forum.gif
Kur var nopirkt vadu zibspuldzei?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kur var nopirkt vadu zibspuldzei?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.09.07 17:54
 citēt
aizchapo liidz MD grupai. ja viniem nav, tad noteikti var uzprasit kur var dabut.
Publicēts: 20.09.07 17:55
 citēt
Briežos vislaik bija, šķiet Hama. Tik īss jau nu nē, bet tas jau poo.
Publicēts: 20.09.07 18:51
 citēt
Ir vēlēšanās izmantot Canon 10D ar 580 II zibspuldzi caur sinhrokontaktu.
Ir šitāds vads, pašmontēts, bet tie kontakti švaki turās kontaktu vietās.

pasuti.lv...
Publicēts: 20.09.07 18:59
 citēt
... mazs oftopiks...

ja es gribu izmatot Nikona SB-800 zipeni kā tipa ārējo, kas nav uzmaukta uz fočika, un citas vadītaja zipenes man nav... sanāk, ka man ir vajadzīgs līdzīgs vads? Vai tomēr tas off-shoe (vai kā viņš tur saucās) ????
Publicēts: 20.09.07 19:05
 citēt
... mazs oftopiks...

ja es gribu izmatot Nikona SB-800 zipeni kā tipa ārējo, kas nav uzmaukta uz fočika, un citas vadītaja zipenes man nav... sanāk, ka man ir vajadzīgs līdzīgs vads? Vai tomēr tas off-shoe (vai kā viņš tur saucās) ????

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 20.09.07 19:16
 citēt
pesix, neviens nekur nav jāsūta, var vienkārši tur aiziet un nopirkt....
Publicēts: 20.09.07 19:17
 citēt
REZ, tev tač iebūvētā var būt vadītājs, vai tev nav iebūvētās?
Publicēts: 20.09.07 20:16
 citēt
aha...paldies par info!
Būs jāaizstaigā uz to MDfoto veikalu.
A kas tā par vietu "Briežos"?

Uz MD var neiet, tur nav, tik ar banāniem galā priekš galvām, tur tādu arhaismu nav :)

Brieži ir BFS, paskaties aiz kasieres plauktā stāv, es pasūtiju, kamēr nāca es trīs tādus citur izpirku :)
Publicēts: 20.09.07 20:38
 citēt
Off/Ontopik :)

Shitaadiem vadiem nav kaut kaads sprieguma zudums?
Haraldam buutu ko teikt :) man liekas kko jau esmu taadu lasiijis... bet varbuut kljuudos...
Publicēts: 20.09.07 20:53
 citēt
Haraldam buutu ko teikt :)...

paldies par pieminēšanu, ir arī!
Metz-45 CT-1, par provi, pasē raksta "NiederSpannung" - es to NiederSpannungu izmērīju bez pieskriešanas pie lampu V-metra, ar testeri - 170 V. Zolīdām blicēm 2-5 V un palaišana caur tiristoru, pa vadu iet tikai tiristora palaišanas strāva un salaižot vadus kopā, špriksteles nelec /nezolīdām caur palaišanas vadu un impulsu trafiņu izlādē palaišanas kondīzeri, kurš vairumā gadījumu ~ 0,02 mF - 0,1 mF /, bet katram vadam kapacitāte / m, preteklība un induktivitāte. spriegums jau necik nenokrīt. impulsa fronte lēzenāka, apzāģē augstākās harmoniskās - sakarība ar realitāti tāda, ka katra blice pie kautkāda vada garuma /kurš atkarājas arī no paša vada un no tā, vai tas sastīts ap naglu vai izstiepts/ pārstāj funicēt. blicei ar vērā ņemamu palaišanas strāvu gadījies novērot, ka pie 3-4 m jau vsjo. zolīdai nevajadzētu SHITā notikt.
Publicēts: 20.09.07 21:04
 citēt
Haralda sākuma teksts izklausījās kas līdzīgs kā man iepriekšējā faķa dažu profesoru skaidrojumi "par triviālām lietām" un "bērndārza līmeni"... :roll:
Publicēts: 21.09.07 11:48
 citēt
REZ, tev tač iebūvētā var būt vadītājs, vai tev nav iebūvētās?

Nav iebūvētās, bet man ir līdzgs vads, tikai vienā galā tipa resnais austiņas vads, kas spraužas stidijas gaismā... ispraudu to vienu galu zipenē un otrā ar šķērēm uztaisīju kontaktu, nostrādāja... zibina... :P
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):