forum.gif
Canon G9 firmware
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon G9 firmware
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.09.07 15:39
 citēt
sveicināti ir tiko iepirkts Canon G7www.dpreview.com... bet vēlāk rakājoties pa internetu pamanīju Canon G9www.dpreview.com... apskatot abu kameru specifikācijas tuvāk iipaši nekas neatsķirās tikai pikseļu vairāk mazāka matrica un lielāks ekrāns
bet jautājums ir sekojoš vai ir iespējams dabūt G9 firmwari un iešut G7 un vai kau tkāda veidā var paildzināt ekspozīcijas laiku manuālajos set. no 15 sekundēm uz piemēram vismaz vienu minūti ?
Publicēts: 24.09.07 15:53
 citēt
varbuut saliidzini arii prochus abiem aparaatiem, ja vienaadi tad vareetu buut ka kautkas sanaaks - jaameklee :lol:
Publicēts: 24.09.07 16:07
 citēt
abiem tac DIG!C 3
Publicēts: 24.09.07 16:10
 citēt
nesanaks.
ka jau mineji - matrica savadaka.
Publicēts: 24.09.07 16:14
 citēt
ok bet varbuut ir tada pati bet nav varbut kad buus zināms pilnais review DP tad varētui mēgināt

bet ir iespējams uzlikt ekspozīciju ilgāku ?
Publicēts: 24.09.07 16:18
 citēt
Nav, nav, nav. Aizmirsti.

Tā ir fotokamera - ar to jāfotografē, nevis jāprogrammē!
Publicēts: 24.09.07 16:39
 citēt
ja kads zin kur var dabūt firmwari tad lūdzu pasaka mēgināju no savas kameras noklonēt bez variantiem
Publicēts: 24.09.07 16:43
 citēt
AIZMIRSTI
labak pamegjini amtesplatei ieshut cita modelja firmwari
vai videokartei
parasti beidzas ar mirsushu iekartu.
Publicēts: 24.09.07 18:53
 citēt
klau nesaprotu jeegu, ja parametri (softiskie ne fiziskie) ir vienaadi tad kaada jeega paarshuut? matrica/pixelji nepalielinaasies :idea: :roll:
Publicēts: 24.09.07 19:06
 citēt
viena liels labums RAWS!!!! tas ir vieniigais(lielāks ekrāns arī nenektu par skaādi) gandriiz iemesls kaapeec veelos so aparaatu un arii forsa fiicca time lapsing
Publicēts: 24.09.07 19:20
 citēt
kameer es rakaajos lai savam s2is dabuutu raw lasiiju ka uz digicIII arii ir iespeejams dabuut raw tikai pagaidaam nav neviena kursh kraameetos ar to, ja interesee pameklee, cik es sapratu tad vismaz prieksh s2is (digicII) tas tiek paveikts nelaujot izdzeest materiaalu no atminjas (vismaz uz mana tas straadaa) paildzinaat exp pagaidaam nav iespeeju, ixibit forumaa ir paarsimt lapu veltiits shim tematam, softi lai izpeetiitu firmwari lai to apietu, ja ir patiesa veelme uz priekshu :roll:
P.S starp citu lietojot CHDK/HDK rawa ieguushanai noziime ir pat viena modelja atshkiriigaam firmwareem, katrai atsevishki piedzen softu preteejaa gadiijumaa aparaats uzkaras.
Publicēts: 24.09.07 20:20
 citēt
vai tad ar CHDK firmware nevar izdabuut RAWu no G7?
..
After loading of CHDK firmware you can get the following functionality:
Shooting in RAW
Live histogram (RGB, blended, luminance and for each RGB channel)
Zebra mode (blinking highlights and shadows)
DOF-calculator
Battery indicator
Scripts execution (exposure/focus/... bracketing, intervalometer and more)
File browser
Text reader
Calendar
Some fun tools and games :)
..
Currently, the CHDK firmware is available for Canon digital cameras of the following models:

A610, Fw: 1.00D (with CHDK version for 1.00E), 1.00E, 1.00F
A620, Fw: 1.00F ( 1.00E is not compatible. You must upgrade to 1.00F first (see here))
A630, Fw: 1.00C
A640, Fw: 1.00B
A700, Fw: 1.00B
A710 IS, Fw: 1.00A
S2 IS, Fw: 1.00E, 1.00F, 1.00G, 1.00I (with CHDK version for 1.00G)
S3 IS, Fw: 1.00A
G7, Fw: 1.00I ( 1.00G is not compatible yet. )
In theory it can be modified to support any camera based on the DIGIC II or DIGIC III platform
Publicēts: 24.09.07 21:19
 citēt
:lol: :D o jee super liels paldies un kautkur var dabūt orginālo firmwari ja gadiijuma kas tad es paarsuju atpakal veco
Publicēts: 24.09.07 22:21
 citēt
In theory it can be modified to support any camera based on the DIGIC II or DIGIC III platform

tas ir teoreetiski par to jau es rakstiiju, bet praktiski ir izrakaats un meegjinaats tikai softs uz digicII

starp citu taa NAV firmware bet gan softs kursh ielaadeejas operatiivajaa atminjaa firmware NETIEK aiztikta jeb mainiita.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):