forum.gif
.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / .
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.09.07 23:45
 citēt
Iemācīties labi bildēt un darbs pats atradīsies!
Var jau arī stokos.
Publicēts: 01.10.07 00:45
 citēt
bildeet, bildeet un bildeet... ;)
Publicēts: 01.10.07 08:39
 citēt
Ja negribas darīt "ellīgu darbu", tad pie "ellīga" piķa arī netikt.

Vai varbūt Tev ir "ellīgs" talants?
Publicēts: 01.10.07 08:46
 citēt
jāsak no tā, kas tev ir šobrīd, tad jātaisa www no kurienes par tevi varēs uzzināt. Tavā gadījumā, ļiela loma ir izskatam ;) un katrai sabiedrībai tas būtu jāpiemēro.
Publicēts: 02.10.07 18:56
 citēt
Hama webs.. [url=www.best-photo.eu]www.best-photo.eu[/url] iistenibaa tas webs uzliek tev baigo stampeli virsuu Ham! ;)
Publicēts: 02.10.07 19:32
 citēt
var atsaukties uz reti sastopamiem sludekļiem "meklē fotogrāfu" un sūtīt CV un portfeli, var radiem, draugiem, paznakiem un znakomiem bildēt apsējības, apkūlības, ieņēmības un krstības un gaidīt, ka šie teiks ne tikai lielo PALDIES, bet arī bildīs, ka SHITik daudz nevar pieņemt kā dāvanu, var valkāties ar lielu kameru gar zagsu, dievnamu vai kapliču un uzmanīties no VID un konkurentiem ar monopodiem, var provēt piešļīherēties kādam žurnaļugam - nu, presē, ja neesi traki pazīstams/a parasti uzreiz štatā neņem, var, jādomā arī kādos fotostockos iefīrēties.
Publicēts: 03.10.07 00:03
 citēt
Man aktuāla tēma! (:
Publicēts: 03.10.07 00:58
 citēt
Doma par to kā ar foto varētu pelnīt naudu... (: Iespējams vīzijas, bet... augot lielākam domāju kļūs reālākas... (: Patīk visas šitās lietas... Ir viens cilcēks (radošs) kuram ir ideja par studiju, piedāvāja pievienoties viņam... Un kapēc ne... (: Domāju, varbūt nekaunīgi, bet jāmēģina iespraukties visur kur iespējams! :twisted:
Publicēts: 03.10.07 01:31
 citēt
jā visi grib pelnīt lielu piķi, bet neiedomājas par ko vispār iet runa.

Kā normāls pasūtītājs, es nekad nedotu spirit pasūtijumu foto jomā, vismaz paskatoties bildes viņas albūmā. Ir ļoti daudz cilvēki kuri bildē un grib ar to pelnīt.
Publicēts: 03.10.07 01:49
 citēt
Da nē Arvis. Doma sekojoša.

Mani klasesbiedri saka ka man ir baigi labās bildes. Wiii.. Viņi visi grib lai es viņus bildēju. Arī fotoaparāts salīdzinoši ar Ixus man ir liels. Tik tās kāzas. Visi tie viesi, besī laukā :D Nu bet draugi tač saka ka ir baigi labi, nu tātad laiks sākt pelnīt piķi :D
Publicēts: 03.10.07 01:50
 citēt
Nav guuti saakt pelniit, tikai nedaudz pirms tam jaapacenshaas, pirmkaart ir nepiecieshami dokumenti par fotograafa izgliitiibu, tie varbuut dazhaadu kursu sertifikaati...buutu ideaalaak ja buutu veel maakslienieka izgliitiiba saistoshajaa skolaa, piemeram RAV kur arii pasniedz fotograafiju, ar taadiem dokumentiem var tikt straadaat zhurnaalistikaa ljoti viegli, jo vinjiem nepiecieshami fotograafi, zinu ka letai truukst fotograafu, riigas viljnjiem arii, dienai arii esot maz, starp citu diena dod savu tehniku, EOS 1D kaadus preciizi 1D nezinu... kursh tur mark un vai ir "s"... objektiivus arii var dabuut palietot daargaakus nekaa pats 1D...paareejie prasiis no fotograafa savu apriikojumu...dienaa tikt buus stipri gruutaak... stradaajot presee var uzbuuveet sev vaardu... veelaak arii nodarboties ar blakus darbinjiem, piemeeram kaa kaazu fotografeeshana, jo darbs zhurnaalistikaa jau buus labi noruudiijis labu kadru kjershanai un speeku visu dienu buut uz kaajaam... taadaa veidaa vareesi palielinaat sev algu 4X un taa dziivot taalaak... :) un nekaada maajaslapa tev reaali nepaliidzees ieguut labus klientus... visam vajag pieredzi...
Publicēts: 03.10.07 01:50
 citēt
Cilvēks kas grib ar foto pelnīt naudu, nejautā tādus jautājumus forumos :D

Nav tāda garantēta manuāļa, - "Get rich with photography in no time" Just today on E-Bay, special price 39.99$ Get it now! :D

:D
Publicēts: 03.10.07 01:53
 citēt
Da pohui draugi. Kad Kleins sāk raustīties, tad jājautā vecākiem lai paņem kredītu uz štukām 20, un jābliež augšā studija :D
Publicēts: 03.10.07 01:55
 citēt
un nekaada maajaslapa tev reaali nepaliidzees ieguut labus klientus

the best :D :D

laikam jāraksta Andreart, lai beidz maksāt par hostingu. Tak nav tolka no tā ka klienti redz ka tev ir labas bildes. Tāpat nekam neder :D
Publicēts: 03.10.07 02:15
 citēt
Pabeigts bakalaurs, nav bērnu, nekas netur. Mierīgi var braukt studēt, ja ir tādas iespējas. Es tavā vietā tieši tā arī darītu ;)

veiksmi ;)
Publicēts: 03.10.07 07:53
 citēt
pilnībā pikrītu ugisio! Lai sāktu pelnīt naudu ar foto baigi, daudz no sākuma jābildē, daudz jātērē laiks pretī saņemot 0 Ls, galvenais ir neslinkot, dažādos tusiņos bildēt un bildēt, bet būtiskākais ir neaizmirst šis bildes kautkā parādīt viņiem, viens variants ir ielikt draugiem.lv pievienojot attiecīgā lietotāja profilam, vai arī padod ziņu ka ir laba bilde uztaisi un atdod attieciigajam cilvēkam, bet galvenais, sākumā nevajag spiest uz kvantitāti, tikai perfektas bildes, kaut tikai vienu bet perfektu! Pamet apakšā mazu parakstiņu un tik bliez! Lēnām tavas bildes ievēros, un sāks pa veinam parādīties piedāvājumi no sākuma no draugiem, vālāk no draugu draugiem !!!
Publicēts: 03.10.07 19:15
 citēt
Nav tāda garantēta manuāļa, - "Get rich with photography in no time" Just today on E-Bay, special price 39.99$ Get it now!:D
droši zini, ka nav? bet zagvozdka jau iekš tam, ka pat ja ir, tas, kas tur sarakstīts var nelīdzēt.
Publicēts: 15.11.07 15:41
 citēt
ārzemju fotogrāfi laikam ir atsaucīgāki ar savu pieredzi.Lasiju kā sāka viens fotogrāfs iekš US&A.šamējam bija nikon d70 + kits un viņam patika beisbols.tad viņš ik pa brītiņam pieslīdēja klāt uz spēlem un kko savam priekam pafotogrāfēja un pamācijās no reportieriem kā tie to dara.tad vienā jaukā dienā šamējais aizgāja uz nomu un iznomāja krietni krutāku nikonu ar teleobjektīvu un safotogrāfēja bērnu beisbola komandu.tad jau tālāk piedāvāja bildes nopirkt vecākiem.vecākiem bildes patika un tie ik pa reizei uz kādu svarīgāku īventu arī bildes nopirka.tad jau sāka pamazām iekrāt naudu ar šādu biznesu, nopirka labāku ekipējumu un sāka jau fotogrāfēt vairākas komandas.pēctam jau atvēra savā rajonā uzņēmumu, noalgoja vēl pāris darbiniekus un sāka tā pa nopietno fotogrāfēt sporta aktivitātes.
Es te baigo penteri sarakstiju bet tā dziļa doma ir tajā ka varbūt no sākuma vajadzētu sākt fotogrāfēt neprasot nekādu baigo samaksu un meklēt kurš lauciņš tad ir brīvs pašlaik un pie kādiem uzņēmumiem/komandām es varu pieslieties klāt.
Publicēts: 15.11.07 15:49
 citēt
es nekad nedotu spirit pasūtijumu foto jomā
es arī nē, bet ne tādēl, ka viņa slikti bildē - tādēļ, ka es nezinu droši, ka viņa bildē labi, nu, konkrēti kāzas, nu.
Publicēts: 15.11.07 16:08
 citēt
kaazas vienas meeginaaju. nu baigaa skraidiishana. bildeeju draugus un tad tie saak jau arii maksaat, ieteikt taalaak utt. kaut kaa jau bikiit iet uz priekshu, paslaik katalogam bildeeju vienam rotaslietu veikalam, tur ar maksaas. veel vienaa nekustamo iipashumu firmaa paluudza. bet tas taadi gadiijumdarbi, neteikshu ka daudz un baigi reti sanaak. kaazas ne velti maksaa saakot ar 150ls. tur man skiet vajad divus fotograafus, citaadi nemaz nevar. precinieki grib katru mirkli, bet beigaas briinaas kaapeec tik maz viesu foto. veel kaazaam taa lieta, ka daudz bilzhu sanaak, es piem nevaru dabuut bildi ideaali labu, vajag mazliet pakorigeet biezi, kaut vai es nevaru cilveekam atdot bildi ar spiidiigu seju utt. kas noziimee lai arii konvertapstraadi, tomeer milzoniigs darbs.
manupraat, ideaalaakais ir foto un reklaama. bet par to nezinu neko. varbuut taapeec arii liekas ideaalaakais :)
fotograafus jau parasti nemeklee taa sludinaajumos, taapeec arii jautaaju. kaa to lietu saakt.
veel bail, patiesiibaa pazaudeet to mirklja tvershanas sajuutu.
kaa ir ar tiem, kas pelna ar foto? man foto paslaik ir taads dziivesprieks. vai nepazuud? tomeer saka, ka jebkursh darbs paarveershas par rutiinu? gribaas sevi attiistiit, varbuut labaak to atstaat kaa hobiju? bet tad buus mazaak laika un iespeeju bildeet...

Izskatās, ka tev, meitēn, jāizvelas cita profesija, tomēr. Varbūt sekretāre būtu piemērotāk, ja ir garas kājas...
Publicēts: 15.11.07 16:12
 citēt
Viena tante, piemēram, pie manis regulāri īrē studiju, safočē pa 3 stundām n-tos bērneļus, velāk iešopē tos kaut kādās Disneja bildītēs. Liekas muļķīgi, bet laikā, kad viņa īrē studiju, cilvēki strīpām nāk. Pilnīgi droši varu teikt, ka ēšanai viņa sev nopelna stabili.
Publicēts: 15.11.07 16:22
 citēt
Lady-W? Interesantas vinjai bildes, skatijos bez tabu ari par vinju.
Publicēts: 15.11.07 16:32
 citēt
Lady-W? Interesantas vinjai bildes, skatijos bez tabu ari par vinju.

Nu ja, pie manis studijā arī filmēja! Niku gan nezinu...lady- ne lady...
Tikko apskatījos- nu ja, ir īstā!
Publicēts: 15.11.07 17:53
 citēt
Nav guuti saakt pelniit...
viss jau plūst un mainās un ne 1-mēr iedomājas mani infurmēt. es gan ne tā baigi centīgi tieši uz to gāju, bet man pagāja 3 vai 5 gadi līdz pirmajai avīzē nodrukātajai bildei un vēl daži līdz avīzē nodrukātai bildei, zem kuras biju jau ar labu vārdu pieminēts un tad vēl daži līdz avīzē nodrukātai bildei, par kuru arī ko atlīdzināja.
...pirmkaart ir nepiecieshami dokumenti par fotograafa izgliitiibu, tie varbuut dazhaadu kursu sertifikaati...
ne tik sen vienīgais profesionālais fotogrāfs Latvijā bija Kleins un vēl 1 1/2-profesionāls /to pašu 2 pagraba dzīvokļos ierīkoto institūtu Pēterburgā tikai līdz 1/2-ei aizmācijās/ pašam nav, bet akadēmijā visi, kam taisīju mājasdarbus fotomācībā, saņēma atzīmi "teicami".
Publicēts: 29.12.07 21:47
 citēt
mja, sava veida dillema taa ir, tiem, kas nodarbojas ar fotogrāfiju, un grib nākotnē saistīt peļņas darbu ar to.
ehhh, mja. nu, ko nu?!
Publicēts: 29.12.07 22:07
 citēt
man jau ar patiik foto, dazhreiz arii sanak tiiri ta neko :P
buutu jau ok, ja ar to varetu nopelniit, bet to vairak velos atstaat ka hobiju.
spirit, kad uzzini kadu labu veidu ka ar to nopelniit, dod zinu!
un ka arii veiksmi Tev!!!ja iesi merktieciigi un centiiigi, domaju bez sekaam nepaliks! :!:
Publicēts: 29.12.07 22:22
 citēt
photo net iesaku palasīt
photo.net...
Veiksmi tiem, kas ar to vēlas nodarboties. Tas, manuprāt, ir kā gribēt kļūt par rallija pilotu. Braukt māk visi, bet par to maksā tikai dažiem. Bet maksā! ;)
Publicēts: 29.12.07 22:33
 citēt
Ir cilvēki, kas dzīvo tikai no foto, bet ne jaf uzreiz viņi pabaroja sevi tikai ar bildēm. Ir vajadzīgs normāls darbiņš, kas ļauj bibi noplaukt, un tad var piestrādāt. Un tikai tad, ja tevi sāks "izķert" , vari sākt domāt palikt par tīru profesionāli. Uz šodienu maizei pietiek - 4 kāzas ar bilžu apstrādi mēnesi. Un pie veigsmīgas pašreklāmas, būsi topā...tikai kāzās jāmāk izpatikt galvenajiem aktieriem, režisoriem, un skatītājiem, jāatstāj par sevi laps iespaids (bildes naf galvenais), un jaf no mutes mutē tevi piespēlēs. Lai neapvainojas kāzu bilžmaņi, es bieži pavadu laiku Arkādijparkā un redzu, kā uzvedās dažadi kāzu fotogrāfi...piem. viens kamēr vedēji kārtoja jaunos, pagriezis muguru pīpēja, kad jaunie bija ieriktēti, viņš pagriezās un...tai brīdī sāka līt- fotogrāfs sev uzlika lietussargu un nirdza par jaunajiem- nu neņems viņu vairs no šīs kompānijas neviens vairs.
Pilnībā sevi nodrošināt ar foto ir ļoti grūti...tieši sākumā.
Un pats galvenais ir jāiemācās pateikt nē (kad lūdz par velti) un iemācīties par savu darbu paprasīt samaksu.
Bet riskēt vari, kas neriskē, nedzer šampānieti.
Publicēts: 29.12.07 22:43
 citēt
Da nē Arvis. Doma sekojoša.

Mani klasesbiedri saka ka man ir baigi labās bildes. Wiii.. Viņi visi grib lai es viņus bildēju. Arī fotoaparāts salīdzinoši ar Ixus man ir liels. Tik tās kāzas. Visi tie viesi, besī laukā :D Nu bet draugi tač saka ka ir baigi labi, nu tātad laiks sākt pelnīt piķi :D

:)
Publicēts: 29.12.07 22:44
 citēt
Spirit, prieks ka esi ielaidusi sevii domu kaa saakt ar foto pelniit.
Diemzjeel nav iisaas receptes, un ieteikt ar cilveeki visu ko var, bet pareizais veids ir jaameklee pasham.
Ja pieveersiisies fotografeeshanai kaa vieniigajam iztikas pelniishanas veidam, tad reekjinies - pirmais gads buus gruutaakais, un buut par fotograafu nav nekaada saldaa medusmaize, ir daudz nepatiikamu siikumu utt.
Un jaa, ar labaam bildeem vien nepietiek, ljoti svariigi ir maaceet kontakteeties ar cilveekiem, atrast jaunus kontaktus utt.
iisaak sakot - domaa pati, riskeet vai nee.
Neredzu jeegu daudz rakstiit - ieshu labaak atkorkjeet Martini Asti.. 8)
Publicēts: 29.12.07 23:49
 citēt
aijj kāda sasodīta taisnība. nav kontaktu ->nav cilvēku ->nav darbiņa.
Publicēts: 30.12.07 03:50
 citēt
Uz šodienu maizei pietiek - 4 kāzas ar bilžu apstrādi mēnesi.
nu, tur jau lētajai desai arī sanāk!
... kas neriskē, nedzer šampānieti.
paretam jau dzer, kad izmaksā vai lēto, kad tam atlaides!
Publicēts: 30.12.07 05:22
 citēt
Haiduks pareizi raksta - maizei ta pietiek, bet virsuu ta ar ko gribaas uzlikt un uzsmeereet!
Publicēts: 30.12.07 09:33
 citēt
Nu nav receptes,kā gūt panākumus :wink: Es pieturos pie pāris saukļiem-dari ko gribi tikai labāk par citiem :!: dari to ko nedara citi :!: attceries-cilvēka smadzenes ir kā cietais disks,vecāks mēdz būt ar bad sektoriem,tobišs grūti izbīdīt ko jaunu.Svaigs HD,jauna neordināra pieeja,var jau pastumt ko no savas gribas :wink:
Publicēts: 30.12.07 10:56
 citēt
Šampis nav tik dārgs, lai to nevarētu dzert arī neriskējot un nevinējot.
Publicēts: 30.12.07 11:16
 citēt
netaisīšu jaunu topiku

www.fotoskola.lv
www.fotoakademija.lv
www.stylistschool.lv

kura no skolām juus izveeleetos? dokumenti ganjau visām daudzmaz vienādi...? :roll:
Publicēts: 30.12.07 12:34
 citēt
Šampis nav tik dārgs, lai to nevarētu dzert arī neriskējot un nevinējot.
feinšmekeri jau nedzer mūsējo, kuru, ja kas, uzgāzē mākslīgi. bet pēc cenas / kvalitātes attiecības, man domāt, tas kabina īstajam.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):