forum.gif
Sezona ir atklāta...un lepni.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Sezona ir atklāta...un lepni.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.10.07 13:20
 citēt
Vakar 9. 10.2007. tika atklāta nu jaf ikgadējā FotOblog mazā meitiņa- Haiduka pirtiņa. Paldies par atsaucību. Izsolē šoreiz viena ķēdīte :D
Bibi ieskatu var dabūt te www.fotoblog.lv...
Publicēts: 10.10.07 14:56
 citēt
Tā kā šorīt nevarēju atrast, ko likt ap kaklu, tad tā laikam būs manējā :oops: Tāda gara, sudraba krāsā un ar akmentiņiem vietām iestrādātiem?

Pirts bija lieliska! Paldies Haidukam(arī par pierunāšanu), paldies foršajiem cilvēkiem par būšanu, marruciitim par šoferēšanu un special thanks ekoistam ;) Šodien bija trakoti grūti piecelties, bet bija tā vērts.
Publicēts: 10.10.07 18:37
 citēt
īstenībā varētu...ir pāris lietas, kuras gribētu/vajadzētu labot, bet tad jāpārfotogrāfē...šoreiz biju mainītās lomās-neskatījos skatu meklētājā ;)

uzprasies uz randiņu ar Katrīnu? :D
Publicēts: 10.10.07 22:38
 citēt
marruciic:
jau papļāpājām..... :D

mhua ha haa.. ehh.. nu ko tu jauniem padarīsi.. mes ar Haiduku veterāni.. Tik vinjam vēl bik vairāk tā mundruma saglabājies.. :D
Publicēts: 10.10.07 23:35
 citēt
marruciic: es domāju ka tur nav problēmu ;)
jau papļāpājām..... :D

a kas podziņas spaidīs????
Publicēts: 11.10.07 10:38
 citēt
Tu juties šajā lomā apbrīnojami nepiespiesti kā savā elementā...:))

,...un nākošreiz , kad brauc , uzreiz aparātu atstāj mājās , lai netraucē radoši strādāt :oops: . :D :D :D
Publicēts: 11.10.07 21:19
 citēt
Es brīvdienās tikšu pie bilžu šķirošanas... kaut kas jau būs, izskaties kā baigais kings! :D
Publicēts: 16.10.07 20:13
 citēt
6. novembrī būs nākamā.
Publicēts: 16.10.07 21:55
 citēt
ap 2 novembri būs ofic paziņojums
Publicēts: 19.10.07 22:50
 citēt
visticamāk būšu 6. novembrī.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info: