forum.gif
apple iPhone
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / apple iPhone
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.09.07 01:10
 citēt
vai kāds ir pie tāda jau ticis? :)) telefons mans tagadējais jau iet uz beigām(jau 4gadi lietots laikam pietiks)
vispār es tā sāku domāt ka LV tādu vispār nebūtu iespējams lietot jo jeņķi kko mācas virsū ar AT&T
prasības:
• USB 2.0 port
• Windows XP Home or Professional (SP2), or Windows Vista
• iTunes 7.3
or later
• Internet connection
(broadband recommended; fees may apply)
• AT&T service
(minimum two-year agreement)
• Free iTunes Store account
(valid credit card required)
Publicēts: 24.09.07 01:50
 citēt
kakao.lv...

Ar gudrām smadzenēm un veiklām rokām ne tikai pie aifouna var tikt.
Publicēts: 24.09.07 02:15
 citēt
ahh tad tomēr AT&T nav šķērslis :)
Publicēts: 24.09.07 11:02
 citēt
nokia ir viens no tehnologiski atpalikushakajiem telefoniem pasaule :)))))
Publicēts: 24.09.07 11:03
 citēt
Kolēģim darbā šāds ir :)

Zvanīt vēl nevarēja (var, bet maksas crack jāliek), bet pārējas strādāja godam. Viņš apple fans un ir baigā sajūsmā
Publicēts: 24.09.07 11:41
 citēt

Zvanīt vēl nevarēja (var, bet maksas crack jāliek), bet pārējas strādāja godam. Viņš apple fans un ir baigā sajūsmā

kraks nu jau pa brivu pieejams
Publicēts: 24.09.07 12:01
 citēt

kraks nu jau pa brivu pieejams

Nu jā es pēdējo reizi runāju pirms kādām 2 nedēļām ar viņu.
Publicēts: 24.09.07 17:30
 citēt
kkur lasīju, ka eiropā izplatītājs būs Vodafone .. tas nozīmē ka pie letiņiem tas būs bite .. :D
Publicēts: 24.09.07 18:00
 citēt
brr maitas :))
ja godīgi es vairāk īpaši neorientējos mob telefonu tirgū un nezinu kas tad būtu tie jaunākie sasniegumi.
un jā Nokias ir labas.tas viņu skandināviskais stils iekšā telefonos man patīk.vispār vēl likās interesanta funkcija sony ericcson kas saucas track id.ieraksti no dziesmas gabalu un tad telefons atrod i-netā izpildītāju, nos., albumu.draugs nodemonstrēja :) tā varētu atrast kādu labu manām ausīm nedzirdētu dziesmu kas skan arī pa rādžiņu...
Publicēts: 24.09.07 22:16
 citēt
kolegjis iirs kam sieva japaniete, teica ka eiropa telefoni gadus 7 atpalikushi no japanas

jautajums gan pec butibas: vai telefons ir zvanishanai? laikam jau sen vairs nee. pasham daudz svarigaki ir epasti telefona + kalendars, parejais fufelis, varetu pat nezvaniit :D
Publicēts: 24.09.07 23:00
 citēt
kolegjis iirs kam sieva japaniete, teica ka eiropa telefoni gadus 7 atpalikushi no japanas

jautajums gan pec butibas: vai telefons ir zvanishanai? laikam jau sen vairs nee. pasham daudz svarigaki ir epasti telefona + kalendars, parejais fufelis, varetu pat nezvaniit :D

tad peerc iPod Touch 8)
Publicēts: 24.09.07 23:09
 citēt
daargi noteikti, negribas par devaisu 300, 400, 500ls maksat, nav ta verts.
Publicēts: 25.09.07 10:33
 citēt
iphone cena ir tiiraakais maarketinga un diziana rezultaats... uz smartfonu nevelk.. analogjiskie phones ir speeciigaaki visos kriteerijos iznjemot dizaina un stila jautaajumos... piemeeram Nokia E61i :)
Publicēts: 25.09.07 16:26
 citēt
iphone cena ir tiiraakais maarketinga un diziana rezultaats... uz smartfonu nevelk.. analogjiskie phones ir speeciigaaki visos kriteerijos iznjemot dizaina un stila jautaajumos... piemeeram Nokia E61i :)

citeju martink : "sometimes design matters" 8)
Publicēts: 01.10.07 01:17
 citēt
nez man tomēr tas stils ir svarīgs(bet vairāk par stilu kvalitāte) :) ja visi mēs žēlotos ka tas ir dārgs un tas tur ir vēl dārgāks tad kas tā būtu par dzīvošanu!? :)
Publicēts: 01.10.07 10:53
 citēt
nu stilam noderees shis kur softs zagts - jaamaksaa tik par dzelzi:

ss.ss.lv...

