forum.gif
Garage sale
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Garage sale
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.09.07 10:21
 citēt
Pārdodu:

1) Ļoti lielu pleca somu Lowepro Stealth Reporter D650 AW:
www.lowepro.com...

Mazlietota, lieliskā stāvoklī. Amatieris šajā somā viegli var ietilpināt visu savu fotoekipējumu un puskasti alus :)

Ls 60

2) Sonyo Super Quick Charger
Kompakts un ātrs akumulatoru lādētājs. Izskatās līdzīgs šim:
www.overseas.sanyo.com...

Ls 15
Publicēts: 21.09.07 10:41
 citēt
pareizi - profesionālim puskaste par maz

bet tomēr soma laba jo puskaste nav maz

fototehnikas reklāmās bieži ir atbruņojošs termins: pusprofesionālā

:)
Publicēts: 21.09.07 10:55
 citēt
oi johaidi, ja man ir D100 tad šitā tiešām ir milzīga. vajadzēja ņemt lielāku par D100, jo visu nevar vairs satilpināt..ehh! bet soma jau laba.
Publicēts: 21.09.07 17:03
 citēt
profesionāļi nedzer alu,tiem jau stiprākas lietas..
Publicēts: 22.09.07 04:47
 citēt
ceru ka pavisam drīz tāda soma man patiešām noderēs(un nejau lai alu/spirtotos liktu iekšā viņā :D )
Publicēts: 22.09.07 16:12
 citēt
Opss nemaz nezinaju cik ta soma maksa , man sitadas bij 2 gab pirms 2-3 gadiem pasutot Practical Photogarhy pienaca ka Bonuss par gada abonentu par cik Pasutiju divus tadus zurcikus vienu Latvija vienu Belgija tad man divas tadas pienaca:):) Vispar diezgan normala tik nelietoju plecu somas tamdelj vienu liekas uzdavinaju kadam.
Publicēts: 22.09.07 16:16
 citēt
Veikala cena ir ap 90 Ls ...
Publicēts: 22.09.07 16:36
 citēt
Opss nemaz nezinaju cik ta soma maksa , man sitadas bij 2 gab pirms 2-3 gadiem pasutot Practical Photogarhy pienaca ka Bonuss par gada abonentu par cik Pasutiju divus tadus zurcikus vienu Latvija vienu Belgija tad man divas tadas pienaca:):) Vispar diezgan normala tik nelietoju plecu somas tamdelj vienu liekas uzdavinaju kadam.

eu es shito jau lasu vismaz 3sho reizi! :D :D
Publicēts: 22.09.07 17:24
 citēt
Veikala cena ir ap 90 Ls ...

Nu vot, tagad tu zini, cik ir vairumcena, ja jau žurčika abonomentiem dod pa brīvu! ;)
Publicēts: 25.09.07 12:02
 citēt
Kamēr citi abonē žurnālus, samazinu somas cenu līdz Ls 50 ...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):