forum.gif
outdoor topic! profesionaliem fotograafiem!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / outdoor topic! profesionaliem fotograafiem!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.09.07 11:18
 citēt
martink : Nu re aizrakaam ari talak:) Ja Otrais limenis atbilst zemakai fotografa kvalifikacijai [Ka parasti sakumizglitibai] kura pienakumos ietilpst bilzju izmeru un standartu preciza noteiksana [Bilzju apgriesjana] un asistenta pienakumi:) Tatad ta pec klasifikacijas ir 1:1 ar izglitibu kas 34 AVS tik ar atskiribu ka 34 AVS izglitiba ir bez maksas bet Mageles skola Par naudu:):) Bet joprojam divaini ka 34 un Rozisji paradas ka DIPLOMI bet Mageles skola nekur nefigure:)
Publicēts: 28.09.07 12:05
 citēt
es pozicionetu jautajmu savadak:

cik pelna foto reportieries Diena (avize tada)
cik pelna briivmakslinieks - kaazas/izlaidums (gada shkersgriezumaa)
cik pelna shutterstockists un gettyimagists (ganjau ka sho apvieno ar vienu no augstakminetajiem)
cik pelna salona fotografs
cik pelna Dabas muzeja fotografs

utt

Dienā saņem 1000Ls
Publicēts: 28.09.07 15:36
 citēt
es pozicionetu jautajmu savadak:

cik pelna foto reportieries Diena (avize tada)
cik pelna briivmakslinieks - kaazas/izlaidums (gada shkersgriezumaa)
cik pelna shutterstockists un gettyimagists (ganjau ka sho apvieno ar vienu no augstakminetajiem)
cik pelna salona fotografs
cik pelna Dabas muzeja fotografs

utt

Dienā saņem 1000Ls

kursh no visiem?
Publicēts: 28.09.07 15:51
 citēt
Tikai cik biezi shii diena sanak? Reizi 3 meneshos?
Publicēts: 28.09.07 15:53
 citēt
Saņēmu atbildi no B.Mageles skolas:

Pašas izglītības iestādes nosaukums ir Birutas Mageles Starptautiskā Stilistu skola , Akreditātās izglītības programmas kods 20T 81601 - profesionālās tālākizglītības programma un piešķiramā kvalifikācija – Fotogrāfs ( saņem Latvijas Izglītības ministrijas kvalifikācijas apliecību 2 profesionālās kvalifikācijas līmeni )
Publicēts: 28.09.07 20:00
 citēt
Tikai cik biezi shii diena sanak? Reizi 3 meneshos?

