forum.gif
vertucatalog.lv!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / vertucatalog.lv!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.10.07 21:30
 citēt
Kads saja veikala ir ko iegadajies? Kadas vispar atsauksmes? Agrak dzirdeju ka baigi sudigais kantoris esot.
Publicēts: 05.10.07 21:51
 citēt
cenas jau baigi labas esot, bet pats neko neezmu njeemis.
Interesee atsauksmes :)
Publicēts: 05.10.07 21:58
 citēt
cenas jau baigi labas esot, bet pats neko neezmu njeemis.
Interesee atsauksmes :)

Nekas liels gan nav padoma, bet cenas ir letakas pat uz sikumiem. Ari loti interese atsauksmes:)
Publicēts: 05.10.07 22:13
 citēt
Cik es paskatījos www.salidzini.lv ir arī lētākas adreses man interesējošajām precēm.
Publicēts: 17.10.07 12:40
 citēt
nopirku sony alfa pie vertu
Publicēts: 17.10.07 12:59
 citēt
Atsauksmes kādas? :)
Cik ilgi jāgaida/kā apkalpo? :)
Publicēts: 17.10.07 13:01
 citēt
Vai shis ari ir leti:
www.vertucatalog.lv...
:roll:
Publicēts: 17.10.07 13:13
 citēt
Vai shis ari ir leti:
www.vertucatalog.lv...
:roll:

wtf? drošvien kāda kļūda :D
Publicēts: 17.10.07 13:16
 citēt
atgaadaaja alfu peec paris dienaam (tas bija pagaajshgad) un atveda uz maajaam, iedeva arii garantiju. Man patikaas!
Publicēts: 17.10.07 13:18
 citēt
jaa - un par cenu veel var kauleeties ... tas kas ir katalogaa - vismaz toreiz es dabuuju leetaak (par cipariem neprasiet - tie man neturas galvaa)
Publicēts: 17.10.07 13:26
 citēt
pie vertu pirku savus pirmos 2 stiklus. braucu pats pie viniem. iedva, testeju kadas 30min, poh - attieksme: tada ka pasas meitenes neko nerubiija, tikai iedeva preci :) nezinu nebija par ko sudzeties. cenas labas bija. ka vini to dabu cauri - poh. ar garantiju bija svakak - kaut kadu statu piedavaja - teicu nevaig, nometa 15 LVL
Publicēts: 17.10.07 14:38
 citēt
Preces, cik man zinams, ievestas no Krievijas. Tas taa, ja kadu interese.
Publicēts: 17.10.07 14:50
 citēt
tobish garantijas pie viniem nav ?
Publicēts: 17.10.07 14:58
 citēt
tobish garantijas pie viniem nav ?

kaut kadas kreises. vismaz man eiropas nepiedavaja tad (~1.5 gadu atpakalj)
Publicēts: 17.10.07 15:19
 citēt
Garantija
SIA V-CATALOGS internēta veikals visām tirgotajām precēm nodrošina garantiju no 2 līdz 3 gadiem Pie pirkšanas Jūs saņemat firmas garantijas talonu un instrukciju krievu vai latviešu valodā (ja to piedāvāta izstrādātājs). [/code:1]
Publicēts: 17.10.07 15:53
 citēt
karoche potenciali PTAC izdrazhamais objekts
Publicēts: 17.10.07 17:25
 citēt
karoche potenciali PTAC izdrazhamais objekts

tev nepatik kadu drazt?! 8) :lol: :lol:
Publicēts: 17.10.07 17:38
 citēt
sho to patiik :lol:
Publicēts: 17.10.07 19:19
 citēt
Nu nezin, nezin, kāds rezons šobrīd pie šī pirkt...

Konkrētam stiklam (www.vertucatalog.lv...) cena vairāk kā par 100 ls augstāka, nekā samaksāju citā bodē, ar visu ES garantiju turklāt.

Morāle: pirms pērc - pārbaudi!
Publicēts: 17.10.07 22:44
 citēt
Oi, man kā reizi vakar komerctiesībās bija lekcija par patērētāja tiesībām un āķiem uz ko garantijās jāskatās, pirms atdot naudu.
Publicēts: 18.10.07 10:08
 citēt
Oi, man kā reizi vakar komerctiesībās bija lekcija par patērētāja tiesībām un āķiem uz ko garantijās jāskatās, pirms atdot naudu.

varbut padalies?!
Publicēts: 19.10.07 23:03
 citēt
Nopirku no viņiem zibeni Sigma, garantiju uzrakstīja veikala, bet reāli tās garantijas nav, jo prece vesta it kā no štatiem.
Publicēts: 20.10.07 12:26
 citēt
edzjus:
Galvenais ir paprasīt garantijas talonu apskatīt pirms Tu maksā, jo tur var ierakstīt visādus brīnumus. Garantijas devējam, īpaši ja tas ir i-neta veikals, jābūt pašam veikalam via attiecīgās preces ražotājam. Ja tu ierakstīts kāda cita firma, tad to garantiju visticamāk vari nerēķināt, jo tās firmeles mēdz būt fiktīvas un kesistē pāris mēnešus. Ja kas noplīsīs, tad var gadīties, ka nav vairs kas to garantiju izpilda.

Vēl ir derīgi paskatīt, ko viņi iesit čekā. Stāstīja, ka esot reiz iegrābušies, ka čekā pilnīgi cita pirkšanas vieta iesista.

Garantijai ir jābūt ilgākai vai vienādai ar ražotāja doto. Pamatā tie ir 2 gadi, ja vien atsevišķi nav norādīts citādi kādām plastmasas detaļām, utt.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):