Nu tev gan putra galvā Leons Briedis ir Peršiņu rīmētajs . Vecmeistrs ir Leons Balodis un vienīgi ko vinš tasijās nopatentēt ir RĪGAS PANAORĀMA saulrietā Pazistu es konkrētoe džeku vinš tāds kluss lauku džeks kurš ar primitīviem līdzekļiem un baigāko pacietību ķibina savus funktierus. Atceros bija atnesis BRIEŽA SILUETU miglā lēcošas saules staros 1:1 kā no Jagermeistara isskatijās mēs kautko tādu VISPĀR nebijām redzējuši kaut gadiem visi Kundziņa @ Eglīša filmu kalni bij cauri rokām gajuši nu ienāk tāds lauku dzeks ļoti vienkrši gērbies kautkur Kokneses Krustpils virzienā viņs ar vilcienu braukāja un piesakās uz šitādiem šedevriem tā ar iepazināmies izrādās ka konkrēto kandru vinš bija vaktējis vairākus gadus! Šitos uzreiz var pazīt viņi praktiski mežā dzīvo vislaik gērbjas ar attiecīgi. Pēc speciālitataes kautkas ar Bilaoģiju vai mežu saistīts. Dabas foto ir ārkārtīgi dārgs un laiika zināšanu ietilpīgs pasākums Tehnika un aprīkojums tam maksā desmitiem tukštoš Ls un pamatā šos cilvēkus uztur dažādi ārvalstu dabas izdevumi un fondi pāši viņi dzīvo ārkārtīgi pieticīgi lai tik varētu lieku reizi kādu rori pa 6.000 Ls iepirkt vai 100x aizbraukt purvā pasēdēt kādu lopiņu vai puķiti pavaktēt. Taka DIENA lai priecājās LĒTI TIKA CAURI!
APSALŪTI PAZĪSTAMS ! Zvana Zosss ar text MĒS PĒRKAM kur jums pārskaitīt 5Ls! ? ļoti neapmierīnāta kad šo atšuj ar txt JUS PIRKT GRIBAT tad jau laikam cenu ar gribat uzzināt ? TXT kas sākas ar "Mēs vairāk nemaksājam" man principā neinteresē no cilvēkiem kas GRIB PIRKT nevis kam ES GRIBU PĀRDOT
photo.net ir viena laba interfija, nepateikšu kura, bet stāsts tāds, ka džeks nopietns fotogrāfs un tad apmēram apraksta, ko nozīmē bildēt ... kad jāskaita katra kapeika un jādzīvo lētākajā viesnīcā, no rīta bildēšana, pa dienu bilžu apstrāde, utt... tā ka 200 Ls par vienu bildi ir patiešām mazas naudiņas, jo blin loxi, kas sēž redakcijā savā būrītī pie datora nezin, kā tas ir, medīt kadru... whaaaa... sukuči, droši vien domā, ka tas ir tikai nospiest pogu A režīmā, un "once in a lifetime" kadrs gatavs...
nu ja atbildeetaajs grieziisies pie apelaacijas, tad tas ieilgs veel uz 2iem gadiem ... kaa lielaakoties shaadi pasaakumi notiek ... interesanti kursh paarstaav prasiitaaju ... ? ja tas ir maarcis kruuminsh, tad atbildeetaajam vareetu buut pagruuti ....
Īstenībā jau daudz tas kex neprasīja. Un žēl, ka nepiesprieda pilnu summu. 200 Ls par bildi jau nu tiešām nav daudz, jo lai iegūtu labu dabas bildi ir kārtīgi jāplāno un ilgi tā jāvaktē. un ja bildēšana, kā tas ieži notiek, ir tālu no mājām, tad vēl celšanās nakts vidū un degviela. nu un ja vēl tajā visā ierēķina tehnikas cenu .... labi ka man ar foto nav nauda jāpelna
> tā ka 200 Ls par vienu bildi ir patiešām mazas naudiņas
bildes takš dažādas. ja man, kad strādāju avīzē, par katru /izmantoto/ kadru būtu kaut 100 maksājuši, tagad varētu tikai priekam bildēt. P.S. dzīvoju pieticīgi, bet pat rori par 5999 L 99 s neizdodas iegādāt.