skatos bildes un nevaru nopriecāties par tiem smukajiem kadriem no pludmales, bet daudzi profini man teikusi lai pludmalē nemaz nerādos, jo varēšu savu aparātu izmest, ja tiks klāt kāds smilšu graudiņš.
Nju nezinu , bildeju jurmala regulari Veja lietu ziema vasara REGULARI meitenes un dabu un aparatus vel nav gadijies mest laukaa. J apirms ~15 gadiem filmu laikmeta gadijas ka bija viens smilsju garudins ticis kasete riktigi iazaris vienu VELVIA emulsiju BET tas ari vienigais gadijums no daudziem simtiem sesiju ko esmu pludmale aizvadijis.
kamera varbuut un objektiivs tagad sstraadaa, bet ja buus mitrums iekshaa palicis tad peec kaada laika var gadiities ka prieki beigsies, n-taa tehnika redzeeta shitaa nobeigta. saakumaa viss liekas ok bet saalsuudens smuki eed plati, leenaam un pamatiigi bojaajot :twisted:
Reāli objektīvus mainot ir jāuzmanās tā pavairāk un protams arī no vēja saceltām un citādā veidā saceltām smiltīm ir jāuzmanās. Tā jau viņas pašas virsū neskries.
Nu nezinu, nezinu... Tas ļoti atkarīgs no laika apstākļiem. Ja būs svaigi nolijis lietus un smiltis pa gaisu neiet, tad jau nekas. Bet vasarā pie žirgta vējiņa... Man kolēģis pēc viena tāda fotoseansa pludmalē dabuja fotoaprātu nest uz remontu, kur pēc diezgan lielas buksēšanas viņam to apmainija pret jaunu. (par laimi garantija vēl nebija beigusies) Man pašam mobilais vienā tāda vējainā dienā iebāzts kabatā un aptīts ar drēbēm pēc pāris stundām tā piegāja ar smiltīm, ka taustiņi vairs nespiedās, nācās skrūvēt vaļā un tīrīt smiltis ārā. Kopš tā laika es viņu pludmalā esot bāžu plēves maisiņā un kārtīgi ietinu.