forum.gif
sāpīga lieta - 30D noplīsa rullīts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / sāpīga lieta - 30D noplīsa rullīts
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.09.07 23:14
 citēt
pat nevaru saprast, kas notika! rekur, šis rullīts atkārās:
a.img-dpreview.com...
viss pārējais strādā bez problēmām!
izņēmu bačas, atslēdzu visu, resetoju visus settingus, nekādu panākumu..ja nesataisīšu, rīt jānes uz canon centru..
Publicēts: 17.09.07 10:34
 citēt
"atkaras" = nozimee nereagjee ?!
Publicēts: 17.09.07 10:36
 citēt
jā, tieši tā. grozu cik gribu, nekas nemainās ne pie vienas mōdes.
Publicēts: 17.09.07 11:37
 citēt
pirms nes paarinstalee to verkji
Publicēts: 17.09.07 12:51
 citēt
pirms nes paarinstalee to verkji

čevo?
Publicēts: 17.09.07 13:00
 citēt
paarliec firmware...

kaut gan neeee labaak, ja nes uz garantiju nenjems veel pretii, bet ja garantijas nav un nebuus tad liec paari...
Publicēts: 17.09.07 13:08
 citēt
read a fucking manual

tev pieder fotokameras un datora hibrīds kuram neizbēgami ir operētājsistēma

kamerai līdz nāk instalācijas disks ar pirmo softa versiju un manuālī rakstīts kā to lietot

tīklā ražotājs piedāvā apgrieidus un uzlabojumus - opā un kamerai dažām pogām parādās papildus funkcijas, vēl kāda iso vērtība u.t.t.

piemēram eos 300d ar krievu kreiso apgreidu kļūst par eos 10d :) :) :) reāli bez jokiem

ļoti bieži defekti, tāpat kā jebkuram datoram, "izlabojas" elementāri pāršaujot operētājsistēmu un apgreidojot to no tīkla

reku kaukāda 30d jau 1,0,5 softa versija:

www.usa.canon.com...

tik bačokus pielādē gan, kad ķeries pie šī akta - nekā bīstama tur nav

man sāka zipene nestrādāt - šitā dabūju atpakļj

protams var arī nelīdzēt, bet operācija aizņem 5 min un lieks smadzeņu trenniņš ar vienmēr noder

veiksmi
Publicēts: 17.09.07 13:10
 citēt
nu par to garantiju var pazvaniit - es apgreidoju tiko nopirku kameru - buutu stulbi ja razhotaajs piedaavaatu savaa lapaa jaunu softu kas nonjem tiesiibas uz garantiju......

bet preciizi nezinu gan
Publicēts: 17.09.07 13:13
 citēt
mani tas pārinstalē verķi apstulbināja. būtu vieglāk pateikt pāršūt firmwāri.
nezinu, varbūt līdzēs, bet jēgu nesaskatu. man jau ir jaunākā versija. ja būs brīvs laiks, būs jāpāršuj. iepriekš biju dzirdējis, ka dažs labs izčakarē ārā, ja ir pāršūtas iekšas, bet nesen tepat kaur kur izlasīju, ka tas ir tieši atbalstāmais variants, ei nu sazini, būs labāk jāsazvanās.
Publicēts: 17.09.07 13:20
 citēt

piemēram eos 300d ar krievu kreiso apgreidu kļūst par eos 10d :) :) :) reāli bez jokiem

A tev nav zinaams kaads labs firmware prieksh 350D? ;)
Publicēts: 17.09.07 13:26
 citēt
Bilij tu ko savas dumibas parasti uz setas lasi?? Neklust 300.D parinstalejot par 10.D vinam atveras atseviskjas softiski norubijas ficjas ka 10.D jo viniem vairaki bloki identiski. Gluzji tapat razotaji iesaka regulari apgreidot svaigako softu , kameram reizem gadas uzkaras kautkadas funkcijas BET rulisji CANON viena no vajajam vietam , vismaz agrak filmeniekiem ta bija gandriz vai vieniga lieta kas njirdzas regulari.
Publicēts: 17.09.07 13:42
 citēt
Bilij tu ko savas dumibas parasti uz setas lasi?? Neklust 300.D parinstalejot par 10.D vinam atveras atseviskjas softiski norubijas ficjas ka 10.D jo viniem vairaki bloki identiski.