komponentu kvalitaate protams atpaliek un tikai 2Gb. ar kartes paliidziibu

toties 2 sim :)
Publicēts: 30.09.12 20:25
 citēt
oho par 5 gadus vecu info? :amazing:
Publicēts: 30.09.12 21:11
 citēt
Iesaku labāk Samsung modeļus. Piemēram Galaxy SII / SIII. Bet nu tas ir gaumes jautājums.
Publicēts: 30.09.12 22:14
 citēt
IvoS:Iesaku labāk Samsung modeļus. Piemēram Galaxy SII / SIII. Bet nu tas ir gaumes jautājums.

Nu nu bliez vala - kapec Samsung...? Tad jau HTC ari lien pa kriterijiem, bet ar ko tev Samsung simpatize vairak par aizkostu abolu?
Publicēts: 30.09.12 22:20
 citēt
Par HTC varu daudz ko pastāstīt brīnumainu...
Publicēts: 30.09.12 22:26
 citēt
kameras labākas nokija. Nu, tās kas pureview vai ar zeiss lēcām.
Publicēts: 30.09.12 22:33
 citēt
versatile:kameras labākas nokija. Nu, tās kas pureview vai ar zeiss lēcām.

Pagaidām neko labāku par abola kameru neesmu redzējis sākot no 4s, ļoti līdzīga ir Galaxy3. Nokiai ir kaut kādam modelim ar baigajiem Mpixeļiem bet ta ari nezinu. Luminai kamera nepatika, gan trokšņaina gan pats zīmējums tads telefonisks.
Publicēts: 30.09.12 22:34
 citēt
chukmasoff_f:Par HTC varu daudz ko pastāstīt brīnumainu...

Nakts ir gara, Tu varētu pastāstīt :))
Publicēts: 30.09.12 22:57
 citēt
Vish:
IvoS:Iesaku labāk Samsung modeļus. Piemēram Galaxy SII / SIII. Bet nu tas ir gaumes jautājums.

Nu nu bliez vala - kapec Samsung...? Tad jau HTC ari lien pa kriterijiem, bet ar ko tev Samsung simpatize vairak par aizkostu abolu?

Man patīk Androīds :)
Publicēts: 30.09.12 23:02
 citēt

Par to ta es tev piekritu - skiries no HTC nav gruti...
Publicēts: 01.10.12 00:25
 citēt
Bzh:

Nakts ir gara, Tu varētu pastāstīt :))

Principā ļoti kroplīgs Wi-Fi , negalvošu par visiem modeļiem bet cik ir nākuši uz remontu tad tur brīnumi gadās, pēc katra nopietnāka update, nolido Wi-Fi iekšejais draiveris, protams to vairāk varetu attiecināt uz pašu androida problēmu bet citiem tā nav. Kaut aboliem ari pēdejais update esot ar ķecerībām un ja update taisa uz 6ios ne pa kabeli bet pa gaisu tad pēc restarta modems vairs neslēdzoties, neesmu pats to darijis bet dažas dienas atpakaļ izlasiju, ražotājs saka ka esot kaut kads bugs.
HTC savu popularitāti ieguva , tā kā bija viens no pirmajiem šādas klases smartfoniem, un pieejams par gana draudzīgu cenu, gan LV gan arzemēs, toreiz pirmie iPhone vispār bija gana jokaini kamēr neiznāca 3Gs.
HTC vispār kautkādi nespēj sadraudzēties lidz galam ar androidu. Kaut neesmu sajūsmā par androidu kā OSu kā tādu, jo tur ir visādi brīnumi, bet tomēr samsungam un Sony ir izdevies tos ar savām ierīcēm sadraudzēt gana labi, ka piemēram jaunā Sony expiria līnija ļoti labi sadarbojas ar androidu.
Publicēts: 01.10.12 00:28
 citēt
Man patīk Androīds :)

