forum.gif
gandrīz izlēmusi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / gandrīz izlēmusi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.10.07 17:37
 citēt
dooh, d40 un d40x nikoniem nav AF motora, tātad, ja tev nav motoriņa objektīvā, AF nav.
Publicēts: 10.10.07 17:42
 citēt
oooowwww.... kamerai nav kardāna?!!!!!! neaizdomājos...

tajau lielaakaa dalja stiklu neiet + tikai krutajiem nikoniem manuaaliem stikliem meera gaismu.................

vot shitais maarketings ir veel krutaaks kaa canon

nonjemu cepuri

jaaaaa pentax ir nenoveerteejami labdari :) :) :)
Publicēts: 10.10.07 17:59
 citēt
"As with the D40 the D40X doesn't have an built-in focus drive motor which means it can auto focus only with lenses which have their own drive motor (AF-S and AF-I lenses). The lack of a drive motor can be seen by the missing mechanical focus drive pin on the lens mount (see images below)."

Te ir bildītes ar atšķirību. www.dpreview.com...
Publicēts: 10.10.07 18:05
 citēt
Nikon Sucks. :mrgreen:
Publicēts: 10.10.07 18:41
 citēt
Tur nikons kārtīgi iesūkā, viņi mīl taisīt šitādus komerciālus trikus, itkā šī skaitās zem amatieru spoguļkameras un viņai nav paredzēts... faktiski speciāli noņem opcijas,tāpat savā laikā bjiu dusmīgs ka priekš D70/D70s nebija vertical battery grip un nebija tikai tāpēc ka tā tika uzskatīta par "entry level dslr" un tai nav paredzēts, paldies dievam pēc visiem lietotāju kliendzieniem tomēr priekš D80 tika uztaisīts vertical grip.
Publicēts: 11.10.07 19:27
 citēt
nav nekādas vainas arī ar roku asumu grozīt, problēmas vienīgi, ja kāds baigi ātri kustas.un vispār, baigi patīk man mana jaunā rotaļlieta.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):