sen jav gribeejas jums uzdot taadus jautaajumuus .. (jautaajumii domaatii tiem kas ar foto nodarbojas kaa profesijuu nevis kaa hobiju) !! cik juus nopelnat straadajot par fotograafiem ... ?? un kaadaas skolass esat maaciijushies varbuut arii pashmaaciibas ceļā? :?: :?: :?:
sen jav gribeejas jums uzdot taadus jautaajumuus .. (jautaajumii domaatii tiem kas ar foto nodarbojas kaa profesijuu nevis kaa hobiju) !! cik juus nopelnat straadajot par fotograafiem ... ?? un kaadaas skolass esat maaciijushies varbuut arii pashmaaciibas ceļā? :?: :?: :?:
Atļaušos paspamot un pateikt, ka šis jautājums ir tāds smieklīgs un neviens tikuntā tev nekā neteiks.
Pajautā kādam politiķim cik viņš kabatā iebāž un atbildēs tā pat kā fotogrāfs - Iztikt var
izgaaju daudzus kursus. peļņas ziņā 2 gadus komerciaali bildeejot sev neko neesmu nopelniijis ! un jaastraadaa 16 stundas dienaktii 7 dienas nedeeljaa !
andre, tāds offtopik jautājums - Tev fotografēšana vēl sagādā kādu baudu, vai vēl skaitās "hobijs"? Vai arī katru dienu jāiet uz darbu ar - "eh, atkal jābildē" sajūtu?
.. peļņas ziņā 2 gadus komerciaali bildeejot sev neko neesmu nopelniijis ! un jaastraadaa 16 stundas dienaktii 7 dienas nedeeljaa !
nedaudz varbuut netaktisks jautaajums, bet cik Tu meenesi izteere? ..es varbuut meenesii izteereeju kaadus 2000 Ls un arii varu teikt ka nekas nepaiek, bet ja paskataas dziljaak, tad tie 2000 ir tomeer nopelniiti un nauda jau taapeec ir lai to teereetu nevis zekjee baaztu... P.S. ar foto gan es maiziitei nepelnu..
cik pelna foto reportieries Diena (avize tada) cik pelna briivmakslinieks - kaazas/izlaidums (gada shkersgriezumaa) cik pelna shutterstockists un gettyimagists (ganjau ka sho apvieno ar vienu no augstakminetajiem) cik pelna salona fotografs cik pelna Dabas muzeja fotografs
tepat kaiminjos jau nosauca ciparu cik var nopelniit laukos - ja nemaldos tie bija 17,000 Ls gadaa ..bet redz' to peljnju jau var skatiit no divaam puseem - var visu peljnju iegruust privaataas studijas buuvnieciibaa pieskaitot klaat zemes iepirkshanu Riigas tuvumaa utt. jo teoretiski tie arii ir ar biznesu saistitie izdevumi.. un rezultaataa ieguut n-to gadu bezpeljnjas pasaakumu. Tas nekas ka peec tam buus nekustamais iipashums uz 2 ljimoniem.. :roll: ..sakariigaak buutu runaat par gada apgroziijumu..
Onkulis prātīgi saka... ir daudzi, kas gribētu pelnīt neko, jo bļin brīvā laika nav, mašīnai bendžu vajag, bāc, grāmatvedim jāmaksā un johaidī, darbiniekiem par studijas iekārtošanu ārī jāmaksā... ārprāc, nu neko tak nevar nopelnīt.... var tik sērīgi dzert kafiju pusvienos naktī, atvelkot elpu un plēst matus, vai pirkt 17-35/2.8 tagad vai gaidīt 14-24/2.8 ... un vēl tās šausmas, ka desmitos kāds zvana un vairs nevar gulēt ...
Bet kā žīdi saka - izvēlies darīt to, kas tev patīk, un tev nekad nebūs jāstrādā!
