forum.gif
Fotonoma.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotonoma.lv
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.10.07 21:34
 citēt
Liekas blogam ir k-kāda saistība ar fotonomu vai es maldos ?

Bet katrā ziņā vēlējos uzzināt kādas ir atsauksmes par viņu feedback - aizrakstiju viņiem vakar no rīta pāris jautājumus un vēljoprojām nekādas atbildes...

Ir gadījies kas līdzīgs?
Publicēts: 11.10.07 21:49
 citēt
mana pieredze liecina pretējo,aizrakstīju,atbilde operatīva,tad pāris jautājumus uzdevu skaipā ,ieskaitīju naudiņas,aizgāju paņemu,palietoju,atdevu . drošības naudu arī ātrāk nekā teica atskaitīja atpakaļ.
Publicēts: 11.10.07 22:26
 citēt
fotonomaa rudens apauksteeshanaas, straadaajam uz pusslodzi :(
Publicēts: 12.10.07 02:17
 citēt
bēdīgi...
Publicēts: 12.10.07 08:55
 citēt
man ar nebij par ko sūdzēties
viss bij ļoti OK
Publicēts: 13.10.07 15:40
 citēt
Jā, viss notika kā runāts! :) Atsauksmes no manis labas.
Publicēts: 14.10.07 12:26
 citēt
mani apkalpoja labi un operatīvi! :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 15.10.07 08:41
 citēt
Viss ir čiki - var dzēst ārā šo tēmu! :)
Publicēts: 15.10.07 12:26
 citēt
Es gribeeju vienu stiklu panjemt, bet bija jau aizrunaats. BEt shaa vai taa pajautaaja numuru, ja nu tas otrs klients atsakaas.
Beigu beigaas vakarpusee piezvaniija un pateica, ka tomeer man pie vinja netikt. Es domaaju, ka citaa kantorii vispaar neliktos ne zinjas par to. Un biju izbriiniits par apkalposhanas kvalitaati.
Priekshstats ljoti labs palicis :)
Publicēts: 15.10.07 13:05
 citēt
Es gribeeju vienu stiklu panjemt, bet bija jau aizrunaats. BEt shaa vai taa pajautaaja numuru, ja nu tas otrs klients atsakaas.
Beigu beigaas vakarpusee piezvaniija un pateica, ka tomeer man pie vinja netikt. Es domaaju, ka citaa kantorii vispaar neliktos ne zinjas par to. Un biju izbriiniits par apkalposhanas kvalitaati.
Priekshstats ljoti labs palicis :)

+
kā saka sīkums, bet patīkami! :)
Publicēts: 25.10.07 02:16
 citēt
vienreiz ievajadzeejaas prieksh radiem, bet nekas no spoguljnieceem nebija pieejams. jau iziireets.
diez kaa tur ir, vinjiem no katras kameras ir pa vienai, vai arii vairaakas?
Publicēts: 25.10.07 09:52
 citēt
vienreiz ievajadzeejaas prieksh radiem, bet nekas no spoguljnieceem nebija pieejams. jau iziireets.
diez kaa tur ir, vinjiem no katras kameras ir pa vienai, vai arii vairaakas?

izskataas ka pa vienam eks. no katra. bet gan jau ka bizness attiistiisies un buus vairaak. katraa zinjaa zinu cilveekus kuri braucot uz paaris 5aam dienaam celjojumos njem no vinjiem kameras un ir apmierinaati.

tikko kaa bija labs piedaavaajums pa 5ls uz weekwndu panjemt nikona 85mm un 12-14 sigmu. stulbi ka tajaa laikaa plaanojaas buut aiznjemtam ar citaam aktivitaateem. :(((
Publicēts: 25.10.07 10:15
 citēt
kantoris jau labs, bet tik vinjiem taada diivaina attieksme pret tiem kuri grib panjemt kaut ko uz sestdienu - citaas ne ar foto saistiitaas nomaas, ja njem sestdien, tad vai nu ir iespeeja atdot sveetdien (reti gadiijumi) vai lielaakoties par sveetdienu naudu nenjem un visi saprot kaa sveetdien cilveeki atpuushas. A pie shameejiem , ja njemsi uz sestdienu, tad sveetdien atpakalj nenjem :( un veel par sho dienu arii paprasa naudinju... Kaut kaa dikti nesmuki, ja man jaamaksaa tikai par to ka sveetdienaa taa manta nostaav somaa :(( Nav jau pat runa par summamm bet par pashu principu..
Publicēts: 25.10.07 10:25
 citēt
Vienmēr ir iespēja neņemt. Bet imho tā ir normāla prakse, ka tā dara. Ja ņemtu pretīm svetdien, tad visticamāk noma citās dienās ar būtu dārgāka.
Publicēts: 25.10.07 11:47
 citēt
ja stradatu sestdien/svetdien izmaksas augtu diezgan nopietni. pashlaik nevaram(t) to atlauties, varbut nakotnee, kad pieejamais tehnikas apjomums bus lielaks.
Publicēts: 25.10.07 11:49
 citēt
nu iisteniibaa ir taa, ka tu panjem tehniku jau piektdien un atdod atpaklj pirmdien, kas veido 3 nomas dienas, bet jaamaksaa ir tikai par 2 dienaam.
Publicēts: 25.10.07 12:01
 citēt
nu iisteniibaa ir taa, ka tu panjem tehniku jau piektdien un atdod atpaklj pirmdien, kas veido 3 nomas dienas, bet jaamaksaa ir tikai par 2 dienaam.

