forum.gif
Pasākumi šājās brīvdienās?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Pasākumi šājās brīvdienās?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.09.07 11:52
 citēt
Skatoties jaukās bildes un ārā valdošo rudeni tā vien gribas kautkur aizšaut un pafoķēt kādā jaukā kompānijā.

Vai kādam ir līdzīgas vēlmes?
Publicēts: 17.09.07 11:55
 citēt
Skatoties jaukās bildes un ārā valdošo rudeni tā vien gribas kautkur aizšaut un pafoķēt kādā jaukā kompānijā.

Vai kādam ir līdzīgas vēlmes?

Ja godīgi, tad ir tāda vēlme ;)
Publicēts: 17.09.07 11:58
 citēt
Ja mēs jau divi esam, tad jau var lēnām sākt domāt par debespusi uz kuru kustēt :)

Kur lapas ir krāsnainākas?
Publicēts: 17.09.07 12:19
 citēt
klišeja jau par Siguldu..

tur nesen sakopta gnp teritorija ap gūtmaņalu..
Publicēts: 17.09.07 12:19
 citēt
Ja mēs jau divi esam, tad jau var lēnām sākt domāt par debespusi uz kuru kustēt :)

Kur lapas ir krāsnainākas?

vēl nav vakars, gan vēl kāds pievienosies!
Publicēts: 17.09.07 12:25
 citēt
vēl jau arī līdz brīvdienām tālu... gan jau savāksies kāda čupiņa. Vajaga tik tiešām piedāvāt uzreiz varinatus.
Publicēts: 17.09.07 12:34
 citēt
klišeja jau par Siguldu..

tur nesen sakopta gnp teritorija ap gūtmaņalu..

Sigulda ir labs variants!
Publicēts: 17.09.07 12:38
 citēt
Man arī bija doma uzturieni :)
Publicēts: 17.09.07 12:54
 citēt
Kāds ir bijis siguldā pēdējās dienās? Kā tur izskatās?
Publicēts: 17.09.07 13:31
 citēt
tā ir tāda salīdzinoši reljefa vieta ar upi, ko sauc tāpat kā vecu mopēdu, lielu vecmodīgu sarkanu ķieģeļu māju un tantiņām kas tirgo dažāda kalibra traki krutus spieķīšus
Publicēts: 17.09.07 13:54
 citēt
Kurā dienā plānojas? Es arī varētu pieslēgties...
Publicēts: 17.09.07 13:58
 citēt
tā ir tāda salīdzinoši reljefa vieta ar upi, ko sauc tāpat kā vecu mopēdu, lielu vecmodīgu sarkanu ķieģeļu māju un tantiņām kas tirgo dažāda kalibra traki krutus spieķīšus

Maris no sava stila neatkāpjas..
Publicēts: 17.09.07 14:21
 citēt
Kurā dienā plānojas? Es arī varētu pieslēgties...

Man ir vienalga 6dien vai 7dien...

Kad būs savācies kāds pulciņš kādi 2 vai 3 auto varam nolemt.

Kā tev labāk?
Publicēts: 17.09.07 14:39
 citēt
man labāk svētdien...
Publicēts: 17.09.07 14:44
 citēt
ja sveetdien es arii gribeetu pievienoties...
Publicēts: 17.09.07 15:21
 citēt
Es ar' labprāt aizpildītu savu atvaļinājumu ar šādu aktivitāti. Bet vai tiešām jūs gribat tikai uz Siguldu? Tas tik tradicionāli... Varbūt labāk uz Valmieras pusi? Tur nekad nav būts... :idea:
Publicēts: 17.09.07 15:26
 citēt
Es piedalītos, ja tiktu izvēlēta 7diena :)

