nedomāju ka atseviški atradīsi nopirkt, paskaties zibņa maciņā atsevišķa kabatiņā iekšā nav? Pazvani uz Maskavas ielu , uzprasi vai var pasūtīt.... Ja nāvīgi vajag un uz ātro, varu aizdot, man ir divi, un tādu sūdu īstenībā Tev te Rīgā daiļamatnieki uzčiņīs par pāris latiem
par provi, sliede blices pielikšanai kameras kreisajā 1/2-sē - hot shoe blicei un vītne /~ 6 Ls/. statīviņu izvēlies atkarībā no ceņņika, izmēra un blices svara.
a prieksh kam jaaliek uz kaajinjas ??????????? .. noliec guljus atloci kaa vajag un tik bliez - vai ta viss jaadaraa kaa graamataa raxtiits ?? kad lietoju ST-E2 ar divaam, slave bliceem tad pat iedomaaties nevareeju ka vajadzeetu veel teeret laiku lai kaut kaadas kaajinjas baaztu apakshaa - liku kur vajag - galva tak grozaas jebkuraa gadiijumaa... :roll: ..nu cita lieta ja pirms paardoshanas jaanoklomplektee..
a prieksh kam jaaliek uz kaajinjas ??????????? .. noliec guljus atloci kaa vajag un tik bliez - vai ta viss jaadaraa kaa graamataa raxtiits ?? kad lietoju ST-E2 ar divaam, slave bliceem tad pat iedomaaties nevareeju ka vajadzeetu veel teeret laiku lai kaut kaadas kaajinjas baaztu apakshaa - liku kur vajag - galva tak grozaas jebkuraa gadiijumaa... :roll: ..nu cita lieta ja pirms paardoshanas jaanoklomplektee..
.. ja grib uz statiiva, tad der jebkura kaaja ar viitni un peedu zibenim. veel pluss ka tadaam ir arii vai nu optiskais sleedzis vai sinhrokontakts, lai vareetu izmantot palaizhot no radio vai citas blices
a prieksh kam jaaliek uz kaajinjas ??????????? .. noliec guljus atloci kaa vajag un tik bliez...
nuka, atrāva mani, nepaspēju ierakstīt. vairumā gadījumu jau blici var nolikt guļus tā, ka sensors skatās, kur vaig un snuķis arī pareizā virzienā. un vēl jau ir tādi plastmasas suduki, kuros blices bodē vitrīnās sastutē.
Tavējais ir salūzis? Tie taču nāk komplektā, cik esmu skatījies Canon zibspuldžu kastītēs, vienmēr ir bijis tāds komplektā, Nikonam arī tie nāk komplektā, Nikonam starp citu labāki... uztupināt tur var jebkādu zbspuldzi, svarīgi ir tas ka nav jāskrūvē nost no statīva jo ir vairākas vietas kur uzsprauz zibspuldzi, kā arī uz viena statīva var uztupināt vairākas zibenes...