forum.gif
Zibspuldze
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Zibspuldze
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.09.07 07:20
 citēt
vai kads ir stradajis ar metz firmas zibspuldzem?Tiesi ar mecablitz 54 MZ-4 modeli.ir doma iepirkt prieks oly kameras.
Publicēts: 28.09.07 09:28
 citēt
Cik es esmu dzirdejis,ka metz skaitas profesionala limena zibspuldze.man interese sis modelis,cik atri parladejas,cik labi sevi ta parada telpas?
Publicēts: 28.09.07 09:58
 citēt
konkrēto nezinu, tak 3 gabalas manā īpašumā. izņemot to, ka Metz-45CT-1 "Niederšpannungs" ir 170 V un neveinai no manām nav TTL /vienai iespējams, TTL kājiņu uzliekot/ un manuālās dalīšanas, nav iebildumu.
Publicēts: 28.09.07 10:49
 citēt
Tagad jau iznakusi metz 58 modfelis.tai ir visi TTL rezimi,kaut ari si modeli ir visi TTl rezimi.
Publicēts: 29.09.07 11:09
 citēt
Vispār jau interesanti, ka cilvēki pērk lietas, jau domājot par to remontu! :) Tā jau uzreiz var piesaukt nelaimi!
Tas ne konkrēti par kādu brendu, bet vispār! :)
Publicēts: 29.09.07 12:45
 citēt
A ko tu saki Bizzare?Nemt Metz vai olympus FL-50?Metz jau skaitas ka profesionala limena zibspuldze,it seviski 54 un 58 modelis.
Publicēts: 29.09.07 13:11
 citēt
Es njemtu Metz, jo to esmu dzirdeejis biezhaak slaveejam...
Publicēts: 29.09.07 23:50
 citēt
Ir Metz kurs uz Mark III draga labak par Orginali Canon kauzde ficju un galneis ka baig jaudigs. Man bijusjais kolegis Francuzis baigakais Metz fans nemaz CANON blices neizmanto TIKAI METZ ot un es reiz pasanceju TOKEN precizaks un atraks un vel vinam principa divas galvas viena mazinja VIENMER sauj uz prieksju Otra Grozama griez kur gribi ar reflektoru. Saucas Metz 54 MZ-4i Canon. Zinu ka sitais Metz ir ari Olympusam un Sonjkai bet neesmu tadus manijis bet CANON variants DROSJI parspeja 580 Canon zibeni.
Publicēts: 30.09.07 00:11
 citēt
A ko tu saki Bizzare?Nemt Metz vai olympus FL-50?Metz jau skaitas ka profesionala limena zibspuldze,it seviski 54 un 58 modelis.

p.s
em, vari pastāstīt ko nozīmē profesionāla līmeņa zibspuldze ? :)
Nu tas ir , kā Tu to saprotu un ko ar to iegūsti ? ;)
Publicēts: 30.09.07 09:32
 citēt
Paldies Luni.Es laikam padomasu par Metz zibspuldzes iegadasanu.
Publicēts: 01.10.07 13:57
 citēt
ng_blog metz razo speciali paredzetus modelus Olympus ,Canon,Nikon kameram.tas nozime,ka vinas sinhroni strada uz tam.par bojasanu nevar ne but runas.No kurienes tu ravi,ka metz zibspuldzes boja kameras?
Publicēts: 01.10.07 17:30
 citēt
A KUR garantija, ka čietušais aparāta gabals" mēneša laikā tiks izremontēts?! A ja nu vaina būs tāda, ka jāmaina - ko TAD?! :D
Es runāju par to, ka pērkot preci, serviss nav galvenais parametrs! Tad jau visiem būtu viens un tas pats!
Publicēts: 01.10.07 17:31
 citēt
P.S. Varbūt jāsāk vilkt paralēles - jo labāks serviss, jo vairāk lūzt?! :D 8)
Publicēts: 01.10.07 18:01
 citēt
patiesībā normāls bizness balstās ne tikai uz pārdošanu,bet arī apkalpošanu,tādā veidā piesaistot klientu ilglaicīgi...
Publicēts: 01.10.07 20:28
 citēt
A patiesībā nez kāpēc visi NAV canonisti... 8)
Publicēts: 01.10.07 20:35
 citēt

tapēc kad iepriekšējais ziepis nav bijis canon, un tas ļoti iepaticies :P
Publicēts: 01.10.07 20:39
 citēt

tāpēc,ka visi nebrauc ar Audi...
Publicēts: 18.10.07 15:13
 citēt
Sveiki!

Jautaajums, ne profesionaalim zibspuldze Nikon SB-600 prieksh Nikon D50 buus ok? Varbuut kaadi ieteikumi/alternatiivas?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):