IZveidojiet kaads balsoshanu par dienu :)
Pdiena, Sdiena, Svdiena...
Publicēts: 17.09.07 15:27
 citēt
Es ar' labprāt aizpildītu savu atvaļinājumu ar šādu aktivitāti. Bet vai tiešām jūs gribat tikai uz Siguldu? Tas tik tradicionāli... Varbūt labāk uz Valmieras pusi? Tur nekad nav būts... :idea:

jaa sigulda esmu bijis 2 pedejos gadus un sobriid vsp esmu situaacijaa "kur njems tur brauks!! :D" takaa atbalstu arii sho domu...
Publicēts: 17.09.07 15:34
 citēt
+1 braucējs aka es arī labprāt aizbrauktu. Būtībā der jebkura diena no 5dienas - 7dienai :wink:
Publicēts: 17.09.07 17:01
 citēt
nu es ar aizietu, bet man nav nekur jaabrauc :)
Publicēts: 17.09.07 20:19
 citēt
Izskatās, ka kaut kas sanāks... man ir auto, ja kādam nav... tad ir vietas...
Publicēts: 17.09.07 20:20
 citēt
piesakos!
Publicēts: 17.09.07 21:27
 citēt
es un lietotājs Rags ar domājām kādā saulainā vakarā braukt Siguldas rudeni iebaudīt, ja brīvdienas ir 4diena tad mēs pievienojamies ;) un 7dien atgriezamies kojaas, taapeec arii vareetu pievienoties un iepaziit jaunas sejas :)
Publicēts: 18.09.07 00:03
 citēt
Jums nu gain cienitie STEREOTIPI Sigulda salizdinajuma ar Terveti ir STRUNTS , Bet ja gribat vispar IZCILUS SKATUS iesku gajienu ko pats realzieju gandiz katru rudeni , caur Auxstkalni uz Robezju TUR atstaj autinju Pirms bomisja ar kajelem ~1km ir Muiža un parks tur Muižas zirgu staļi un PARKS SUPER! Ja Centra bankomats Hanzenes Lit prieks Cepeliniem var tur iznemt ar 5Ls 2-3 cilvjiem psudienam pietiek:) Pati pilsetele TEICAMA FAKTURA! Tas viss 1Km ar kājām no LV robežās Žagares PILSĒTELES CENTRS! Autiņu neiesaku SURI DEPRESIVAIS REĢIONS apspers aplauzīs visju ko vares pat ROBEŽSARGI BRĪDINĀJA! Vieta ļoti fotoģēniska un smuka tikai CAURUMS BAIGĀKAIS! Ja pa celām ceļmalā SUPERĪGI židu kapi!
Publicēts: 18.09.07 06:53
 citēt
Diemžēl man vakardien sanāca problēmas ar auto un uz brīvdienām viņš toč neripos :(

Prieks, ka ierosinājumu diskusiju un ceru, ka jūs aizbrauksiet.

Man ar nožēlu jāsaka, ka nevarēšu piedalīties :(
Publicēts: 18.09.07 06:57
 citēt
A kas gadījās? Bumsis?
Publicēts: 18.09.07 07:04
 citēt
Jā... :(

Braucu no Maris kursiem un pa ceļam vienā krustā arī paliku...

Otrs šoferis bija dzēris un nedaudz cietusi tajā mašīna pašaziere.

Tagad būs kriminālieta un kādu laiku šo mašīnu toč nedabūt braucamu. Kamēr visas apdrošināšanas utt.
Publicēts: 18.09.07 07:53
 citēt
Stulbums!!!
Atceros kāda bij ķēpa no tiem apdrošinātājiem izspiest piķi, kad bija : ".. iestājies apdrošināšanas gadījums".
Nemaz jau nerunājot par atlīdzības apjomu.
Labi ka iztiku bez tiesāšanās.
Izsaku līdzjutību. :(
Publicēts: 18.09.07 07:56
 citēt
Nesen bija viens mazāks starpgadījums, kad draudzene bija pie stūres tad tiku galā tīri veiksmīgi.
Vainīgā apdoršināšanas kompānija bija BTA. Bija OK. vienu 2x laikam līdz viņu birojam aizgāju.