A tu zini saule LV ir loti maz PROFESIONALU fotografu , vismaz tadu NORMALA izpratne ar izglitibu un papiriem kartiba. Pie mums vairak taka mentu definicija ja 3x apzog tantinjas pagrabu ar zaptes burkam tad recidivists ja nosper valstij dazju limonus vai banku uz ausim tad jaucienijams cilveks Ja ta parekina SOBRID diplometi sertificeti profesionalji RETI sanem zem 1000Ls bet principa normali sakaitas ja gala aprekina pec visiem +/- sanak 1500-2000Ls. Nju sancejot arpus LV VALSTS kantori man stabils aldzenieks uz rokas bij ~3500Eur tik tur bix citi izdevumi piemeram par dzivosjanu , par dzivokli TUR maksaju ~1300 Eur principa aldzenieks KO TERET tas pats kas Latvija sanaca taka man bija vienalga kur stradat LV vai EU Oi jo vairak macies Labak TIKAI lai butu ietderigi jaluko pec iestadem kuras BEIGAS dod NORMALU diploma un LV tadas ir tik 2 Gab 34 Profene un Rozentalu skola PAREJAS NEDOD ATZITUS FOTOGRAFA IZGLITIBAS DIPLOMUS !!! Videja limenja izglitibi gan iesaku apgut arpuss LV , isteniba patreiz mode ir Anglija tur daudz cilveku macas foto no LV vienigi 100% zinu ka vinji NEKAD neatgriezisies jo ja tu KAUTKUR ieej aprite IZKRIST NEGRIBAS. Es poemeram joprojam regulari lidinos uz to vietinju kur kadus gadus nodzivoju jo kaugan pus gadu es tur PASTAVIGI vairs nedzivoju KLINTI kas pa gadiem sanaca UZMACAS un kas man neaizlido uz Hamburgu pa 25Ls vai Berlini pa 30 Ls Seviskji nemot vera ka klients tapat man apmaksa celju ar autinju no manas agrakas bazes vietas kas ir 3x dargak Sobrid loti normali skaitas ka Dzivo viena Valsti strada cita vasaru pavadi vel kautkur citur PIETAM citur ir ieverojami jedzigaka nodoklu politika un likumdosjana taka man ir izdevigi but LV ka tjipa "Cita EU valsti registrets bizness" tur nav jaksaidrojas ar VID idiotiem un jastuko kam sapikjot lai izdabutu 10000Ls no VID noblokjeta bankas konta par 1,75Ls nodoklu paradu
ouu Lunis pacenties ar infoo. liels paldies.. ,videeja izgliitiibaa- taa domaata kaa vidusskola.. pofteh. skola.. laikam taa bij domaats? kaadas atsauksmes par Birutas Mageles starptautisko stilistu skolu - fotogrāfijas fakultaatii vai kaa tur iisiti saucas nezz.. skjietamii laba skola kur ieguut pro klases fotograafa statusuu?
A tu zini saule LV ir loti maz PROFESIONALU fotografu , vismaz tadu NORMALA izpratne ar izglitibu un papiriem kartiba. Pie mums vairak taka mentu definicija ja 3x apzog tantinjas pagrabu ar zaptes burkam tad recidivists ja nosper valstij dazju limonus vai banku uz ausim tad jaucienijams cilveks Ja ta parekina SOBRID diplometi sertificeti profesionalji RETI sanem zem 1000Ls bet principa normali sakaitas ja gala aprekina pec visiem +/- sanak 1500-2000Ls. Nju sancejot arpus LV VALSTS kantori man stabils aldzenieks uz rokas bij ~3500Eur tik tur bix citi izdevumi piemeram par dzivosjanu , par dzivokli TUR maksaju ~1300 Eur principa aldzenieks KO TERET tas pats kas Latvija sanaca taka man bija vienalga kur stradat LV vai EU Oi jo vairak macies Labak TIKAI lai butu ietderigi jaluko pec iestadem kuras BEIGAS dod NORMALU diploma un LV tadas ir tik 2 Gab 34 Profene un Rozentalu skola PAREJAS NEDOD ATZITUS FOTOGRAFA IZGLITIBAS DIPLOMUS !!! Videja limenja izglitibi gan iesaku apgut arpuss LV , isteniba patreiz mode ir Anglija tur daudz cilveku macas foto no LV vienigi 100% zinu ka vinji NEKAD neatgriezisies jo ja tu KAUTKUR ieej aprite IZKRIST NEGRIBAS. Es poemeram joprojam regulari lidinos uz to vietinju kur kadus gadus nodzivoju jo kaugan pus gadu es tur PASTAVIGI vairs nedzivoju KLINTI kas pa gadiem sanaca UZMACAS un kas man neaizlido uz Hamburgu pa 25Ls vai Berlini pa 30 Ls Seviskji nemot vera ka klients tapat man apmaksa celju ar autinju no manas agrakas bazes vietas kas ir 3x dargak Sobrid loti normali skaitas ka Dzivo viena Valsti strada cita vasaru pavadi vel kautkur citur PIETAM citur ir ieverojami jedzigaka nodoklu politika un likumdosjana taka man ir izdevigi but LV ka tjipa "Cita EU valsti registrets bizness" tur nav jaksaidrojas ar VID idiotiem un jastuko kam sapikjot lai izdabutu 10000Ls no VID noblokjeta bankas konta par 1,75Ls nodoklu paradu
par visu var parunāt, bet, ka profene dod papīrus derīgus Eiropā...Luni nesmīdini...pēc profenes var nēsāt meistaram aliņus un nemaisīties pa kājām...un nemēģini kādam iestāstīt, ka mūrnieks ir svarīgāks par arhitektu...izglītībai visur ir kāpnes, un ja Latvijā zemākais izglītības pakāpiens rada sertificētus "māksliniekus", tad jau esam supervalsts...tas ir kārtējais cumtes triks, un neredzu ar ko lielīties.
iedomaajos, ka parasti taa nav, ka ir gribetaji un nav piedavajuma. kautkur tam sunim jabut apraktam. parasti tas ir - gribeetaajs ir gribetaajs lidz ierauga cenu un tad ir negribetajs vai gribeetajs kuram viss slikti, vot i nav. bet vel interesantak ir ka gribetajs/negribetajs ari nav vainigs, jo iespejams mums nemaz nax nevajag sertificetus fotografus?
Redziet EU ir liela birokratija un BEZ PAPIRA tu esi PILNIGA NULLE. Mageles skola vel nesen pasniedza Uldis Muzikants kas pats par sevi ir baigas sjis lietas fans utt. Isteniba JA NEVAIG PAPIRU tad sjo skolu var drosji apmeklet jo PASNIEDZEJS kas pasniedz FOTO pats par sevi ir intresants un vertigs dzeks BET PASAI SKOLAI nav AKREDITETAS PROGRAMAS FOTOGRAFS!! Jebkura PROGRAMA konkrets specialitate ir JAKREDITE kas maksa PIETIEKAMU PIKJI un akreditet to var tikai ja PASNIEZDEJI ir ATBILSTOSJA ZIGLITIBA a mums no pasniezdejiem tada ir tika LIELBRIEDIM @ ADLERAM tas ir tiem kas pasniedz 34 Profene JUGLA un Rozentalu Makslas vidusskola pietam abas vietas MACIBAS IR BEZ MAKSAS!!! Sava zinja paradoks REALUS DIPLOMUS dala vietas kur NAV JAMAKSA bet rupji isakoties Feikus nju pairus ka beidzi "Kursinjus" ko var uzspraust principa uz naglas dala par IEVEROJAMU NAUDU Tacju ja nevag PAPIRU bet grib iemacities prieks SEVIS tad Riga ir vismaz kadi 5-6 Normala limenja pasakumi cena sakot no kadiem 90Ls-400Ls liekas beigas dabusi BAZES ZINIBAS kas laus tev REALIZET SAPNJUS bet stradat EU un piedalities Konkursos GAN NEVARESI Jo EU lai STRDATU iz jaaizpilda EUCV un ja aile IZGLITIBA SPECIALITATE ir TUKSJA tad NEKAS NESPID Teiksim ta LV tatad ir iespeja iegut KOLEDZJAS limenja Foto Izglitibu AR DIPLOMU. Vis skas auzstak tas uz CITAM ZEMEM. Galvenais jau plus no personigas pierdzes savam macibam kadreiz ka TURIENS SPECI ir reali auxsta limenja PROFI ar Pieredzi pie mums NJU TAA cik nu kurs sansniedzis pilju dikja ietvaros nevienam no vieniem NAV nekadas akademiskas Foto vai kaut vai Maksllas izglitibas PILNIGI NEVIENAM! Iznemums ir Lielbriedis kam ir Foto izglitiba milziga pierdze un vins joprojam macas Tartu
Ja bet pat PATI KRUTAKA izglitiba negarante ka tu varesi STRADATA ARODA . Seit ir virkne nosacijumu kam jabut lai stradatu joma. Galvenais ir KORPORATIVAS SAITES un menedzments. Piemeram vari nemaz nemeginat piedaliteis kaitkados konkuros svai tenderos uz pasutijumiem tu vinos nevinnesi. Jo vienkarsji sjie konkursi ir Fake izpilditajs jau sen ir nolukots un sarunats. Latvija piemeram ir vesela rinda ar specigiem ari Arvalstu speciem kas dzovo LV kuri principa Ignore veitejo tirgu jo ta vinju izpratene ir TUKSJA LAIKA TERESJANA. Man pasinjas kuriem ir ekskluzivakas tehnsikas iespejas un ari izglitibas teisji reklamas foto joma vienm BIROJA un ari WEBa stav rakstits MES BOIKOTEJAM LATVIJAS AGENTURAS jo viniem kadreiz kad vini ienaca Latvija ar savam krutajam tehnikam un iesejam kadas NEBIJA un NAV JOPROJAM nevienam citam LV bij skaidri lukusji saprats 20% mums no tame un Pasutijumi jusejie BEZ KADEIM KONKURSIEM a vinji rietumos augisji puikas sitadus Austrumu gajienus nesaprata un uzsktija zemak par savu godu ar tadiem lubrakiem vispar pities
