Tātad ar mani var doties : aiz,arvisv,devotion, un vēl kāds, ja veve nevar saņemties ! :lol: Būtu labi, ja šodien jūs varētu sazvanīt mani un apstiprināt savu dalību : 29517117 !
man ir jāsakontaktē ar Briedi, viņs brauc vai nē. Darbs ap23iem beidzas, tad došu ziņu :P
O! tikko izlasīju, ka baļļuks smiltenē. tieši vakar sanāca iegriezties pie muterītes, lai gan bez fotoaparāta. a doma ta laba. starpcitu, varu paķert kādu apākaļ uz rīgu kaut kad pēcpusdienā. kārs tukšs
Forši, forši, no riita baigi krutaa miglinja bija! Vispaar es jau diezgan slinks un to bildeeshanu, tik paaris kadrus no riita miglas nokjeeru. Jaajautaa paareejiem
iistenibaa ka jau vinemeer shada veida pasaakumos! sabildee pa labi un pa kreisi pareeejos, paaksties tevi pabildee, bet nu taadas labas bildes dazhas tik sanaak ko te apskatei var likt..
Paldies visiem, kas bija man līdz ! Paldies par kolosālo vīkendu !!! Smiltene un velo bij vienreizēja ! Paldie SMURAm par atbalstu ! Gaidiet reportāžas !!! Un tie, kuri nepaspēja vai nokavēja, paši vainīgi ........
viņš sev kājas apslapināja..gadījās! bet par roli, tb, devotion gan bij labs joks! ilgi atcerēšos to ripošanas/krišanas mirkli, kad tās kājas pa gaisu aizgāja un lai arī ripoja ar muguru uz atpakaļu, izmisīgi centās noturēt to tikko izcepto vistiņu trauciņā, lai neapgāztās
tikko pa LTV 7 rādīja raidījumu par sportu un par velo - tieši par smiltenes braucienu! un paskat, redzēju billiju, Aiz, un sevi pie tā mazā strautiņa, kur visi brauca pāri.!
tikko pa LTV 7 rādīja raidījumu par sportu un par velo - tieši par smiltenes braucienu! un paskat, redzēju billiju, Aiz, un sevi pie tā mazā strautiņa, kur visi brauca pāri.!