forum.gif
Lighroom 1.2
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Lighroom 1.2
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.10.07 17:00
 citēt
Gan jau vesels bars ir uzlicis 1.2 versiju, man kādu laiku viņš jau grib apdeitoties, bet es tikai pasaku, lai pagaida vēl drusku...

Vai ir jēga likt, bagi nav? Nebremzē un kādu fīču neapgriež?
Publicēts: 04.10.07 17:01
 citēt
heh, biju atslēdzis visus apdeitus un nepamanīju, ka ir jauna versija iznākusi! paldies!
Publicēts: 04.10.07 18:41
 citēt
man ar tas pats? :D eu pienjemot ka ne visiem te ir legaala versija vai apdeitojot ir vajadziigas kaadas zaalites?
Publicēts: 04.10.07 19:24
 citēt
Man vinsj ir , njuuu atskiriba laikam bija tik VISTA kautkads atbalsts un jaunu kameru atbalsts. Nemu pamanijis ka kautkas baig atskirtos.
Publicēts: 04.10.07 19:49
 citēt
ai un tad nav veerts.. paldies par infu Luni! ;) Ja nu kaadam ir cita info postee tik ieksha!
Publicēts: 07.10.07 17:19
 citēt
ja apdeitojās no 1.1 uz 1.2 nevajag ārstēt... vismaz man nevajadzēja, bet izmainīts cik atceros nekas daudz nebija tikai pāris gļuki un kādu 3 kameru atbalsts laikam klāt... vizuāli neko nepamanīsi...
Publicēts: 07.10.07 18:07
 citēt
normaali softi reti mainaas vizuaali (pamataa), un interfeis pamataa paliek taads pats lai nebuutu jaameklee un jaachakaree laiks, taa tikai kaktu softi ar katru jauno versiju noliek visas fiichas citaas vietaas :roll: iedomaajies katram jaunam canon modelim pogas sabaaztas pavisam citur un ar citu f-iju? :roll:
Publicēts: 07.10.07 18:54
 citēt
normaali softi reti mainaas vizuaali (pamataa), un interfeis pamataa paliek taads pats lai nebuutu jaameklee un jaachakaree laiks, taa tikai kaktu softi ar katru jauno versiju noliek visas fiichas citaas vietaas :roll: iedomaajies katram jaunam canon modelim pogas sabaaztas pavisam citur un ar citu f-iju? :roll:

nu jaunajam oficam tieši tas ir izdarīts.. :D
Publicēts: 07.10.07 19:27
 citēt
a kursh teica ka tas ir normaals softs? :wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):