pat nevaru saprast, kas notika! rekur, šis rullīts atkārās: a.img-dpreview.com... viss pārējais strādā bez problēmām! izņēmu bačas, atslēdzu visu, resetoju visus settingus, nekādu panākumu..ja nesataisīšu, rīt jānes uz canon centru..
nu par to garantiju var pazvaniit - es apgreidoju tiko nopirku kameru - buutu stulbi ja razhotaajs piedaavaatu savaa lapaa jaunu softu kas nonjem tiesiibas uz garantiju......
mani tas pārinstalē verķi apstulbināja. būtu vieglāk pateikt pāršūt firmwāri. nezinu, varbūt līdzēs, bet jēgu nesaskatu. man jau ir jaunākā versija. ja būs brīvs laiks, būs jāpāršuj. iepriekš biju dzirdējis, ka dažs labs izčakarē ārā, ja ir pāršūtas iekšas, bet nesen tepat kaur kur izlasīju, ka tas ir tieši atbalstāmais variants, ei nu sazini, būs labāk jāsazvanās.
Bilij tu ko savas dumibas parasti uz setas lasi?? Neklust 300.D parinstalejot par 10.D vinam atveras atseviskjas softiski norubijas ficjas ka 10.D jo viniem vairaki bloki identiski. Gluzji tapat razotaji iesaka regulari apgreidot svaigako softu , kameram reizem gadas uzkaras kautkadas funkcijas BET rulisji CANON viena no vajajam vietam , vismaz agrak filmeniekiem ta bija gandriz vai vieniga lieta kas njirdzas regulari.
Bilij tu ko savas dumibas parasti uz setas lasi?? Neklust 300.D parinstalejot par 10.D vinam atveras atseviskjas softiski norubijas ficjas ka 10.D jo viniem vairaki bloki identiski.
Bilij tu ko savas dumibas parasti uz setas lasi?? Neklust 300.D parinstalejot par 10.D vinam atveras atseviskjas softiski norubijas ficjas ka 10.D jo viniem vairaki bloki identiski.
shito Maris teica
jaa starp citu... nu varbuut es maldos bet piemeeram arii 20d ir DIGICII procis taa pat kaa man 350d, tad nu kapeec tas nebuutu ispejams? tiiri teoretiski es nekaadu probleemu nesaskatu..
man meenesi ir 350D un tas ruuliits jau paspeejis neiepatikties. Atgaadina kkaadu kjiinaa razhotu radio ar rulliiti, kuram stipraak uzspiezhot liekas ka vish iespiediisies iekshaa un neko nevairs nevareesi izdariit. Protams taa nav..bet nu nepatiik man vinsh...
ieprieksheejais fuji9600 bija labaaks izpildiijums shaadai lietai...vareeju pa menu un cipariem kliist ar labo iikshkji...
a te..ar raadaampirxtu, turklaat jaaspiezh tas rullis iekshaa, baidoties sapleest. Vabruut vish iestaigaasies..pagaidaam taads stingrs baigi taapeec jaapispiezh diegan.
kas tev tur jaaspiezh? :shock: nekas nav jaaspiezh.. no saakuma nedaudz gruutaak griezhas, bet ieskhaa nekas 350D nekur nav jaaspiezh iznjemot sleedzha pogu!
Drīkst pajautāt, ko Jūs tādu bildējat, ka tas rullītis visu laiku jādragā? Es saprotu man ir viens kakons- 5ais , kuram caur to (d....) ir uztaisīta kameras ieslēgšana un katru reizi lai tiktu uz Av ir jākruķi četras pozīcijas 95% stāv uz Av
ne jau to kas horizontaali jagroza... tas man ar 80% staav uz AV, bet runa vispaar cik noprotu iet par to vertikaalo! to kas ir virs sleedzha pogas... tas ar kuru tu regulee diafragmas atveerumu!
sakat ko gribiet, bet man nav izskaidrojuma - vakar/šodien nez cik reizes izmēģinājos, pirms braucu uz canon centru - nestrādāja.. aizbraucu uz servisu, ņemu laukā fočiku, stāstu bēdu, rādu, kas nestrādā, ieslēdzu iekšā, griežu un tici netici - mainās uzstādījumi..vairs man nebija ko teikt... )(&*(&(^ :evil: galvenais jau, ka strādā!