ar Birutas Mageles skolu kaut kas ir mainijies? Kad pagajushogad (vai cik sen!) bijam ciemos, dzirdejam no pirmavota ka apmaciba profesija Fotografs ir akrediteta LV attiecigajas ministrijaas. :?:
Redziet EU ir liela birokratija un BEZ PAPIRA tu esi PILNIGA NULLE. Mageles skola vel nesen pasniedza Uldis Muzikants kas pats par sevi ir baigas sjis lietas fans utt. ...
www.fotoskola.lv re ku shie tak raxta ka esot akrediteeti un viss shtokos ?? kaa tad tur iisti ir?
Redziet EU ir liela birokratija un BEZ PAPIRA tu esi PILNIGA NULLE. Mageles skola vel nesen pasniedza Uldis Muzikants kas pats par sevi ir baigas sjis lietas fans utt. ...
www.fotoskola.lv re ku shie tak raxta ka esot akrediteeti un viss shtokos ?? kaa tad tur iisti ir?
100% varu apgalvot NEVAR akreditet programmu kur PASNIEDZEJIEM nav attiecigas IZGLITIBAS! Domaju ka baigas sanam diplimu tipa kautka ssastits ar STILU /MODI/DIZAINU ne FOTO! Savu PROGRAMMU nespej akredite pat FOTO AKADEMIJA kur praktiski visis pasniedzeji ir ATZITI PROFI bet vienm nav ATTIECIGAS IZGLITIBAS Lai pasaka akreditetsa programmas NUMURU un nosaukumu esmu drosj ka FOTO tur figure apmeram ka VIENS NO PAILDUS tehnalogijam ! Kadreiz Kulturas darbinieku Tehnikuma macija "Fotografus" viss jau skaisti tik specialitate isteniba bija "Kulturas nama Foto pulcinja vaditajs"
Redziet EU ir liela birokratija un BEZ PAPIRA tu esi PILNIGA NULLE. Mageles skola vel nesen pasniedza Uldis Muzikants kas pats par sevi ir baigas sjis lietas fans utt. Isteniba JA NEVAIG PAPIRU tad sjo skolu var drosji apmeklet jo PASNIEDZEJS kas pasniedz FOTO pats par sevi ir intresants un vertigs dzeks BET PASAI SKOLAI nav AKREDITETAS PROGRAMAS FOTOGRAFS!! Jebkura PROGRAMA konkrets specialitate ir JAKREDITE kas maksa PIETIEKAMU PIKJI un akreditet to var tikai ja PASNIEZDEJI ir ATBILSTOSJA ZIGLITIBA a mums no pasniezdejiem tada ir tika LIELBRIEDIM @ ADLERAM tas ir tiem kas pasniedz 34 Profene JUGLA un Rozentalu Makslas vidusskola pietam abas vietas MACIBAS IR BEZ MAKSAS!!! Sava zinja paradoks REALUS DIPLOMUS dala vietas kur NAV JAMAKSA bet rupji isakoties Feikus nju pairus ka beidzi "Kursinjus" ko var uzspraust principa uz naglas dala par IEVEROJAMU NAUDU Tacju ja nevag PAPIRU bet grib iemacities prieks SEVIS tad Riga ir vismaz kadi 5-6 Normala limenja pasakumi cena sakot no kadiem 90Ls-400Ls liekas beigas dabusi BAZES ZINIBAS kas laus tev REALIZET SAPNJUS bet stradat EU un piedalities Konkursos GAN NEVARESI Jo EU lai STRDATU iz jaaizpilda EUCV un ja aile IZGLITIBA SPECIALITATE ir TUKSJA tad NEKAS NESPID Teiksim ta LV tatad ir iespeja iegut KOLEDZJAS limenja Foto Izglitibu AR DIPLOMU. Vis skas auzstak tas uz CITAM ZEMEM. Galvenais jau plus no personigas pierdzes savam macibam kadreiz ka TURIENS SPECI ir reali auxsta limenja PROFI ar Pieredzi pie mums NJU TAA cik nu kurs sansniedzis pilju dikja ietvaros nevienam no vieniem NAV nekadas akademiskas Foto vai kaut vai Maksllas izglitibas PILNIGI NEVIENAM! Iznemums ir Lielbriedis kam ir Foto izglitiba milziga pierdze un vins joprojam macas Tartu
Nav vis ta... Birutas Mageles skola ir akrediteta un Muzikants nav vienigais, kas tur maca.
