...ak šis senais skopums un skaudība...tie kas gribēs apgūt, atradīs gan laiku, gan naudu....100 ls par 6 st. un telpas ar aprīkojumu naf dārgi... Normāli šāds pasākums vilktu 25 Ls/st un vairāk un kur vēl klāt ir meistara individuālā pieeja. Cena ir lēta... ...ja būtu darba dienā, darba laikā - ietu nedomājis, bet s. sv. man ir tāda, kā ekskursiju diena, jo neesmu viens. Un ja Lunis rekomendē, tad viss štokos.
a Lunis daudz ko rekomendē ņe v obidu es arī laikam parekomendēšu
Prieks par tautas atsaucību un pats es arī labprāt piedalītos šādā seminārā. Tikai paliek jautājums kad tieši, jo pēc spama tā īsti nepaliek skaidrs vai iet runa par šo 7dienu (7.10) vai kā un vai cikos? ))
ziema jau kaazu mazak. man jau gan gribetos apmeklet shadu pasakumu, bet ar ixus 40/60 tur laikam nav ko darit, bet ar filminjnieku studijaa........... andre, ja shos pasakumus varetu noorganizet kaut cik regulari, kaut stastit vienu un to pashu - visai ziemai gan interesentu pietiktu.
nu diivaini Juus esat, kas ta filminiece studijaa nedarbojas vai kaa... tieshi otraadi - leenaam bezsteigas visu saliec sakaarto un tad tik nospied. Vai varbuut citi savaadaak to dara ?
biju tikai apjautaajies par ieintereseetiem. naakoshaja meenesii droshivien saakshu. buus konkreetas teemas katraa seminaaraa. visa info buus manaa majaslapaa, pirms palaidiishu tur zinu pazinoshu arii te. seminaaros saistiiitos ar gaismaam ir obligaats fotoaparaats kuram ir M rezhiims. filma vai digi pofigs, ieteicams jau digi. veelams zibenis ar M rezhiimu vai vismaz lai iebuuveeto var uz M rezhiima (bez TTL). tiem kam nebuus ir palaideji par to nav jaauztraucaas. cena veel arii vareetu mazliet mainiities, bet kaa jau teicu tiiko viss tiks izdomaats un saplaanos datumus ieposteeshu.
pirmais seminaars laikam buus par studiajs tehniku. tiem kas plaano ko pirkt , bet nezina. grib visu pataustiiit, ieraudziid dabaa visas lietas, lai veelaak saprastu ko vajag pirkt ko nevajg. pats kuulos pa lielaam bedreem kameer sapratu kas iisti vajdziigs utt.
otrais seminaars vairaak buus par bildeeshanaam studijaa, par gaismaam
seminaaru teemas izdomaashu un stastiit ko buus. buus arii par apstraadi, tikai projektors jaaiepeeerk.
nu baigi jauki! paskaties, tur Lunis manā pēdējā reportāžā iemeta šo to par gaismām, kādas pilnīgi atliektiem galiem pietiek, bet nu ok, tas tā. projektoru jau nav obligāti jāpērk, ja vajadzēs, nav problēmu, man ir viens lieks darbā, to varam izmantot!