forum.gif
CF kartes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / CF kartes
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.09.07 08:43
 citēt
SanDisk Compact Flash Card eXtreme III 16GB 133x 160Ls
SanDisk Compact Flash Card eXtreme III 12GB 133x 123Ls
SanDisk Compact Flash Card eXtreme III 8GB 133x 84Ls

ir arii citi brendi un kapacitaates, zirgucs@ml.lv 26331533
Publicēts: 19.09.07 09:52
 citēt
Vai nav pa dārgu ?

vai nav par lielu tu negribēji teikt?
Publicēts: 19.09.07 11:17
 citēt
:!:
Publicēts: 19.09.07 11:19
 citēt
ieejam metaleks.lv un pērkam pa 10Ls lētāk :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 19.09.07 11:21
 citēt
Publicēts: 19.09.07 11:24
 citēt
da kas viņu zin ? ko kuram vajag ?
Mani apmierinātu 4GB

SanDisk Compact Flash Card 4GB 37Ls
A-DATA CompactFlash Card 4GB 266x 51Ls
SanDisk Compact Flash Card eXtreme IV 4GB 266x 60Ls

izcelto var iepirkt pa 38.29 8)
Publicēts: 19.09.07 11:26
 citēt
Publicēts: 19.09.07 11:29
 citēt
ieejam metaleks.lv un pērkam pa 10Ls lētāk :lol: :lol: :lol:

ja nevelies pirkt pizduij chataa paspamot ...

bljee vot apskauzzu shos dabas beernus, seedeet vaariities tik bezpersoniski, buutu labaak nopircis metaleksaa un ielicis te saveejo cenu par latu vai diviem leetaaku, neviens tev neko neparmestu, neeee blje vinjsh zin kas ir kas ... par nopelniito naudinju klasesbiedreni uz kino aizvestu, nevis te seedeetu un huinju dziitu !!!

:mrgreen:
Publicēts: 19.09.07 11:34
 citēt
Publicēts: 19.09.07 11:37
 citēt

un vispaar ko tu te dari ? paskatiijos tavas bildes ... saskaitiiju 6 aparaatus no kuriem bildes tev ieliktas ... no draugiem aiznjemies bildes lai ieliktu te ?

kas tev pa daļu ar ko un kā bildēju
galerijā ir bildes no 5 fočikiem
Publicēts: 19.09.07 11:45
 citēt
Publicēts: 19.09.07 12:06
 citēt
Mustang beidz spamot ar tādām cenām...
... un kad viņa nobirs... Mest pret sienu?
Publicēts: 19.09.07 12:15
 citēt
Publicēts: 19.09.07 12:17
 citēt
Sadaļā "Pērku, Pārdodu, Mainu" par spamu netiek uzskatīts tas, ja kāds lietotājs ievieto tādu pašu preci par zemāku cenu nekā pārdevējs norādījis.

Blogerim ir jābūt ieguvējam no visa šīs sadaļas nevis kādam ir jānopelna.

pardoshanas sludinajumi bez komentariem ir ss.lv ;) sheit visa saals ir ka var pajautaat, parunat, varbut satikties patesteet :)

man personigi besii divi tipaazhi: kas zin, ka nepirks, bet spamo un tie, kas megina lietotas mantas par jaunu cenu notirgot, un kad nesanak, sak dusmoties

busim reali, lietotas fototehnikas vertiba ir cik? 60-70% no jaunas? viss parejais ir megianjums uzvarities uz auniem (krieviski: lahov razvodit)

Ja zinu, kur ir lētāk droši vari to pievienot pie sludinājuma.
Publicēts: 19.09.07 12:18
 citēt
Mustang beidz spamot ar tādām cenām...
... un kad viņa nobors... Mest pret sienu?

protams visaam ir 2 gadu garantija [sandiskiem razzotajs dod 60 meneshu garantiju ] ! es tirgoju tikai pilniigi jaunu un no latvijas diileriem !

Tad tev atliek tikai konkurēt ar cenām, jo arī citur ir jābūt 2 gadu garantijai.
Publicēts: 19.09.07 12:22
 citēt
Publicēts: 19.09.07 12:25
 citēt
Mustang, tu druscin jauc

Sheit NAV vieta, kur nopelniit ar tirdzieciibu.