Bet tagad sāpe ir lielāka :( Un otrs šofers neatzīst savu vainu... pret alkonometra uzrādītajām 1.7 promilēm, protams, viņš neko nevar iebilst.

Bildes ir tikai nezinu vai gribu šeit visiem likt. Redzēs... Ja nu kādam gribas redzēt tad var privāti.
Publicēts: 18.09.07 08:07
 citēt

Tagad būs kriminālieta un kādu laiku šo mašīnu toč nedabūt braucamu. Kamēr visas apdrošināšanas utt.

nu bet tas jau neliedz tev seesties ar kadu citu mashiinaa! ;) jeb tu paaraak lepns? :D
Publicēts: 18.09.07 08:15
 citēt

nu bet tas jau neliedz tev seesties ar kadu citu mashiinaa! ;) jeb tu paaraak lepns? :D

Ja ir auto ir daudz lielāka neatkarība tas ir neapšaubāms pluss. Nezinu par ko tur īsti lenpnoties, ja jaukā kompānijā var pavadīt dienu fotogrāfējot.

Vēl redzēs kā sanāks... Ja, kas gan jau atradīšu ar ko aizbraukt vai pie kā piesēsties klāt. Laiks rādīs.

Un gan jau Tu nebūsi tas, kas skums bez manis :P
Publicēts: 18.09.07 10:11
 citēt
oi... izskataas, ka lekcijas var ieteikt pret bezmiegu....

ceru, kad pashi njemsiet aktiivu daliibu, nebuus tik garlaiciigi un liidz maajaam tiksiet veseli....
Publicēts: 18.09.07 10:19
 citēt
oi... izskataas, ka lekcijas var ieteikt pret bezmiegu....

ceru, kad pashi njemsiet aktiivu daliibu, nebuus tik garlaiciigi un liidz maajaam tiksiet veseli....

Lekcija bija laba... Tas nebija pirmais krusts un es braucu no zaļās gaismas iepriekš stāvot...

Gan jau būs labi :)
Publicēts: 18.09.07 11:24
 citēt
Varam braukt arī tur kur Lunis saka... cik noprotu tas ir LT ja?
Publicēts: 18.09.07 11:25
 citēt
Diemžēl man vakardien sanāca problēmas ar auto un uz brīvdienām viņš toč neripos :(

Eus - ja es iespringšu - uz svētdienas braucienu - vieta mazmobīlī... ;)
Publicēts: 18.09.07 11:39
 citēt

Eus - ja es iespringšu - uz svētdienas braucienu - vieta mazmobīlī... ;)

Man arī vietas ir ... vēl 2as
Publicēts: 18.09.07 23:29
 citēt
Piesakos uz siltu vietiņu kādā mašīnītē! Esmu ļoti kompakta - daudz rūmes neaizņemšu! :wink:
Publicēts: 19.09.07 07:46
 citēt

nu skaidrā prātā jābūt trakam šitādam dūšigam vīrietim virsū braukt. :D
Publicēts: 19.09.07 08:01
 citēt
:D uz kurieni tad brauksim... gribeetos vairaak dzirdeet kko no organizatoriskaas puses, jo sanaak ka pats organizators jau nebuus...
Publicēts: 19.09.07 11:27
 citēt
Pats netieku, bet
pa krievu rādiostaciju dzirdēju, ka Līgatnē, tanī reabilitācijas centrā apakšā ir atvērts apmeklētājiem slepens līdz 90. gadiem bunkurs ar 85 istabām, ar visu nesabojāto rekvizītu utt. ... It kā pat kinošņiki tur vēl nav bijuši...! Varētu būt ļoti interesanti...
Nu protams arī rudens ainavas Līgatnē nav sliktākas kā Siguldā !
Bet vai nav vēl par agru...

Pagājušā vai aizpagājušā gadā biju tur jau :) Viņi visiem saka, ka tas ir tiko tikai atvērts :)

Bet nu nedaudz jau ir ko redzēt, kā sarkanos telefonus un visādas citādas lietas.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas