ir visaadi DVD tutoriaali par fotograafiju utt. vienigiais piķo taa saliiti un dazhreiz negribaas pirkt deel taaas cenas. tapeeec ienaaca doma taada, ka cilveeki var samesties, nopirkt vienu CD, tad organizzators saburno kopijas un izdala visiem kas sametaas. un taaa ja ir kaadi intereresanti kas gatavi izlikt par DVD tutoriaali 5-10Ls ieposteejiet zinu, moš ielieciet kaadu tutoriaaļa DVD disku kurš interesē. vēlāk ielikšu savu sarakstu ar diskiem un ja būs pietiekoši interesentu tad sāksim vākt piķi.
ja kaadam interesee varu pamekleet dvd par shopu, kaadi paaris man bija (+/- iesaaceeja materiaals)....
par shopu un citiem softiem tutoriaalu ir dafiga un tos var nokachaat. runa iet par taadiem ko nevar nokachaat un kas saistiiits ar fotografeeshanu !!!!
Nju nez tam bowens DVD vispai pazemes reitings atsauksmes , kautgan pats neesmu redzejis.
Fashion photographer Jon Gray demonstrates the skills and techniques that professional and commercial photographers use for creating superb images. Six lighting settings can be used for a wide range of photographic situations. Includes portrait, silhouettes, couples and outdoor photography. Rate this: 1.5 stars out of 5.0 (20%)
tas photoshopsecret fotošopa video tutoriāļi man arī ir, tur nav tikai 4 diski, tur ir viens arī bonus disks. kopā 5. ja nu kādam vēlme, man visi ir uz dvd sarakstīti.
Pieraxtiet mani ar pie gaismām un kāzām! Gaidīšu rezultātu: cik, kad, kur dalāmies (ar nesējiem nav problēmu, varu kaut fotobankā pārvilkt, diskiem var netērēties)