Sheit IR vieta, kur community biedri palidz viens otram tikt pie izdeviga pirkuma gan no cenas, gan no preces viedoklja.
Publicēts: 19.09.07 12:29
 citēt
Publicēts: 19.09.07 12:30
 citēt
Sadaļā "Pērku, Pārdodu, Mainu" par spamu netiek uzskatīts tas, ja kāds lietotājs ievieto tādu pašu preci par zemāku cenu nekā pārdevējs norādījis.

Blogerim ir jābūt ieguvējam no visa šīs sadaļas nevis kādam ir jānopelna.

ja katraam kam nav slinkums, katra sludekli pievienos kaada uukja vai kada citaa sludinaajuma zemaako cenu !

ticiet man driiz te neviens neko nesludinaas ;) kartiibai ir jaabut, es atbaalstu ja manaa sludinaajuma kaads ievieto taadu pashu preci kaas VINJAM PASHAM PIEDER un pa mazaaku cenu, jo katrai Lietotai precei ir induviduals nolietojums un izscelsme no kaa ir arii atkariiga cena.

nevis loxu baru kas sludina sveshas cenas ....

ja pirceejs ir idiots un nespeej atrast sev izveeleto preci par leetaaku cenu pats vainiigs.

Vainīgs pats, bet fotOblog viņam mēģina palīdzēt ar informāciju. Tālāk, lai pats domā.
Publicēts: 19.09.07 16:30
 citēt
YES!!!!!
manējie vinnēja :lol:
vārīties uz citu rēķina var iekš ss.lv
Publicēts: 19.09.07 17:03
 citēt

es pieljauju tu pats zini no kurienes ir preces ko piedavaaju, kadas ir garaantijas un kaa tas viss izskataas, tad paskaties kadas ir noliktavas cenas un kadas ir manas ...

iespeejams paardomaasi savu fraazi: "kur nopelniit ar tirdzieciibu"

tas viss nav svarigi. svarigi ir iemesls, kapec tu te liec piedavajumu, un vai ir kads labaaks piedavajums.

ja tavs iemesls ir palidzet blogeriem - rispekt!
tomer ja cits blogeris zin kur to pashu bet letak - sorry.

cepties nav iemesla. paldies ka centies izpalidzet, shoreiz redz, aliens zin kur to pashu bet letak (vainu diferencee vai nolaid cenu), tatad viss kedaas, nevajag uz otru tapec dusmoties.

community ietvaros informacijai ir jastrada community labaa.
Publicēts: 19.09.07 22:18
 citēt
It ka jau bija kaut kur lidziga diskusija par so letak un ertak un labak utt... Saprotu gan pardeveju, gan ari no malas stavosu iespejamo potencialo pirceju... protams diskusija pate par sevi jau bus neizbegama lieta saja foruma, tacu ja pats esi tads, kurs nevar izveleties kur un ko pirkt tad ari nav jega lieki spamot un sakt ar tekstiem tur ir letak, un kapec tik lieli formati.
Vai tad uz Elkoru ari ejam ar jautajumu kadel visas preces par 10-15% lielakas ka i-neta veikalos...
Publicēts: 19.09.07 22:45
 citēt
nu var jau būt, ka metaleksā šī karte būtu jāgaida 2 nedēļas, bet pie Mustanga - šodien, tas tā pieņēmums... viss ir relatīvi, bet nu protams cepties un lamāties gan nav prātīgi, tā tu pircējus nedabūsi... labāk pārliecini, kāpēc pie tevis jāpērk, tas strādās efektīvāk ;)
Publicēts: 20.09.07 14:11
 citēt
Mans priekšlikums: varētu forumā ieviest moderatorus, kas piemēram dzēstu ārā visādus linkus ko citi iemet zem sludinājumiem, jo ja pircējs gribēs, viņš pats sameklēs kur nu ir "lētāk"... galvenais lai tikai visi saprastu ka ne visur kur ie lētāk ir arī izdevīgāk un padomātu, vai, piemēram, 5 latu dēļ ir vērts gaidīt 2 nedēļas pēc kurām Jums iespejams var paziņot vai nu par citu cenu, vai arī ka darījums vispār nenotiks.
Publicēts: 20.09.07 15:29
 citēt
Mans priekšlikums: varētu forumā ieviest moderatorus, kas piemēram dzēstu ārā visādus linkus ko citi iemet zem sludinājumiem, jo ja pircējs gribēs, viņš pats sameklēs kur nu ir "lētāk"... galvenais lai tikai visi saprastu ka ne visur kur ie lētāk ir arī izdevīgāk un padomātu, vai, piemēram, 5 latu dēļ ir vērts gaidīt 2 nedēļas pēc kurām Jums iespejams var paziņot vai nu par citu cenu, vai arī ka darījums vispār nenotiks.