Bija domāta Diena, kas iznāk katru dienu, izņemot svētdienas! ;)
Publicēts: 28.09.07 21:57
 citēt
izglītojos savā nodabā ne bez grāmatām un ne bez kontakta ar frendiem, Bendika kursos nogāju, kad jau vairumu tā stāsta zināju.
šobrīd pamatdarbs nav foto, 10 gadi kino -foto - fono /vēlāk arī video/ laboratorijā, kur darbs bija ARĪ foto, pamatdarbs /bet ne vienmēr vienīgais/ foto man bijis gadus 5, piestrādāju gadus 25 i a kaltūrām i pensionāru avīzē "RB" Raiša Sameša rubrikā "Ķieģelīs" un citur, i tehniskās filmas sietspiedei taisīju /t. sk. cigarešu un šnaba talonu drukāšanai/ i reproducēju, i visādi, karroče pāra banānu kastes ar negatīviem un melnajām kulītēm. nu ko - nebūtu to darījis un neko citu arī, būtu ne nu nosprāguši badu, bet grūtāk būtu bijis. bet ja drīkst citēt Komjaunatnes prēmijas laureātu Jonu Avīžus /"Zaudētā pajumte"/, tad man apmēram kā vienam viņa varonim - tik vien ir, kā piepirstas bikses pie pakaļas. vot vienreiz avīzē gan - ļoti zolīdi maksāja, tad zolīdi maksāja, tad maksāja un tad vairs nemaz nemaksāja. tā gadās.
Publicēts: 28.09.07 22:23
 citēt
Shadow : Nju re ta pamazam laivinju supinot nonacam pie kadas patiesibas:):) Vimaz beidzot tapa zinami sertinjuu numuri un programas , tas vien jau pozitivi:) BET tomer ja godigi es nesaskatu jegu macities kautko par naudu ja tiesji tadupasju doplomu var iegut par pliku velto+ stipendija + kojas:):) Tiesa macit tur neko nemaca atskiriba no Mageles skolas bet DIPLOMS pilnigi isst un par brivu:):)
Publicēts: 28.09.07 22:45
 citēt
ja tiesji tadu pasju doplomu var iegut par pliku velto+ stipendija + kojas:):) Tiesa macit tur neko nemaca atskiriba no Mageles skolas bet DIPLOMS pilnigi isst un par brivu:):)
vai tur vecus krepeļus arī ņem?, tā kā nenokārtojos viltus mācībā zinātniskajā komunismā, staigāju apkārt bez izglītības un tas man sāk besīt.
Publicēts: 29.09.07 12:26
 citēt
Neee griesti laikam bija 30 vai 35 gadi. ka jau normala dienas skola. Bet esmu kautko dzirdejis ka tur ITKA var to visu pabast zem "Kvalifikacijas celsana" tad laikam nav iedobezojumu. Bet isti nezinu nesmu tur 20 gadus bijis tik sutu visus asistentus un fanus macities tie tad stasta galveno SĀPI ka pilnīgi neko nemāca galvenā problēma kursabiedri tiko videni pabeiguši idioti kas savos laukos saklausijušies ka "Fotogrāfs grābj piķi ar lāpstu" un dažādi makslās skolu apsolventi ar īpatnējām psihes problēmām nju kā jau Mazie talanti bet `ta visumā esot normāli vismaz jāmācoties nav un nauda ar nav jāmaksā par diplomu:):)
Publicēts: 01.10.07 20:09
 citēt
Neee griesti laikam bija 30 vai 35 gadi. ka jau normala dienas skola. Bet esmu kautko dzirdejis ka tur ITKA var to visu pabast zem "Kvalifikacijas celsana" tad laikam nav iedobezojumu. Bet isti nezinu nesmu tur 20 gadus bijis tik sutu visus asistentus un fanus macities tie tad stasta galveno SĀPI ka pilnīgi neko nemāca galvenā problēma kursabiedri tiko videni pabeiguši idioti kas savos laukos saklausijušies ka "Fotogrāfs grābj piķi ar lāpstu" un dažādi makslās skolu apsolventi ar īpatnējām psihes problēmām nju kā jau Mazie talanti bet `ta visumā esot normāli vismaz jāmācoties nav un nauda ar nav jāmaksā par diplomu:):)

aga, un vēl stipendiju uz 30 lašiem pacēla. zinu, ka viens pasirms čalīts pagājšgad pabeidza, gados no 35-40.
ja paskatās to klavifikācijas papīru, tad to visu jau arī daudzmaz apstāsta, bet vaina jau audzināšanā. ja gribēsi, tad pats izkodīsi, kas domāts, bet ja vējš galvā un vienīgās durvis, kur ielaida, tad gan nav jēgas luni dzīt.
adlers jau arī varis nav jaunais puika kuram interesētu kādu apmācīt, bet šis tik pamet materiālus.
manuprāt, vislielākā šīs skolas problēma ir adlera vieglprātība, jo diplomu var iegūt:
1)skolu ''apmeklējot'' strādājot pilnu maiņu patstāvīgā darbā un izbrīvējot mēnesī 4 brīvdienas no 9:00 līdz 11:00
2)uzdotos patstāvīgos darbus līdz gada beigām izstrādāt un nodot 20 - 30% apmērā no gada pieprasītās
---------------
a ja skatās no otras puses, tad šo skolu ir beiguši tādi zināmi cilvēki kā lunis, plūme, zeltiņa, ratuta utt tā ka, visas problēmas ir paša paurī un gribasspēkā. un kas vainas dzīt luni veselus 9b mēnešus saņemot ''dzeramnaudu'' un derīgu diplomu, kā arī viszemākos pamatus dumo galvās, kas savas zināšanas pēčāk var papildināt dārgajās un nederīgajās skolās, kur atcerēties savu stulbo attieksmi pret noderīgo gadu iepriekš
p.s.
cerams neko neaizmirsu
Publicēts: 01.10.07 23:02
 citēt
To iestadijumu beigusji vel tadi frukti ka Lielbriedis Raimo , Ločmelis Maris , Ērglis Armands , Mežiņš Normunds. Altenbergs Aigars , Vasiļuna Līga, Magdaļonoks Jānis, Ziediņš Raitis , Braķis Kaspars , Krivms Andis ties vissi kuri reāli labā līmenī strādā un tas vēl kad intresējos kadi kuram papīri:) Daži pat vēl grupā pie Eiduka lad vins vel tur pasniedza :) Agrāk bija veselas 2 gruppas pa 30 cilvēkiem un jāmācās bij gandrīz 2 gadi es ar to dabūju vēl pabeigt:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):