forum.gif
Windows nav veel ZB?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Windows nav veel ZB?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.10.07 16:44
 citēt
a kpc PS nevar emulet uz linuxa?! 8)
Publicēts: 04.10.07 17:19
 citēt
XP Pro SP2 rulzzz!
un ar vīrusiem nav probzu
Publicēts: 04.10.07 17:26
 citēt
Ko jus piepejat?
Ubuntu? jaa, nobruka sistema, uzliku ubuntu.
kojas nav neta, ne muziku paklausities, ne filmu -ar konsoples komandam vari iet ieksrieties.
ieeju vlc lapa, domaju deb paku novilkt - a hulji, nemaaku atrast. visur tikai "type apt-get..." nu tad pashli.
man vajag sistemu, kas strada, integrejas, palaid autluku, pats nokonfigurejas, palaid komuniokatoru - pats aiziet.
nah man naktim sedet bakstit monitora konfigu lai dabut pareizu izshkjirtspeeju.
bija man viens flash, kas perfekti stradaja zem win vides, a neparko zem nix. apzinati vienam otram unixistam pachakareju smadzenes, flashu diemzhel esmu pakaasis.
bija man ari tie gadi, kad visu vajadzeja darit pasham.
bet ir leitas, ko nedabusi gatavu - neuzrakstisi pats wifi kartes draiverus, nedabusi normalu exchange servera atbalstu, par active directory nezinu, gan ari ka nee.
nu a kam tas der? man nee.
Publicēts: 04.10.07 19:38
 citēt
Vispār arī uzņēmumos vairumā win izmaksātu kopumā lētāk nekā lin. Lin speukam jāmaksā krietni vairāk par uzturēšanu. Tāpēc bieži vien uz šī pamata arī win atpirktos dažos mēnešos salīdzinājumāar lin :). A par mājas lietotājiem labāk par cenām nerunāt ko kas un cik maksā. 99.9% lieto netā novilktu softu un ne par ko nemaksā. Pareizi te jau bij teikts par Adobe produktiem. Cik ta mums te daudz naudas ka visi tā pārlec uz jaunām versijām tiko tās iznāk?

Vispār jau Win licence var atpirkties 1 dienā, ja pieņem, ka ar vienu diena paiet, lai darbinieks kompānijā ieburtos jaunajā sistēmā... un būtu spējīgs vispār kaut ko darīt.

Ai da viss tas sviests vien ir ... uz serveriem un speciālajiem devaisiem Linux ir ok, bet uz desktopa tas ir MURGS, saku no pieredzes... Kaut vai uz portatīvā - viss ir jautri, līdz brīdim, kamēr kāds iedod kādu flashu vai kādā prezentācijā izrādās, ka linuxu nevar pieslēgt pie projektora, utmll...
Publicēts: 04.10.07 19:40
 citēt
Resume:

man vajag sistemu, kas strada
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes: