Mājas vajadzībām gribās iepirkt tos krāsainos fona audumus photography.search.ebay.com... kur Rīgā tādus varētu dabūt? Kas ir jāizvērtē, lai teiktu, ka tas ir labs
Visas malas sakot no BFS un FLERA beidzot ar Armandu Virku pat www.mdfoto.lv... FONUS tirgo visji kam nav slinkums Labs ir tads kaurs tev PATIK viegli kopjams mesli notirami vai nespid cauri mazgajot neplok krasa
Cen atkariba no matereala un izmera no 35-250Ls
Sludekli visas malas: Piemeram pieminētais Armands Virks Pārdodam papīra fonus Colorama 2,72x11m 40-44Ls. Cena atkarīga no daudzuma un piegādes! Krāsas var aplūkot ražotāja mājaslapā Colorama Pieejamas visas krāsas! Ir arī viss nepieciešamais fonu stiprināšanai! Auduma foni Ingrid 2.9x6m par 80-90Ls Ingrid .Tel. 22048024. www.coloramaphotodisplay.co.uk... www.ingrid.it...
Ja vaig maajam iesaku gan piestaigat uz humpalu bodem tur vienu otru reizi gadas arkartigi intresanti un lielu izmeru aizkari kurus var iekart parasta fonu turetaja tapat ar kbagjiem
andre: Virks Armands vinjus tirgo tads dzekinsj. Sanaks letak neka pasjam vest vismaz cik esmu rekinajis no vinja sanak izdevigak neka pirkt Eiropa , laikam ced kautka vairuma tad transports letaks. Telefonu paskaties es tur oedevu zem viena linka. Reku vel "Auduma foni Ingrid 2.9x6m par 80-90Ls Ingrid .Tel. 22048024. "
Ja protams ja strada tas tac nav nekada problema , naudinja tam vajadziga visai smiekliga 3-4 T Ls un studija gatava Man pat comaki Vecriga ire 5 istabu dzivokli kur viena 40m2 istaba ar 350cm griestiem sjiem studija parejas 3 sjie pasji dzivo un viena istaba modeljiem un viesiem kur pargulet Smiekligakais ka studija vienkarji parvietojama fonu sistema uz staiviem kadi 3-4 lupatas foni + generators ar 4 galvam un VISS