forum.gif
Canon 40D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon 40D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.09.07 12:52
 citēt
Ir kaads laiks pagaajis un iespeejams, ka kaads jau ir iepircis sho aparaatu.
Tad nu gribeetos dzirdeet atsauksmes. Kas un kaa. Protams, pilns nets ar review. BEt gribeetos dzirdeet no cilveeka kas to lietojis.... :D
Publicēts: 26.09.07 13:26
 citēt
Linkman
Publicēts: 26.09.07 13:27
 citēt
un tusiņā pie ZG angārā vairums dabūja aptaustīt Linkman aparātu!

/nez cik ta plēsa par apskati? Un cik nez uzvārījās tajā vakarā?
Publicēts: 26.09.07 13:40
 citēt
Tajā vakarā viņa īpašumā viņš bija tikai otro dienu un neko daudz pastāstīt nevarēja.
Publicēts: 26.09.07 13:48
 citēt
īstenībā, viņš vairāk uzzināja no 30D īpašniekiem, nekā pats kaut ko spēja pastāstīt :D arvis jau uzdarbojās
Publicēts: 26.09.07 13:58
 citēt
īstenībā, viņš vairāk uzzināja no 30D īpašniekiem, nekā pats kaut ko spēja pastāstīt :D arvis jau uzdarbojās

tas ir kā, - nopērku Mark III Ds un tikai pēctam lasu instrukciju, un review ? :D :D
Publicēts: 26.09.07 14:03
 citēt
bez aparāta rokās lasīt teoriju ir beztolks. protams, zini to visu, bet manuāli sāksi lasīt un uzstādījumus pārbaudīt, kad tiksi fiziski pie aparāta klāt un varēs sākties spaidīšana.

p.s. iedo meilu, lai varu vidzemes mini "plenēra" bildes aizsūtīt. PM :P
Publicēts: 26.09.07 14:06
 citēt
Privātā sarunā dažas dienas pēc tā tusa Linkman piebilda, ka pēc Canon 350D šis aperāts esot zvērs!

Ir dažas lietas, kas kaitina, bet tā drošvien ir pierašanas vaina. Aptuvani tā viņš ieminējās.
Publicēts: 26.09.07 14:10
 citēt
loģiski. man arī nepatika sākumā kur ieslēdz apgaismojumu lcd displejam, kā mainīt visus uzstādījumus, bet tas sākumā tikai. tā visā visumā ir gut! :)
Publicēts: 26.09.07 14:48
 citēt
Nu nu.. cik es rokaas dabuuju patureet - veerteejums tikai pozitiivs.
Cits jautaajums - vai ir veerts maksaat par 200Ls vairaak nekaa par 30D?
Ja fotografee savam priekam, tad viennoziimiigi nee.
Ja fotografee profesionaali - tad ir veerts izveeleeties 40D. :)

Ja tas bija domaats prieksh manis komentaars, tad nefotograafeeju prof, bet gan savam priekam...
Pagaidaam... :)
Tie celji ir neizdibinaami... :)
BEt lai vai tas buutu arii kaa hobijs un savam priekam, tomeer ir patiikamaak ar labaaku nekaa sliktaaku. JA veel to var atljauties, tad vispaar jauki :):)
BEt es jau tik apostos un izskatu plusus un miinusus...
Publicēts: 26.09.07 16:42
 citēt
Interesanti kur Linkmans dabuja so apartu - no kura neta veikala? vai pats... jo es cik Latvija skatijos, tad nevienam isti nav tas uz vietas un tad it ka japasuta un gads jagaida...

40D it ka esot pozitiva ficha ka vins ir puteklu/mitruma necaurlaidiigs - tiesa cik liels tas reklamas triks un cik nee nezinu...
Publicēts: 26.09.07 16:55
 citēt
Interesanti kur Linkmans dabuja so apartu - no kura neta veikala? vai pats... jo es cik Latvija skatijos, tad nevienam isti nav tas uz vietas un tad it ka japasuta un gads jagaida...

40D it ka esot pozitiva ficha ka vins ir puteklu/mitruma necaurlaidiigs - tiesa cik liels tas reklamas triks un cik nee nezinu...