Ja to lieto minimāli tad var patikt, ja pa nopietno, androids kā ari Winda ir visu laiku izstrādes stadijā. Nesaku ka neko nevajag uzlabot, bet tomēr mūžīgie beta varianti visādiem iekšējiem servisiem un siksoftiem , bremzē sistemas darbību un lago.
Publicēts: 01.10.12 00:32
 citēt
nez.. es ar htc esmu pilnībā apmierināts.. faktiski, tas ir pirmais mobzis, kurš tik ļoti man tīk.. ar wi-fi nekādu problēmu nav un par to, ka tas nedraudzētos ar Androidu, pirmā dzirdēšana.. manuprāt, tieši htc ir viens no Androida līderiem..
Vai nevari sīkāk paskaidrot, kā tā nedraudzēšanās izpaužas??
Publicēts: 01.10.12 00:46
 citēt
Pinus:nez.. es ar htc esmu pilnībā apmierināts.. faktiski, tas ir pirmais mobzis, kurš tik ļoti man tīk.. ar wi-fi nekādu problēmu nav un par to, ka tas nedraudzētos ar Androidu, pirmā dzirdēšana.. manuprāt, tieši htc ir viens no Androida līderiem..
Vai nevari sīkāk paskaidrot, kā tā nedraudzēšanās izpaužas??

Konkreti par Wi-Fi tas attiecas uz HTC One X, pēc prošivkas nomainīšanas vis ok, bet pēc kāda laika atkal nevar pieslēgties. Lasiju ka tas ir aparātiskais gljuks, bet ja tieši pēc OS nomaiņas vis atkal darbojas un pēc laika atslēdzas tad rodas jautājums par sadraudzību ar pašu OS.

HTC Nexus One bija vienu brīdi problēma ar update, pusratā norāvās un pēc tam atkal vis no sākuma, labi ka vispār pēc update noraušanas pamodās, un ne vienam vien tas ir bijis, un ari problēmas ar Wi-Fi.

Protams visus modeļus neesmu testējis un nevaru teikt par visiem bet konkretajiem modeļiem, neko ķirurģisku nevajadzēja darīt lai izlabotu, pēc kāda llaika bija jauns update un minētie bugi it kā izlabojas, bet kur ir garantija ka pēc nākošā atkal kaut kādas dīvainības neizleks.
Publicēts: 01.10.12 00:55
 citēt
tas, ka htc iet daudz uz remontu varbūt saistīts ar to popularitāti.. drošvien kāds Indijā ražots mobilais brends nemaz nenonāk darbnīcā, bet ne jau tapēc, ka būtu ļoti kvalitatīvs.. :)
Par kvalitāti varu piekrist, Apple izstrādājumi ir galvas tiesu pārāki par citiem dzelžiem, visus, vai lielos kompjus, vai laptopus, ko nācies satikt, ir bijusi bauda apčamdīt.. :) Bet, tas tomēr nav vienīgais rādītājs..
Publicēts: 01.10.12 01:26
 citēt
Pinus:tas, ka htc iet daudz uz remontu varbūt saistīts ar to popularitāti.. drošvien kāds Indijā ražots mobilais brends nemaz nenonāk darbnīcā, bet ne jau tapēc, ka būtu ļoti kvalitatīvs.. :)
Par kvalitāti varu piekrist, Apple izstrādājumi ir galvas tiesu pārāki par citiem dzelžiem, visus, vai lielos kompjus, vai laptopus, ko nācies satikt, ir bijusi bauda apčamdīt.. :) Bet, tas tomēr nav vienīgais rādītājs..

