Sveiki blogeri, vienam pazīstamajam priekš uzņēmuma kalendāra vajag 12 smukas, katram mēnesim atbilstošas, dabasskatu bildes (līdzīgi kā Lauku Avīzes kalendāram). Par naudiņām vienojaties personīgi.
jaa shis ir viens no maniem un citu kolēģu agrīniem projektiem studiju laikā aktīvi darbojāmies ar dažādu kreizi ideju realizāciju... brainwash kā web-resurss ir beidzis pastāvēt, bet e-pasti palikuši.. Bildes vajag vienam mežniecības uzņēmumam, ar brainwash nav nekāda sakara
VB : Es gan neko nesūtu , JO uzmācoties ir pilnīgi cits bizness un cena nekā JA tev uzmācās Taka mani pilnībā apmierina pastāvīgie klienti un no malas reti kad ņemām kur nu vēl uzmācamies kādam
Eliks :Redz viens no nosacijumiem kapec is konkurs liekas maz intresants tas ka naf isti nodefineti bilzju nosacijumi un temas Lauku avize izdod daudz kalendarus un katram savadakas prasibas , lielajam kalendaram vinji piesaista pat cilvekus no mals neskatoties uz savu lielo statu vienkarsji tur ir loti specifikas prasibas gan tehniskas gan art joma un siem skaidriba ka VINEJIE nepavilks Ja ja viniem tiesjam vaig lai sazinas ar redaktori ta vinus pieregistres iedos pieeju serveris kalendaru bazei vares rakties un meklet KO VAIG VIENIGI leti tas tocno nebus. e-pasts editor at latvianphoto.com
Luni, nu nav jau taa kaa baigi oficaalais konkurss, man vienkaarshi piezvaniija un pajautaaja, vai nezini kaadu fotografu, kuram ir labas bildes ar Latvijas dabu visās sezonās priekš kalendāra...
Nu ko paldies par atsaucību! Bildes sasūtītas daudz. Tagad notiek sortēšana. Ar tiem bilžu autoriem, kuru darbi tiks izvēlēti, sazināsies personīgi. Tēma slēgta.