Nav vis ta... Birutas Mageles skola ir akrediteta un Muzikants nav vienigais, kas tur maca.
nav gan vieniigais, bet ja nemaldos, tad arii Bindem nav atbilstoshas izgliitiibas, lai gan vinju tur celj visiem par paraugu, un kas tad tur veel laikam Auzinjsh , Koljesnikovs, Zernovs, Vanags droshi jau ka veel kaads... nu kaa tad tur iisti sanaak es arii neizprotu iisti to akreditaacijas "speeku"... :roll:
spigana : Lai Mageles skola parada akdeitetes programmas FOTOGRAFS numuru. Katrai akredacijai tiek pieskirsts "Nosaukums + Numurs" neesmu manijis ka Mageels skola to jebkad butu varejusi uzradit Piemeram ar "Rīgas 34. arodvidusskola" māca speciālitāti "Fotogrāfs--Otrais kvalifikācijas līmenis" "Jaņa Rozentāla Rīgas Mākslas vidusskola" Audiovizuālā mēdiju māksla – foto dizains: iegūstamā specialitāte – Fotodizaineris. 4. kursā audzēkņi specializējas – foto dizainā.
Ka saucas Mageles skolas specialitātē ? Modelju demosntreajas vai Frizieres specializejas "Foto menekene frziere"
Ja bet pat PATI KRUTAKA izglitiba negarante ka tu varesi STRADATA ARODA . Seit ir virkne nosacijumu kam jabut lai stradatu joma. Galvenais ir KORPORATIVAS SAITES un menedzments. Piemeram vari nemaz nemeginat piedaliteis kaitkados konkuros svai tenderos uz pasutijumiem tu vinos nevinnesi. Jo vienkarsji sjie konkursi ir Fake izpilditajs jau sen ir nolukots un sarunats.
Tu par LV vai EU? Tad kas ir galvenais - DIPLOMS CV ailē vai saišu saites... ?
intereses peec paskatiijos ... Birutas Mageles starptautiskā stilistu skola Brīvības iela 196/2, Rīga KLASIFIKĀCIJAS KODS: 20T ; 816 01 Piešķiramā kvalifikācija: Fotogrāfs IZGLĪTĪBAS PROGRAMMAS AKREDITĀCIJA : AI 0888 ; 12.07.2005. - 20.07.2009. .kaut kaa tad jau laikam vinji ir tikushi galaa ar to ka pedagogiem nav izgliitiibas shajaa jomaa. Kaut gan cik zinu, tad katraa akreditaacijaa ir jaabuut noteiktam skaitam pasniedzeeju ar doto izgliitiibu - varbuut ka shajaa gadiijumaa ir pieticis ar 1 cilveeku... .bet ja vinji dod starptautiski atziitu kvalifikaacijas aplieciibu, tad jau viss ir kaartiibaa...
nav gan vieniigais, bet ja nemaldos, tad arii Bindem nav atbilstoshas izgliitiibas, lai gan vinju tur celj visiem par paraugu, un kas tad tur veel laikam Auzinjsh , Koljesnikovs, Zernovs, Vanags droshi jau ka veel kaads... nu kaa tad tur iisti sanaak es arii neizprotu iisti to akreditaacijas "speeku"... :roll:
...un šī papīra dēļ bija jaaizziet no darba augstskolā...nebija
intereses peec paskatiijos ... Birutas Mageles starptautiskā stilistu skola Brīvības iela 196/2, Rīga KLASIFIKĀCIJAS KODS: 20T ; 816 01 Piešķiramā kvalifikācija: Fotogrāfs IZGLĪTĪBAS PROGRAMMAS AKREDITĀCIJA : AI 0888 ; 12.07.2005. - 20.07.2009. .kaut kaa tad jau laikam vinji ir tikushi galaa ar to ka pedagogiem nav izgliitiibas shajaa jomaa. Kaut gan cik zinu, tad katraa akreditaacijaa ir jaabuut noteiktam skaitam pasniedzeeju ar doto izgliitiibu - varbuut ka shajaa gadiijumaa ir pieticis ar 1 cilveeku... .bet ja vinji dod starptautiski atziitu kvalifikaacijas aplieciibu, tad jau viss ir kaartiibaa...