Grūti par to popularitāti spriest, bet darbnīcā nonāk ari citi slaveni brendi un to ir daudz vairāk bet pārsvarā toie nonāk uz darbnīcu ne softa dēļ, bet lietotāja roku greizuma dēļ, tad paslīcināts, tad nomests, tad kaut ko pats saspaidijis softā. Samsungam ari ir vairākas problēmas bet tās nav tik acīmredzamas, jo attiecas uz atsevišķām lietām kuras reti kurš izmanto.
aboli Lv nav populāri cenas ziņā, var būt tagad kad var ar pieslēgumu pirmais kur sarunas un sms par brīvu maksāt 25ls un ja nepietiek 50mb neta tad pieslegt par 30ls, tie kļūs populārāki, bet tomēr pie mūsu ekonomiskās situā cijas abola brends daudziem ir tikai sapnis. LMT uz 3 gadu nomaxu tiko pabeidza akciju kur MacBook Pro vai Mac air varēja iegādāties bez pirmās iemaksas, nomaksā par 25ls mēnesī, kas kopējo summu sastāda 900ls, a pēdējajas dienās vēl par 50ls cenu nometa, kas ir tieši tāda pati kā veikalos, un nomaksa sanāk bez pārmaksāšanas bet tomēr maz kas tos pirka.
Publicēts: 01.10.12 07:27
 citēt
tas gan ir nejauki jā, ka lv apple ir tādās cenās..bet nu paliek jau kupi prodaj - ss.lv - lētie internetveikali un vēl mazcenas mobilie(pats paņēmu pa 15ls/mēn un vēl iedeva gadu bez abonēšanas maksas, nav tik traki, turklāt arī pēc gada un drusku vairāk neliekas dzelzis morāli novecojis)
Publicēts: 01.10.12 09:45
 citēt
Janisz:tas gan ir nejauki jā, ka lv apple ir tādās cenās..bet nu paliek jau kupi prodaj - ss.lv - lētie internetveikali un vēl mazcenas mobilie(pats paņēmu pa 15ls/mēn un vēl iedeva gadu bez abonēšanas maksas, nav tik traki, turklāt arī pēc gada un drusku vairāk neliekas dzelzis morāli novecojis)

Kā gadu bez abonēšanas maksas, bet par sarunām jamaxā?

Vis izdevīgākais tagad LMT pirmais priekš Galaxy III un iPhone, 25ls mēnesī, sarunas , sms un mms par brīvu un 50mb neta un nomaksa iekļauta. ja neta nepietiek tad par 30ls vis tas pats un 5Gb neta.
Publicēts: 01.10.12 10:58
 citēt
Var redzēt te bērnudārza iemītnieki savākušies :D telefona galvenā funkcija ir lai tu vari pazvanīt un saņemt zvanus un vēl var būt der sms, bet pārējais ir domāts dīkdieņiem un bērneļiem lai varētu paspēlēties :D :D :D
Publicēts: 01.10.12 11:59
 citēt
chukmasoff_f:
Janisz:tas gan ir nejauki jā, ka lv apple ir tādās cenās..bet nu paliek jau kupi prodaj - ss.lv - lētie internetveikali un vēl mazcenas mobilie(pats paņēmu pa 15ls/mēn un vēl iedeva gadu bez abonēšanas maksas, nav tik traki, turklāt arī pēc gada un drusku vairāk neliekas dzelzis morāli novecojis)

Kā gadu bez abonēšanas maksas, bet par sarunām jamaxā?

Vis izdevīgākais tagad LMT pirmais priekš Galaxy III un iPhone, 25ls mēnesī, sarunas , sms un mms par brīvu un 50mb neta un nomaksa iekļauta. ja neta nepietiek tad par 30ls vis tas pats un 5Gb neta.

bija tur akcija vienu brīdi, ka visādi bonusi nāca, ja pārgāja uz lmt no cita tīkla. es piem paņēmu pieslēgumu mūsējie un gadu maksāju tikai par sarunām uz citiem tīkliem unn tos 15 par pašu aparātu
Publicēts: 01.10.12 15:17 labots
 citēt
man pašam gandriz ideāls šķiet samsung galaxy s advance.
Prieksh sava izmēra baigi, baigi ņiprs.
Ir viens mīnuss - sliktas austiņas vai vnk telefonam mūzika :(

zemak esosas tiek lietotas un darbojas smuki.

