paldies par infu. Bet tur ir vērts doties , vai naf ???
Tas bija pasen... es pat nebiju tad vēl ar foto aizrāvies.
Ja tur nekas nav uzlabots, tad tiešām cepuri nost kā viss saglabājies. ķipa kabineti ar visiem plakātiem un linoleji ritīgi krievu. Ja nekļūdos tas ir kādus 2 vai 3 stāvus zem zemas. Virspusē var redzēt arī šaktas un var nojaust, ka apakšā kautkas ir.
Ja garām brauc ir vērts iebraukt. Cena toreiz bija kādi 1-2 Ls
Esiet pratigi LIGATNE atrakcija "Rietumu turistiem" tos atvera pirms kadiem ~10 gadiem kad es viņiem ari Katalogu tasiju. NEKA TUR NAV tur bija LPSR valdības civilo pasākumu vadības centrs KARA VAI kadu kataklizmu gadijuma. NEKA iznemot "Pazemes Sarkana sturisa" atmosferu tur nav! Iespadigi elektrogeneratori gaisa filtri utt. Visma tam 80 gados MASKESJANAS nolukos virsu uzcela "Ligatnes sanatoriju" taka REKLAMAS FUFELS stulbiem rietumniekiem "Krievi staiga valjinkos + dzer snabi ar sipoliem un rupmaizi" stilaa
Pats personigi 90 gadu sakuma esmu bijis Krievu bunkuros REALOS , Mucenieku Pretgaisa aizsardzibas vadibas centra saucamaja Maskavas 3 pretgaisa aizsrdzibas loka vadibas centra. Moderna 70m zem zemes esosja vairakstavu buve ne ar ko neatskiras piemeram no Krievu laiku visszemes buvem tik piebazta ar Datortehniku normalu biroja ieraktojumu un nedaudz smirdeja pec kirzas zabakiem. Tapat arī Skrundas lokatora STRADAJOSJA nevis taja kuru uzspridzinaja bijis. Tur viss tas pats tikai 60 gadu stila bija. LIGATNE ir pilnigs FUFELS tads Kantoris + stabins PAPILDINATS ar kvantumu no visurines sastiepteim "Komunistu atributiem" kas tur REALI nekad nav bijusji BET BUNKURS protams liels iedomajieteis ka PARTIJAS+VALDIBA bija paredzets nostradat VISMAZ 3-4 menesjus Pec apjomiem cilveks kas mani toreiz tur vadaja teica PAZEMES RUBIKMAJA , neka svairak
Jaaa esmu bijis ari REALOS jenkju bunkuros ne ar ko ni Krieviem neatskiras vienigi SIENAS BALTAKAS bet Kompji tadi pasji !
nez.. riigaa lapas jau kraasojas un jegavaa arii diezgan krasaini! Nu tad galameerkjis Sigulda?? Ja kaadam ir veel kada doma met laukaa! A varbuut ne gluzhi sigulda, bet Liigantnes apkaartne?
Tātad ... ! Sigulda tā īsti vēl ir par agru, tur jābrauc nēdēļu pēc tam, kad ir bijušas pirmās īstās salnas ! Piedāvāju virzienu - Valmiera, varbūt Rūjienas veco ļaužu pansionāts ?, Vaidavas novads, Līgatnes pārceltuve,Līgatne, Sigulda ! Pusdienās - našķi uz grila mežmalā.... ! 8) Man masīnā būtu vēl 4 vietas (dzīvsvarā līdz 80 kg) ! Man jau labāk patika tas, ko ieteica Lunis, bet .... , uz bui-dui uz turieni nesanāks !
Tātad ... ! Sigulda tā īsti vēl ir par agru, tur jābrauc nēdēļu pēc tam, kad ir bijušas pirmās īstās salnas ! Piedāvāju virzienu - Valmiera, varbūt Rūjienas veco ļaužu pansionāts ?, Vaidavas novads, Līgatnes pārceltuve,Līgatne, Sigulda ! Pusdienās - našķi uz grila mežmalā.... ! 8) Man masīnā būtu vēl 4 vietas (dzīvsvarā līdz 80 kg) ! Man jau labāk patika tas, ko ieteica Lunis, bet .... , uz bui-dui uz turieni nesanāks !
Priekšlikums - izbraucam 07.00 no pilsētas centra (stāvvieta pie Dailes teātra), pa ceļam varam pabildēt. ~ 9.00 esam Valmierā ! Bildējam līdz 10.30 Tad braucam uz Smilteni. Tur MTB starts 12.00 . Mūsu kolēģis SMURS mums parāda labākos skatu puktus gonkai. Bildējām, kamēr beidzās gonka, līdz ~ 15.00 Pusdienas līdz 15.00 - līdz 16.30 mežmalā ! tad dodamies atpakaļ - pa ceļam Līgatne, Sigulda ! Un ?
Gonkas Gonkas? MTB man asocieejas tikai ar Riteni, bet kas tas iisti tad ir.. un jaa ko foto noma piedavaa? Ja buuutu kada laba brivdienu akcija padomaatu...
Vērereiz tiem, kas nelasa visi - izbraucam 07.00 no pilsētas centra (stāvvieta pie Dailes teātra), pa ceļam varam pabildēt. ~ 9.00 esam Valmierā ! Bildējam līdz 10.30 Tad braucam uz Smilteni. Tur MTB starts 12.00 . Mūsu kolēģis SMURS mums parāda labākos skatu puktus gonkai. Bildējām, kamēr beidzās gonka, līdz ~ 15.00 Pusdienas līdz 15.00 - līdz 16.30 mežmalā ! tad dodamies atpakaļ - pa ceļam Līgatne, Sigulda ! .. nu tā kaut kā !
Vērereiz tiem, kas nelasa visi - izbraucam 07.00 no pilsētas centra (stāvvieta pie Dailes teātra), pa ceļam varam pabildēt. ~ 9.00 esam Valmierā ! Bildējam līdz 10.30 Tad braucam uz Smilteni. Tur MTB starts 12.00 . Mūsu kolēģis SMURS mums parāda labākos skatu puktus gonkai. Bildējām, kamēr beidzās gonka, līdz ~ 15.00 Pusdienas līdz 15.00 - līdz 16.30 mežmalā ! tad dodamies atpakaļ - pa ceļam Līgatne, Sigulda ! .. nu tā kaut kā !
baaaaaaaac...... MAn studijas sveetdienaas. VIsu dienu. Sho sveetdien veel pietam sola, ka buus saulains un smuks laicinjsh... Shaados briizjos gribaas pasuutiit visas skolas bekot. Un pats fokjeet
Tātad ar mani var doties : aiz,arvisv,devotion, un vēl kāds, ja veve nevar saņemties ! :lol: Būtu labi, ja šodien jūs varētu sazvanīt mani un apstiprināt savu dalību : 29517117 !