iekrātu, pat pašā zemākā amatā, tad viņš uzkrāj, nodibina savu uzņēmumu un ar savu esošo algu viņu uztur kamēr nav īsti apgrozījums un ir neizbegami zaudējumi, kad viss aiziet, ap 30 gadu vecumu viņš pamet darbu, paliek tikai savā uzņēmumā, vai vēl vairākos ko ir pats nodibinājis un jau audzina jaunos tādus kā viņš. Tākā darbs ir tikai iesākumam domāts rietumos, lai iekurbulētos un iebrauktu dzīvē, Latvijā protams tāda pieredze netiek atbalstīta, kur nu, vēl pie tam aizliegta, jo daudzos darba līgumos Jūs izlasīsiet tādu punktiņu kur būs rakstīts ka Jūs nedrīkstat stāties, vienalga kāda rakstura, citās darba attiecībās. Izdaram secinājumus...kur bērnus audzināt...
hmmm, interesanti secinajumi. par darba attiecibam latvijaa gan atljaushos palabot: tu nedriksti stradat citaad darbaa, bet neviens tev neaizliedz investeet citaa kompaanijaa. domaju, pilnigi tapat ir ari vaacijaa un citaja "vecaja pasaulee"
Nu tur ir tas jaukais moments, ka Latvijā retajā vietā var kaut ko uzkrāt, bet tur, kur var - tur lielākoties darba līgums ir tāds, ka nevar neko citu darīt, tikai strādāt un nodoties proletariāta dzīvesstilam, vismaz IT kompānijās nekas spožs nav, ar retiem izņēmumiem. Tas laikam tāpēc, ka tie, kas "uzņēmēji", saprot un baidās no tā, ka darbinieki paši varētu sākt biznesu, tāpēc ... es patiešām gribētu dzirdēt kādu stāstu, kur kāds ir nopelnījis sākumkapitālu algotā darbā..
Tāpēc iesaku tiem, kam ~20 gadi - neatlaidīgi meklēt vietu, kur var just, ka no strādāšanas būs kaut kāds ieguvums, ja tā nav, tad tīt no turienes kaut vai otrajā dienā...
Latvijā protams tāda pieredze netiek atbalstīta, kur nu, vēl pie tam aizliegta, jo daudzos darba līgumos Jūs izlasīsiet tādu punktiņu kur būs rakstīts ka Jūs nedrīkstat stāties, vienalga kāda rakstura, citās darba attiecībās. Izdaram secinājumus...kur bērnus audzināt...