No arzemēm. Cik sapratu Hong Kong
Publicēts: 26.09.07 17:05
 citēt
ebayā tak!
Publicēts: 26.09.07 21:46
 citēt
Ar manuāli japāņu hieroglifos :D
Publicēts: 26.09.07 22:17
 citēt

vai tad taa...?? man kaut kaa likaas ka TIKAI baterijas un kartes vaakiem ir papildus bliiveejums, bet zem pogaam un baijonetes nav itnekaa...
Publicēts: 27.09.07 15:50
 citēt
[url=www.laptop.lv

830Ls]www.laptop.lv

830Ls[/url] (body)
nav reklāmas, vienk padalos, ja nu kādam "deg"
Publicēts: 27.09.07 15:54
 citēt
Amiishos 1500 zaljie kraukshkjiigie...
Ar Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM
Atshkjiriiba nedaudz ir... :)
Publicēts: 27.09.07 16:19
 citēt
zinu jā. 1.199 ar 18-55.

atšķirība ir :D

p.s - vienā forumā labs posts

"#70: Re: canon 40d Autors: FXQuadro, Pilsēta: Rīga ZiņojumsIesūtīts: Sest Sep 08, 2007 4:04 pm
----
pfff, man 40D-ais jau ir rokās Smaidošs Šodien izvietoju reklāmu uz ss.lv un [url=www.laptop.lv/index.ph...cesid=3897
Gandrīz]www.laptop.lv/index.ph...cesid=3897
Gandrīz[/url] uzreiz piezvanīja viens cilvēks un laikam jau šodien fotokamera būs pārdota ar ļoti lielu uzcenojumu "

:D :D :D
Publicēts: 27.09.07 17:26
 citēt
Es jau vinju riktigi izdarbinaju , kaiminiene no Anglijas atveda nju LAMERIEM uz sji daiktu vieglaka pariesjana nea JEBKURU SPOGULENI vismaz konkretais sievskjis vinju neka savadak nelieto ka KADREJOT PEC EKRANA ka ar jebkuru ziepi :):) Piemeram MACRO darbiem tas EKRANA KADREJUMS ir ideals varinats nemaz nebiju iedomajeis skukjis iebaz sjo zālē un medija piles:):)Bet ta no lietotaja tad principa kautkas pa vidu starp 30.D un MARK III :) Daudz tadu funkciju kas man pietruka 20.D salidzinajuma ar MARK . Gandriz drosji ka pec paris menesjiem nomainiskim visusus savus 20.D uz 40.D :) Studija strada perfekti seviskji nemot vera la 20/30 D bij zinamas problemas ar AF slikta gaisma ar gaisajiem stikliem 40.D kresla ar 2.8 sance nevainojami. Vel erti ka bildejot var paturet histohrammu uz liela ekrana padraga pa drati uz Kompi REALI LABS DAIKT pa ~850 Gp. Vel domaju ka lidz ar sji daikta paradisjanos 5.D nisja ir aizpildita un sji kamera drizuma pazudis no aprites.
Ja anglju manualis strp citu dabonams sjite!
www.the-digital-picture.com...
Publicēts: 27.09.07 17:43
 citēt
gan jau ka pavasarii sagaidiisim 5D mark II ar taadiem uzlabojumiem ka tas atkal daudziem buus kaa meduskuuka.. :)
Publicēts: 27.09.07 17:50
 citēt
Gan jau gan jau :):) BET cenas un iespeju zinja 5.D paliek apsaluti nepamatots un nerentabls pasakums. Principa 5.D galigs marketinga triks. Un par to Mitruma izturibu konkretais sieviskjis mani sokeja ar to ka kamera principa bij galigi SLAPJA vinja tik brasji to gruda tai rasainaja zale ka udens teceja no vinjas. Es pat sai ta teikt aizradiju ka KAMERA varbut ari ir MITRUM/PUTEKLU izturiga bet STIKLS kas vinia bij pratss KIT 18-55 II nju gan Naf Udens izturigs un saies uz isō:):)
Publicēts: 27.09.07 22:10
 citēt
Gan jau gan jau :):) BET cenas un iespeju zinja 5.D paliek apsaluti nepamatots un nerentabls pasakums. Principa 5.D galigs marketinga triks. Un par to Mitruma izturibu konkretais sieviskjis mani sokeja ar to ka kamera principa bij galigi SLAPJA vinja tik brasji to gruda tai rasainaja zale ka udens teceja no vinjas. Es pat sai ta teikt aizradiju ka KAMERA varbut ari ir MITRUM/PUTEKLU izturiga bet STIKLS kas vinia bij pratss KIT 18-55 II nju gan Naf Udens izturigs un saies uz isō:):)

LAbi ienjirdzu par to staastu ar daamiiti :) Un rasu :D:D
Publicēts: 29.09.07 23:11
 citēt
Mjaa un tagadeejais dolaara kurss... riktiigs ljimonads sanaak... 0,496
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):