Navigācija/gps (waze, google maps u.t.t.)
exel, wordi un pdf (ver vaļā un var palabot)
wifi (pie visiem rūteriem ātri pieslēdzas un labi darbojas)
zvani (dzird mani un es dzirdu labi)
sms (var rakstit ar vienu roku)
skype (failus var pārsūtīt bez problēmām)
gta san andreas un max payne :)) (visaugstākie grafiskie settingi :))
youtube (HD var močīt)
dropbox (metas labi)
WINRAR (arhivejas ļoti ātri)
un tad vēl pāris sudiņi sainstalēti...
piemēram satiksmes noteikumi, pirmā palīdzība :)

Neko sliktu vispār nevaru teikt, ļoti patīk mobilais. Ir tāda brīvības sajūta, ka vari jebko pārsūtīt jebkur un vienmēr jau priekš attiecīgā uzdevuma būs kāda laba programma. Nezinu vai iphoniem tā ir..ja ir, tad forši :))

Ar to atjaunināšanu gan ir tā, ka nevajag neko atjaunināt, ja viss darbojas labi.
Neesmu nekad neko atjauninaajis līdz šim. Gluzi kā tas ir ar datoriem, ja draiveri strādā labi, tad nevajag tos čakarēt.

Bet nu savādāk, protams, vecs, lēts bomžu hlams ar ļoti, ļoti sūdīgu un pilnīgi atšķirīgu no apple dizainu, kuram ieliek iekšā S3 un iphone5 :))
Publicēts: 01.10.12 16:05
 citēt
Bet nu savādāk, protams, vecs, lēts bomžu hlams ar ļoti, ļoti sūdīgu un pilnīgi atšķirīgu no apple dizainu, kuram ieliek iekšā S3 un iphone5 :))

iPhone 5 vis ticamāk papildinās šo te saraxtu

www.macdigger.ru...

Protams iPhone ir bijušas visādas šaizes to vēsturē, un tapēc ari ik pa gadam jaunu modeli izlaiz , ta ka bija ar iPhone4 ka ātri vien parādijas 4s, kas bija tiešam atslīpēts un darbojas perfekti, esmu salīdzinājis ar androidiskajiem tās pašas klases analogiem, kuriem dzelžos daudz jaudīgākas lietas sabāztas bet tai pašā laikā strādā lēnāk, un nekvalitatīvāk.

S3 ir labs , bnu izmērs ir ļoti neērts sajūta kā šokolādes tāfeli turi pie aus :D
Publicēts: 01.10.12 16:16 labots
 citēt
chukmasoff_f:

www.macdigger.ru...

...S3 ir labs , bnu izmērs ir ļoti neērts sajūta kā šokolādes tāfeli turi pie aus :D

Tiesi sis ir agguments kapec abols nevis S3, atrums, erts, plans un jaudigs, bet ikdiena tik lielu nav kur likt... [man]
Publicēts: 01.10.12 16:25
 citēt
Vish:
chukmasoff_f:

www.macdigger.ru...

...S3 ir labs , bnu izmērs ir ļoti neērts sajūta kā šokolādes tāfeli turi pie aus :D

Tiesi sis ir agguments kapec abols nevis S3, atrums, erts, plans un jaudigs, bet ikdiena tik lielu nav kur likt... [man]

Tieši tā un iPhone 5 ari ir pret visām abolfirmas koncepcijām, ja Džobs nebūtu nomiris, nekādu 4" ekrānu nebūtu sagaidijis iPhone. Tieši 3,5" ir optimālais izmērs jeb kādai rokai lai telefonu var izmantot turot vienā rokā un visu spaidot ar īkšķi, ja ekrāns ir lielāks ne visi ir klavierspēlētāji lai ar īkšķi pārvaldītu visu ekrānu.

protams liels ekrāns priekš multimēdijām ir super bet tai pašā laikā visos citos aspektos nav ērts ne parvaldīšanā ne runāšanā.

nebrīnīšos ka iPhone6 atgriezīsies pie 3,5" ekrāna, kaut var ari neatgriezties.
Publicēts: 01.10.12 16:31
 citēt
chukmasoff_f: S3 ir labs , bnu izmērs ir ļoti neērts sajūta kā šokolādes tāfeli turi pie aus

Man savukārt tieši šis izmērs (tik cita ražotāja korpusā) iepatikās visvairāk - note likās pa traku, bet IPS HD 720 x 1280 baigā konfekte.

Tiesa varbūt tāpēc, ka man sprīdis bišķi virs A4 īsās malas
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas