sorry vecīt par offtopiku, bet nu man šķiet, ka tas stikls nav īsti normāli aizvietojams gaišuma ziņā, protams, ja nekad nebildē ar tik atvērtu diafragmu, tā ir cita lieta, bet portretiem fixis daudz patīkamāks par tādu pusreportāžas stiklu.
neiebraucu.... acmee šitaads ar tādiem pašiem cipariem maksā 196 ar GARANTIJU!
pirmkaart pizduij uz acmi un peerc !!! otrkaart ja gribi nosist cenu OK 190 prieksh tevis. [ne tu pirceejs ne dirseejs]
un vispaar kur te admini, jeb kaadeelj nepilda savas funkcijas ar shitiem offtopikiem vienreiz jaabeiz !!!
vnk jautaajums kaadeelj par jaunu ir 190 ls, bet tu par savu LIETOTO prasi 200!? :lol:
tev laikam nervi vaaji...... :roll:
un par šito: " [ne tu pirceejs ne dirseejs] " iebaaz savu objektiivu..., šaubos vai kaads pirks par taadu cenu, ja jaunu var dabuut par to pašu! :!: :!: :!: :!:
pesix, a acmee ar PVN vai bez? otrkart, kas tev liedz nopirkt no acmes un te pa 205 pardot?
ar PVN un liedz tas, ka garantija iet uz firmas vaarda un ar rokām nav sataustāma - saglabaata acmes lapaa, kur paareejie dati ir redzami utt.... un tad ja TEV k-kas pa garantijas laiku nav ok, tad "man" ir jaabrauc no vpils vai kuldiigas uz riigu pie vinjiem, kas man galiigi nav vajadziigs... kaut arii ir daži, kas nesen piedaavaja preces no baazeem... tik neatceros nikus....
offtopic mazliet. kāds var pateikt acmes veikala internetadresi ?
ACME nav veikals, taa ir e-komercija, un pieejama tikai juridiskiem klentiem !
No Acmes var iegaadaaties tikai juridiska peersonaa, pirms taam nosleedzot liigumu, acmee jau gadiem staav tas saraksts ar objektiiviem kuru neviens nelieto, starpcitu shis stikls tur nav pieejams, kaa arii visipaareejie.
man ir liigums ar vinjiem un pieeja tai e-komercijai, taatad:
ja kaads man pasuutiitu to stiklu kura cena ir 196 Ls Lai es vinju kaadaam pardotu es kaa minimums liktu 20Ls virsu pa cik man buutu jabrauc vinjam pakalj jaateree laiks degviela, peec taam veel jaalgo gramatvedi kursh veelak to visu iegramaato + veel varlstij dalja no PVN jaatgriezz ... un ja ceriet ka kaads labdaris jums to pa 196 atdos Nevermind !
A pesix tieshaa vaardu noziimee neko vairaak ka dirst nemaak !
Arpus temas piebildisu, ka varbut ne gluzi Pesix, bet ir dazi labi lietotaji, kuri to vien dara ka salidzina cenas un teju pie katras temas, kur kads prasa izteikt domas par tadu un tadu stiklu ir momentali kaut kads links no kada jenku saita ar kritni zemaku cenu utt...
P.S. Manas domas, neredzu jegu kadel foruma butu jasak uzreiz cenas apspriest, ja interese raksti PM un lieta darita...
He he , Pesix mums zinams "Specalists" Nju bet par LETAK man tas pastastinsj. I man kads comaks plasja apkartne zinams mantu uzpircejs uz jebkuru piedavajumu vinjma viena atbilde 5 Eur dodu , tad ieveiteoja vieteja avizjele sludekli "Kam pazudusi tada un tada manta pret nelielu komisiju var sanemt tu un tur"
pardoshanas sludinajumi bez komentariem ir ss.lv sheit visa saals ir ka var pajautaat, parunat, varbut satikties patesteet
man personigi besii divi tipaazhi: kas zin, ka nepirks, bet spamo un tie, kas megina lietotas mantas par jaunu cenu notirgot, un kad nesanak, sak dusmoties
busim reali, lietotas fototehnikas vertiba ir cik? 60-70% no jaunas? viss parejais ir megianjums uzvarities uz auniem (krieviski: lahov razvodit)
Ka jau ta jau , piemetīšu elju ugunī . Manuprāt tas stikls nav to vērts jo par 50Ls var nopirkt EF50 f1,8. To ka nav USM uz ātrumu nejūt, a ass tas 1,4 paliek tāpat tikai pie 1,8, tā kā faktiski tos 150 Ls sanāk tikai piemaksāt par USM un FTM...
AAA un jā stiklu nepirkshu :P
Bet ja kādam par jēdzīgu ciparu ir piedāvājumā EF 24-105 L F4 IS tad sūtiet PM