forum.gif
Likās interesanti...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Likās interesanti...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.09.07 13:18
 citēt
Kāds negrib pastrādāt?

www.spoki.lv...
Publicēts: 20.09.07 13:47
 citēt
varētu, gribētos tikai uzzināt, kādas ir sociālās garantijas :P
Publicēts: 20.09.07 13:49
 citēt
:lol:
Man uzreiz atausa atmiņa padomijas laiki, kad no skolas vajadzēja iet strādat praksi. No visa niecīgi piedāvāto profesiju klāsta, viens bija darbs Straumē. Tur izgatavoja tādas lietas kā mikserus un gaļas mašīnas (lietas ko atceros) un arī rotaļlietas. Tad skats bija visai līdzīgs, pat krēsli uz kuriem sēdējām :lol: . Protams pie kitajoziem stipri lielāki apmēri!
Publicēts: 20.09.07 13:56
 citēt
Visdullākais tai visā ir tie ķeblīši(vai ķeblīšu piramīdas),uz ko tiem nabaga cilvēkiem ir jāsēd un jāstrādā par pārs $ dienā! :(
Publicēts: 22.09.07 02:52
 citēt
...Man savukart, atausa atminjaa laiki, kad Vefinjaa pie konveijera seedeeju. Bija liidziigi paskarbi! Darbalaiks no 7 liidz 17. Katru stundu 5min. piippauzei. Paskarbi bija tam, kas seedeeja pie visa konveijera palaishanas pults, kam bija kaa plkst. jaabuut! ...un tas biju es! bljin! Tualetees rindas. Tik paspeej iezeleet savu Elitu, un "atliet" kaadaa pudelee! Sorry par izteicieniem. Optimisma un gara pacelshanai, topaa starp tantukiem bija "balzaams"-krutkas shnabis sajaukts ar kafiju! ...ekhh, Zelta jauniiba!

a bildes krutas! It sevishkji ar konveijeriem un eedniicu! ghg
Publicēts: 22.09.07 17:19
 citēt
Nedomāju, ka viņi jūtas nelaimīgi.

1) Reiz rakstīja angļu avīze, ka Ogres trikotāžas kombināta darbinieki pārtiku spiesti meklēt mežā... patiesībā viņi vienkārši nezin, kas ir sēņošana.

2) Es tiešām tur neredzu neko tādu, kas īpaši atšķirtos no Latvijas! :!: :!: :!:
Jūs varbūt viekārši neesat bijuši Latvijas uzņēmumos.

Pie tam, pēc pieciem - desmit gadiem Ķīnieši šausmināsies par apstākļiem Latvijā... šobrīd viss uz to iet gan ķīniešu, gan latviešu pusē.
Publicēts: 22.09.07 18:55
 citēt
a nav bildes kur šie sēmenēm čaumalu atdala no sēklas??
Publicēts: 22.09.07 20:15
 citēt
cenz :Jaa parkse bija laba lieta , man bija Gaiļezers.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):