Tiek pārdots augstāk minētais objektīvs - lietots ir ļoti maz - kādas 2x uzlikts uz aparata un izbildētas ap 500 bildēm, strādā labi - vismaz neesmu noverojis nekādas problēmas! Ir kastīte/instrukcijas utt.
Cena: 200Ls Atrašanās vieta: Ventspils, bet Rīgā būs pieejams sestdien!
XR nozimee Tamron labo klasi takaa Canon L, Di nozimee Digitally integrated, bet der arii uz FF, Aspherical bij kkas ar tiklinjiem saistiits ko esmu piemirsis!
XR nozimee Tamron labo klasi takaa Canon L, Di nozimee Digitally integrated, bet der arii uz FF, Aspherical bij kkas ar tiklinjiem saistiits ko esmu piemirsis!
Domā der uz FF, mājas lapā skaidru txt par to neredzu...
iistenibaa... paradijas man interese, bet kad apskatiijos, ka adorama sho pashu leecu var dabuut pa 339$ (179Ls) un pa 431$ ar shippingu uz latviju... man saak rasties domas ka tas tomeer ir pa saalju...
Pārdodu tāpēc, ka ir 17-50 F2.8 un šajā vairs nav īsti vajadzības!
Un man aizdomas, ka no adoramas tu dabusi samaksāt arī valstij 18%, kā rezultātā lēcas cena sanāks 211Ls (bez šipinga), bet kā vēlies! + vēl par šipingu 45Ls, kas kopā tev nesanāks ne tuvu
Mana lēca ir paris reizes lietota, nekādu starpību no tadas ko izvilksi no kastites nebūs...
Un par cenu vienmēr var vienoties saprāta robežās....