shito Maris teica :D
Publicēts: 17.09.07 13:55
 citēt
Bilij tu ko savas dumibas parasti uz setas lasi?? Neklust 300.D parinstalejot par 10.D vinam atveras atseviskjas softiski norubijas ficjas ka 10.D jo viniem vairaki bloki identiski.

shito Maris teica :D

jaa starp citu... nu varbuut es maldos bet piemeeram arii 20d ir DIGICII procis taa pat kaa man 350d, tad nu kapeec tas nebuutu ispejams? tiiri teoretiski es nekaadu probleemu nesaskatu..

un mans vaards ir Billijs vai vismaz Billy
Publicēts: 17.09.07 14:29
 citēt
man meenesi ir 350D un tas ruuliits jau paspeejis neiepatikties. Atgaadina kkaadu kjiinaa razhotu radio ar rulliiti, kuram stipraak uzspiezhot liekas ka vish iespiediisies iekshaa un neko nevairs nevareesi izdariit. :) Protams taa nav..bet nu nepatiik man vinsh...

ieprieksheejais fuji9600 bija labaaks izpildiijums shaadai lietai...vareeju pa menu un cipariem kliist ar labo iikshkji...

a te..ar raadaampirxtu, turklaat jaaspiezh tas rullis iekshaa, baidoties sapleest. Vabruut vish iestaigaasies..pagaidaam taads stingrs baigi taapeec jaapispiezh diegan.
Publicēts: 17.09.07 14:42
 citēt
kas tev tur jaaspiezh? :shock: nekas nav jaaspiezh.. no saakuma nedaudz gruutaak griezhas, bet ieskhaa nekas 350D nekur nav jaaspiezh iznjemot sleedzha pogu! :D
Publicēts: 17.09.07 14:54
 citēt
nu jaauzspiezh nedaudz..savaadaak pirxts sliidees paari bet rulliits negriezhas..nu mosh man taads stingraax gadiijies! :D
Publicēts: 17.09.07 14:55
 citēt
pamociisies no saakuma un peec tam jau grieziisies labi! ;)
Publicēts: 17.09.07 15:41
 citēt
Drīkst pajautāt, ko Jūs tādu bildējat, ka tas rullītis visu laiku jādragā?
Es saprotu man ir viens kakons- 5ais , kuram caur to (d....) ir uztaisīta kameras ieslēgšana un katru reizi lai tiktu uz Av ir jākruķi četras pozīcijas
95% stāv uz Av
Publicēts: 17.09.07 15:51
 citēt
ne jau to kas horizontaali jagroza... tas man ar 80% staav uz AV, bet runa vispaar cik noprotu iet par to vertikaalo! ;) to kas ir virs sleedzha pogas... tas ar kuru tu regulee diafragmas atveerumu! :D
Publicēts: 17.09.07 16:08
 citēt
īstenībā interesanta šaize atgadījusies, interesē ko dakters teiks...
Publicēts: 17.09.07 16:27
 citēt
Man jau šķeit, ka senos laikos šī bija visai populāra kaite dažādiem filmu Canoniem (aļa EOS 300, 33). Tagad ātrspiedējiem pirmais nobeidzas slēdzis :)
Publicēts: 17.09.07 18:48
 citēt
sakat ko gribiet, bet man nav izskaidrojuma - vakar/šodien nez cik reizes izmēģinājos, pirms braucu uz canon centru - nestrādāja..
aizbraucu uz servisu, ņemu laukā fočiku, stāstu bēdu, rādu, kas nestrādā, ieslēdzu iekšā, griežu un tici netici - mainās uzstādījumi..vairs man nebija ko teikt... )(&*(&(^ :evil:
galvenais jau, ka strādā!
Publicēts: 17.09.07 18:50
 citēt
:D :D :D :D
Publicēts: 17.09.07 19:17
 citēt
tas taapat kaa kautvai jauns autinsh biezhi nelc teh. apskatee :)
Publicēts: 17.09.07 20:44
 citēt
man shitaa biezhi atnes kautko labot kaa sleedzu taa iet, klients prieciigs prom, tagad saku veelaak apskatiishos zb ka laiku chakaree :roll:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):