shis Onkulja koments man skjiet atbilst vis tuvaak patiesiibaii kaa starptautiska skola var buut neakriditeetaa.. !!! :roll:
Obljin Onkulis tu esi uzracis papiru kuru neviens lidz sjim no viniem nav varejis izspiest Ja iskatas ka viss kartiba iznemot vienu niansi , divaina karta nav minets kvalifikacijas limenis man piemeram ir 6 skolu beidzot Max var dabut 2 ja labi macas man bij iespeja izveleteis sarkanu diplomu vai paapuxstinatu kategoriju dabuju beidzot 3 Nju PSRS/LV macibas finalizeju ar 6 auxstako tipa Meistars Pilnigi neiespejami beig IZGLITIBAS istadi kur nepieskir kvalifikaciju , acim redzot tas kantoris nav tiesigs pieskirt Kavalifikaciku kaut diplomus dala tapec ari vini nekur naparadas ka profesionala macibu iestade spacialitate
Programma nevar buut krediteeta, ja nav nodefineeta kvalifikaacija!!!!! Taa noteikti ir arii sinii gadiijumaa!!!! Piesakot programmu akreditaacijai, ir jaaaizpilda standartforma, kur jaabuut aizpildiitaam visaam aileem!!!
N.1 Pasniedzejiem nav dzirdets ka butu atbilstosji macību Programai sertifikati. N.2 Programas apraksta netiek minets kvalifikacijas limenis , divaini.
Kautka baig divaina ta programma un akreditacija , kautgan spriezjot pec ta ka uz 4 gadiem tad programmai jabut nopietni akreditetai jo ja ir kautkadas astes parasti dod 1-2 gadus
PROFESIJAS STANDARTS Reģistrācijas numurs PS 0356 Profesija Fotogrāfs Kvalifikācijas līmenis 2 Nodarbinātības apraksts Fotogrāfs ir pakalpojumu nozares darbinieks, kas strādā visās jomās, kurās lieto fotogrāfiskus attēlus, veic fotouzņemšanu un fotogrāfisko attēlu apstrādi atbilstoši darba uzdevumam. Fotogrāfs izvēlas piemērotas tehnoloģijas, materiālus un atbild par sava darba kvalitāti.
Obljin Onkulis tu esi uzracis papiru kuru neviens lidz sjim no viniem nav varejis izspiest Ja iskatas ka viss kartiba iznemot vienu niansi , divaina karta nav minets kvalifikacijas limenis man piemeram ir 6 skolu beidzot Max var dabut 2 ja labi macas man bij iespeja izveleteis sarkanu diplomu vai paapuxstinatu kategoriju dabuju beidzot 3 Nju PSRS/LV macibas finalizeju ar 6 auxstako tipa Meistars Pilnigi neiespejami beig IZGLITIBAS istadi kur nepieskir kvalifikaciju , acim redzot tas kantoris nav tiesigs pieskirt Kavalifikaciku kaut diplomus dala tapec ari vini nekur naparadas ka profesionala macibu iestade spacialitate
Fotogrāfiem ir tā kā agrāk bija galdniekiem, atslēdzniekiem u.c. -- piešķīra kvalifikācijas līmeņus? Ja tā, tad nu diezgan sviestaini, jo pat es skolas laikā pamanījos sev sagādāt kaut kādu augstu līmeņu papīrus dažās jomās, jo vajadzēja. Nevarētu gan teikt, ka bija jāpārcenšas kaut ko mācīties
neko jau dizhi daudz neraku - vienkaarshi apskatiijos AKREDITĒTO PROFESIONĀLĀS IZGLĪTĪBAS PROGRAMMU, IZGLĪTĪBAS IESTĀŽU UN EKSAMINĀCIJAS CENTRU REĢISTRU :roll: www.izmpic.gov.lv...