forum.gif
konvertors
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / konvertors
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.10.07 10:31
 citēt
Vai kāds ir lietojis šitādu? Cik stipri tāds pasliktina bildes kvalitāti?
[url=cgi.ebay.com...
Publicēts: 08.10.07 11:14
 citēt
Ja nepasliktinatu tad neviens nepirktu garakus objektivus bet tik konverteru pec konvertera.
Publicēts: 08.10.07 11:33
 citēt
Man ir tieshi shitads.
Gribi pardoshu? Nav lietots!
Publicēts: 08.10.07 15:14
 citēt
Kamdēļ nav lietots?
Tik liels sū...?
Ja jau būtu labs, tad jau tak lietotu.
Publicēts: 08.10.07 15:21
 citēt
Nelietoju, ja AF strada tikai uz stikliem zem f/4. Pirku, jo gribeju lietot uz sigmas 70-300mm, bet ta ka varu lietot tikai ar manual fokusu, tad tas mani neapmierinaja.
Publicēts: 08.10.07 15:40
 citēt
Kādreiz lietoju tās pašas firmas un cenu līmeņa 1.5 konvertoru. Nebija slikts. Bet nu šobrīd esmu pārgājis uz Canon konvertoriem. Ja 1.4x vēl var lietot arī lēto brandu, tad 2x diemžēl tikai dārgos. Protams, vēl jau jāņem vērā uz kāda objektīva to liek. Pat vislabākais 2x konvertors palielinot attēlu visus objektīva bildes trūkumus divkāršos. Līdz ar to diez vai tas derēs zoomiem.
Publicēts: 08.10.07 15:41
 citēt
ak34 - Tu man visu biznesu aplauzisi :mrgreen:
Publicēts: 08.10.07 18:32
 citēt
Aizmirsti, ka redzeji to linku un tad pasaki, cik dosi?
Publicēts: 08.10.07 18:43
 citēt
Tiesham gribi njemt?
70 $
Publicēts: 08.10.07 18:44
 citēt
tads verkjis ''izmet' tieshi pusi kadra taa centru noprojeceejot pa visu kadra laukumu - taatad samazina izshkirtspeeju tieshi 2x un gaismas daudzumu ar

ljoti labi konverteri taa arii izdara - un par cik dazhiem ljoti labiem stikliem izshkirtspeeja ir traki laba tad 2x kvalitaati zaudeejis kadrs izskataas veel tiiri feins - optisks ''crops'' visbiezhaak tomeer ir kvalitatiivaaks pa shkeereem shopaa

bet ir stikli kuru sniegums arii bez shii daikta ir pieticiigs....

un ir konverteri kuri izraadot pashiniciatiivu neaprobezhojas ar 2x kvalitaates piebeigshanu...

bet verkjis noder ne tikai garajiem stikliem - to var lietot prieksh makro jo sava darbiibas principa deelj ''pagarina'' asuma dziljumu

taatad manta ar plusiem un miinusiem
Publicēts: 08.10.07 18:45
 citēt
manta ar plusiem un miinusiem

..kaa jau viss uz shis pasaules...
Publicēts: 08.10.07 18:58
 citēt
..kaa jau viss uz shis pasaules...

Man nav minusu!!!
Publicēts: 08.10.07 19:45
 citēt
tads verkjis ''izmet' tieshi pusi kadra taa centru noprojeceejot pa visu kadra laukumu - taatad samazina izshkirtspeeju tieshi 2x un gaismas daudzumu ar

samazina izshkirtspeeju 2X, ja stikls ir ierobežojošais faktors, ja matrica, tad pofig, bet gaismu tak 4X noēd.
Publicēts: 08.10.07 19:55
 citēt
..bet gaismu tak 4X noēd.

Par diviem stopiem, cik man zinams.
Publicēts: 08.10.07 19:59
 citēt
Par diviem stopiem, cik man zinams.
, kas arī ir 4X, nū ja. neskaitot parazītisko atstarošanos uz "liekajām" virsmām.
Publicēts: 08.10.07 20:07
 citēt
Patiesībā jau īsti labu 2x TC nav. Ir slikti un mazāk slikti. Tur bez visām izšķirtspējām ir hromātiskās aberācijas un citi brīnumi.
Publicēts: 08.10.07 20:22
 citēt
Tur bez visām izšķirtspējām ir hromātiskās aberācijas un citi brīnumi.
peronāli esmu jūzējis tikai objektīvam priekšā liekamus stikliņus, bat tā jau loģistiski sanāk.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):