Maris, Wizulis, darkz: nu viņš jau labu laiku deva mājienus.. punktu droši ka pielika reportāža no pirts... laikam nespēja pārdzīvot.. nu tur vhiškas - te blatošana ātri atklājas...
Ta isti napieleca kas tur kada pirts bilde bij parlieku kustinosja vaaai? Sjaubooos , Arvis liels puika labi tak zin ka negaj uz seminaristu tejas vakaru ar persinju deklamaciju. Gan jau kads cits iemesls bus bijis.
kaaaa... Pamats tak ir fakts, ka shis ir izdzeesies.
Aaaaa!!!!! Tad mēs to svinam bez šamējā :lol: :lol: :lol:
Neko taadu neesmu teicis. Un taa nebija domaats. Lai gan. NEsaprotu. KAs tur vispaar ir noticis. KAads konflikts ar vieteejo???? Vai depresija???? KAs tad zem taa visa sleepjas.
Njā, pēc pārlaimīgajām un jautrajām fotobloga reportāžām nepateiksi, ka tādas mieles mēdz būt. Tad jau tur ar foto mazs sakars bijis, vairāk ar emocijām par un ap meitenēm. Ir jau teikts - barā nav bildēšanas, barā māksla nedzimst.
Oi oi... kādi mēs gudri!!! :P Viedi vārdi, viedi vārdi :lol:
Nu re, i foto grib taisit, i kailu meiteni apkampt, i iepazities ar nakoso draudzeni uzreiz - visi prieksnosacijumi ieksejam un velak ari arejam konfliktam. Nakosas pirtinas jums jaorganize pret parakstu, ka nedzesisies ara, neapvainosies, bet ieliks bloga vismaz 10 derigus foto.
a ja nu es sagribu aizbraukt uz to pirti, es nemužam tur 10 derīgus foto neuztaisīšu Davaj labāk atstāt, ka neapvainosies un nedzēsīsies ārā
Kaapec aizdomas? Es nemaz sakuma nepamaniju Nix bet izlasot text piefikseju ka Arviss un ta tik pamaniju citu nix Dodu 95% ka nekludos parak konkreti un pieredzejusji komenti