konkrēto nezinu, tak 3 gabalas manā īpašumā. izņemot to, ka Metz-45CT-1 "Niederšpannungs" ir 170 V un neveinai no manām nav TTL /vienai iespējams, TTL kājiņu uzliekot/ un manuālās dalīšanas, nav iebildumu.
Vispār jau interesanti, ka cilvēki pērk lietas, jau domājot par to remontu! Tā jau uzreiz var piesaukt nelaimi! Tas ne konkrēti par kādu brendu, bet vispār!
Ir Metz kurs uz Mark III draga labak par Orginali Canon kauzde ficju un galneis ka baig jaudigs. Man bijusjais kolegis Francuzis baigakais Metz fans nemaz CANON blices neizmanto TIKAI METZ ot un es reiz pasanceju TOKEN precizaks un atraks un vel vinam principa divas galvas viena mazinja VIENMER sauj uz prieksju Otra Grozama griez kur gribi ar reflektoru. Saucas Metz 54 MZ-4i Canon. Zinu ka sitais Metz ir ari Olympusam un Sonjkai bet neesmu tadus manijis bet CANON variants DROSJI parspeja 580 Canon zibeni.
ng_blog metz razo speciali paredzetus modelus Olympus ,Canon,Nikon kameram.tas nozime,ka vinas sinhroni strada uz tam.par bojasanu nevar ne but runas.No kurienes tu ravi,ka metz zibspuldzes boja kameras?
A KUR garantija, ka čietušais aparāta gabals" mēneša laikā tiks izremontēts?! A ja nu vaina būs tāda, ka jāmaina - ko TAD?! Es runāju par to, ka pērkot preci, serviss nav galvenais parametrs! Tad jau visiem būtu viens un tas pats!