un taa studijas telpai paceela iires maksu tapeec noleemu piedaavaat tautai shaadu te piedavaajumu. viss atkariigs no juusu atsauciibas un intereses.
ir piedavaajums uzriikot taadu kaa seminaaru manaa studijaa. aptuvenais ilgums 6 stundas (vienā reizē vienā dienā). savaacam grupu ~10 cilveeki (sestdiena vai sveetdiena). tiek paraadiiita studijas gaisma, izskaidrota un paraadiiita praktiski dazhadu gaismeklu atshiriibas, dazhas sheemas, modeli buusim pashi peec kaartas. varees arii pabildeet viens otru. izstastiishu dazhaadus tehniskos un prasktiskos knifus gan par studiju, gan par kaazaam (par asptraadi citu reizi) un citiem Juusu intereseejoshiem jautaajumiem.. ja buus interese paraadiishu savas bildes atbildeeshu uz jautaajumiem sakaraaa ar tiem. iisaak sakot taadu kaa tusinu studijaa ar iespeeju nevis paknipseet uz dullo ko varat bez manis, bet lai smelties gudriibu un pamaaciiities ! veel lai katrs panem paiku liidzi. maksa no personas 10Ls.
ar 100 Ls nedēļā pietiks? es domāju, ja taisīsi vairāk par vienu reizi, tad 100 punkt nebūs tādu reižu, kad atnāks mazāk par 10-it cilvēkiem!
6h/10cilv=36 min katram!
kazha, visu cienju! man liekas, ka sālīti sanāks! 10 Ls + paika + ceļš ~20Ls (ja ar car'u)!! un ja 3-īs - 4-as nedēļas pēc kārtas... :roll:
[skauž]
Kurš tad teica ka katru nedēļu man jābrauc cik es sapratu ka tās 6 stundas vienā reizē :roll: :roll: :roll: a varbuut es kļudos, btw vai nav vienalga vienu reizi jāaizbrauc obligāti!!!
Bļins bet šo svētdien nevaru (( nākamo varētu !!!! Un ja kas tad es kursēšu ar savu car no Ventspils tā ka varu paķert kādu pa ceļam, Ventspils-Talsi-Kandava-Rīga welcome, dodiet tik zinnu un kopā kautko saspriedīsim !!!
kazha, nu bet andre tak būs āķis lūpā pēc pirmās reizes 6-ās stundās simtiņu!
andre, vai plāno tikai vienu vienīgu unikālu Tavas studijas apmeklējumu? droši, ka ir cilvēki, kas nepaspēja izlasīt vai pieteikties karstajā desiniekā!
kazha, nu bet andre tak būs āķis lūpā pēc pirmās reizes 6-ās stundās simtiņu!
andre, vai plāno tikai vienu vienīgu unikālu Tavas studijas apmeklējumu? droši, ka ir cilvēki, kas nepaspēja izlasīt vai pieteikties karstajā desiniekā!
protams, ka desmitnieks nav nekas!
Comon kāds te āķis lūpā, to to 100 Ls biji domājis kā ļoti daudz vai kā loti maz ???? Ja ļoti daudz tad stipri šaubos, ka kāzās 6 stundās viņš nopelnītu mazāk!!! Un čakars 100x lielāks!!! A te savā studijā siltumā ar tējas krūzi rokās!!!
manupraat 10Ls ir smiekliiga nauda. tu pat pa 10Ls uz ķinīti normāli ar draudzeni nevari aiziet...
Nē nu uz kino jau gan var aiziet, burtiskā nozīmē. :lol: Ar popkorna,salduma tūtu un kādu dzērienu. Tas ka nekas pirms un pēc tam vairs nesanāk, tā jau cita lieta! :mrgreen:
...ak šis senais skopums un skaudība...tie kas gribēs apgūt, atradīs gan laiku, gan naudu....100 ls par 6 st. un telpas ar aprīkojumu naf dārgi... Normāli šāds pasākums vilktu 25 Ls/st un vairāk un kur vēl klāt ir meistara individuālā pieeja. Cena ir lēta... ...ja būtu darba dienā, darba laikā - ietu nedomājis, bet s. sv. man ir tāda, kā ekskursiju diena, jo neesmu viens. Un ja Lunis rekomendē, tad viss štokos.