hehe, es sho uzskatu par paardeveeja uzdevumu, nevis pirceeja
Publicēts: 20.09.07 15:43
 citēt
Tas arī ir pārdevēja uzdevums. Tikai ne visi pārdevēji to pilda, bet pircējs par to var tikt informēc tikai pēc atsauksmēm forumos kuras tāpat ir jāmeklē...
Publicēts: 20.09.07 15:48
 citēt
nu, ja paardeveejs nepilda (nepasaka pats, kapec japerk no vina, nevis letak un ss.lv), tad to izdara community :)
Publicēts: 20.09.07 21:15
 citēt
Manupraat forums ir viedoklju apmainjas vieta. Un ja kaada persona (varbuut arii nepirceejs) izsaka savu viedokli par kautkaadu sludinaajumu, cita persona (kautvai paardeveejs) driikst izteikt un pamatot saveejo. Nu protams ka piklaajiibas robezhaas. Ja ir aizdomas ka leetaak=sliktaak vai daargaak=labaak, arii to ir veelams pamatot.
Publicēts: 20.09.07 21:33
 citēt
man arī ir viedoklis - man ļoti neskadētu viena 4 Ggb SD karte 100 - 150X, natūrā par 35 Ls redzēju Scandisk, tīklā lētāk, tak neatsaucas!, vai kas tjipa togo pieejams?
Publicēts: 20.09.07 22:18
 citēt
izteikšu arī savu viedokli
attiecīgā forumā/blogā savācas cilvji ar līdzīgām interesēm un cenšas satusēt un vienc otram izlīdzēt
nevis apčakarēt, uzvārīties utt.
gribi taisīt biznesu-tad izpēti tirgu un piedāvā draudzīgas cenas lai vietējiem rodas kautkāda uzticība. un tad varbūt ar laiku jau varēsi arī kādu latu iepelnīt, jo visi zinās ka pie vot tā cilvēka var dabūt visu ko sirds kāro un pa saprātīgu naudu
Publicēts: 20.09.07 22:25
 citēt
verx'am arī taisnība.
Publicēts: 20.09.07 22:35
 citēt
1. Veelmes nopelniit un ietaupiit ir dabiskas. Lielaakaa dalja cilveeku ir egoisti. Vismaz viens no bloga biedriem guus labumu.
2. Zemas cenas nevairo uzticiibu. Tikai palielina dariijuma iespeejamiibu. Uzticiibu veido labas atsauksmes (cena+kvalitaate+serviss).

Ar ko Mustangs ir tik kruts ka no vinja buutu jaapeerk atminjas kartes (ne pa leeto) es veel nezinu. Varbuut vinsh ir notirgojis kaadas 500 un visas veel straadaa, un ja kaada nestraadaa, tad par velti ir samainiita pret jaunu, labaaku(teiksim aatraaku) un safocheetaas bildes izmakshkjereetas no bojaataas aaraa. Pietam tas viss aatri un garantijas ietvaros (pa velti). Nu tas ka Mustangs neviens nelamaa, arii protams ir raadiitaajs. Ja veel nopubliceetu savu klientu sarakstu, tad krietni paceltu savas izredzes kautko paardot.
Publicēts: 22.09.07 04:59
 citēt
par tēmu "ievietoju savu sludinājumu zem cita" es neuzskatu ka tur ir kādas problēmas!ja kāds spēj piedāvāt reāli eksistējošu dīlu zem cita kautvai tas ir labi!tas tikai pavairo konkurenci.a tie kuri uz duru met kkādus ebay linkus lai toč iet paši pasūta to preci un tad peras tālak :)
Publicēts: 22.09.07 11:02
 citēt
verx, labas atsauksmes jau reti kurs raksta. parasti ja kaut ko raksta tad tikai ko sliktu, ja ir dusmīgi, ja cilvēki ir apmierināti viņi reti kad izjūt vajadzību uzrakstīt kādu atsauksmi...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):