Lūgšu Jūs nereaģēt skeptiski uz šo tēmu, bet gluži otrādi - ieteikt. Lieta tāda, ka man noklimmēja atminas karte. Vārdsakot, fotoaparātā aplūkoju bildes - ir OK, visas. Automātiski tās pārmetu uz kompi un uzreiz iztīrīju atmiņas karti. Gad vēlejos aplūkot kompī bildes, hopā, puses pat vairāk nav. Man ieteica aiznest uz salonu, lai atjauno failus. Tā arī izdarīju. Kad nācu pakaļ kartei man paziņo ( lūk šeit es noteikti izskaidrošu vai pat nemācēšu, jo nesapratu īsti un neesmu tik gudra), ka viņiem esot RAW, bet tur uzrādās, ka kartē ir DVD formātā, viņi nevarot failus atjaunot. Vai ir saloni, kur to var izdarīt ( varbūt kāds var ieteikt)? Un vai tas būs patstāvīgi ar to karti, ka tā gļjukos? Paldies par atsaucību!
tips SD . Tur jau tā lieta, ka arī es apstulbi sakarā par to DVD... Jūs visi šokējaties par to, ka tika teikatas muļķības, bet paši savu gudrību nespējāt izteikt. Tēmas mērķis man nebij noskaidrot kurš ir muļķis vai blonds, bet gan ko reālāku...
nebrauc nu auguma vispirms vajadzigs karshu lasitajs un softs datu atjaunoshanai, kads - nu tas gaumes jautajums. bet iespejams ka dvd piseeji kaut ko ir sachakarejushi.
Sen nav ķeza ar SD kartēm gadijusies, bet pavisam nesen meklejot kā izvilkt datus no DVD atradu vācu programmu PCinsperctor. Speciāli attēlu atjaunošanai un par velti. Jaunāko versiju izmēģinājis neesmu. Vecākās versijas diez ko labi nestrādāja, bet mēģināt jau tak var. www.pcinspector.de
Sjitais tak ir egulārs joks ar tiem kas BILDE ar ziepjiem nez kāpēc RAW formātā un mēģina parvilkt pa "Vadiņu" iekš plika WIN brousera. WIN jau bazes variantā RAW nezina lidz ar to NEPARVELK Ja zinaji kaa ir bildet RAW vaizdej padomāt arī par karšji lasītāju. ŠOBRĪD bez karšu lasītāja DATUS atjaunot nesanāks un pārvilkt raī. Aizdoma man ir ka RUNA ir pār ķadu SONY vai PANASONIC "Fotoaparātu" kas tjipa ir VIDEOKAMERA kas arī bilde bet pamatā RAXSTA atmiņas kartēs iekš DVD , RAW , JPG un vēl sazin kādos formātos
Sjitais tak ir egulārs joks ar tiem kas BILDE ar ziepjiem nez kāpēc RAW formātā un mēģina parvilkt pa "Vadiņu" iekš plika WIN brousera. WIN jau bazes variantā RAW nezina lidz ar to NEPARVELK Ja zinaji kaa ir bildet RAW vaizdej padomāt arī par karšji lasītāju. ŠOBRĪD bez karšu lasītāja DATUS atjaunot nesanāks un pārvilkt raī. Aizdoma man ir ka RUNA ir pār ķadu SONY vai PANASONIC "Fotoaparātu" kas tjipa ir VIDEOKAMERA kas arī bilde bet pamatā RAXSTA atmiņas kartēs iekš DVD , RAW , JPG un vēl sazin kādos formātos