jep, arii tas, protams, tas neatrisina jautajumu, ko darit, ja tev vajag tikai uz 1nu dienu.
Publicēts: 25.10.07 14:23
 citēt
normaala prakse ir par sveetdienu naudu neprasiit un panjemt atpakalj mantu pirmdienaa, kaa to dara jebkuri citi nomas kantori. Laikam to ir gruuti saprast ka sveetdienaas cilveeki meedz atpuusties ..
..tachu foto Latvijaa, tas ir iipash gadiijums un ne jau par velti te neviens iisti nopietni pat neiepeerkas, bet gan brauc uz EU ja kas nopietnaaks vajadziigs..
..ja man nebuutu gandriiz vai ikdienaa dariishana ar dazhaadas tehnikas nomu, tad varbuut arii neko nebuutu teicis..
Publicēts: 25.10.07 14:32
 citēt
Onkulis, Bet Tu taču arī visas 24 stundas neizmanto tehniku, vai ne? Kādēļ jāmaksā par dienu, ja normāli cilvēki strādā tikai 8h dienā max? Un ir tikai normāli, ka sestdiena ir īsā diena.

Ej pēc tehnikas piektdien, atdod pirmdienā un samaksā godīgu 1/3 no tā, ko fotonoma.lv prasa par veselu dienu. Un, ja par sestdienu vari uzrādīt slimības lapu, tad nemaksā vispār neko :))
Publicēts: 25.10.07 15:06
 citēt
Onkulis, Bet Tu taču arī visas 24 stundas neizmanto tehniku, vai ne? Kādēļ jāmaksā par dienu, ja normāli cilvēki strādā tikai 8h dienā max? Un ir tikai normāli, ka sestdiena ir īsā diena.

Ej pēc tehnikas piektdien, atdod pirmdienā un samaksā godīgu 1/3 no tā, ko fotonoma.lv prasa par veselu dienu. Un, ja par sestdienu vari uzrādīt slimības lapu, tad nemaksā vispār neko :))

man nav jaaiet un janomaa, jo pietiek ar saveejiem ;) - ja vajag tad es nomaaju paceelaaju, kuru starp citu var iznomaat arii uz 2 stundaam, ja ir taada vajadziiba, jo taa neskaitaas luxus prece, bet gan darba instruments..
..sheit es biju domaajis par sisteemu kaa taadu saliidzinot ar citiem nomas kontoriem.. bet nu jaa piemirsu, ka fototehnika tiek ieskaitiita luxus prechu grupaa.. :roll: luxus ziepiishi, luxus bliciites ...
Publicēts: 25.10.07 15:09
 citēt
onkuli,normala prakse ir nebūt sīkumainam,ja ņem objektīvu savam prikam,tad ņem otradien un trešdien nes atpakaļ,ja komercdarbībai tad izreķini izdevumus un viss. a to man smagas aizdomas,ka šeit atkal tiek piekopts "latvietis praktiskais"
Publicēts: 25.10.07 15:15
 citēt
Salīdzinājums jau labs - pacēlāji un fototehnika. Šaubos, vai pacēlājus bieži iznomā privātpersonas, jo grib izklaidēties ar draugiem tīrot biroju ēku logus.

Nu nav ne Ixus, ne 400d pirmās nepieciešamības prece. Par 70-200L[uxury] nemaz nerunājot ...
Publicēts: 25.10.07 15:21
 citēt
:) es jau laivu arii njemu tikai savam priekam vien, bet lai nobrauktu sestdien panjemu to laiciigi jau piektdien vakaraa , atdodu to pirmdiem un neviens pat i nedomaa man par sho otro dienu kaadu naudu prasiit - taa ir gandriiz visur - taa nav siikumainiiba, bet gan princips. Shajaa gadiijumaa iznomaataajs paprasa naudu par skaistaam aciim un viss..
Salīdzinājums jau labs - pacēlāji un fototehnika. Šaubos, vai pacēlājus bieži iznomā privātpersonas, jo grib izklaidēties ar draugiem tīrot biroju ēku logus.

Nu nav ne Ixus, ne 400d pirmās nepieciešamības prece. Par 70-200L[uxury] nemaz nerunājot ...

a paceelaajus iziiree katrs kam vajag kaut ko nofilmeet vai nobildeet no augshas, notiiriit savai maajai jumtu vai kaut vai piekaart stabaa anteenu un nav svariigi vai tu esi privaatpersona vaijuridiska.. var padomaat ka laivas paceelaaji un viss paareejais veel ir tikai pirmaas nepiecieshamiibas :lol:
Publicēts: 25.10.07 15:27
 citēt
Nezinu ar ko Tu, Onkuli, nodarbojies, bet pieņemu, ka esi gatavs saņemt atalgojumu tikai par to laiku, ko tiešām nostrādā klienta labā. Pieņemsim, ka esmu gatavs maksāt par 3 konsultācijas stundām, bet Tev jāierodas pie manis uz kādu Latgales sādžu, jāpagaida, kad iznākšu no pirts un būšu gatavs uzklausīt Tevi ... Par ceļā un aiz pirts durvīm pavadīto laiku Tu samaksu, protams, nesaņemsi, jo es neesmu sīkumains - man tikai tāds princips un par skaistām acīm vien nemaksāju ...
Publicēts: 25.10.07 15:31
 citēt
Nezinu ar ko Tu, Onkuli, nodarbojies, bet pieņemu, ka esi gatavs saņemt atalgojumu tikai par to laiku, ko tiešām nostrādā klienta labā. Pieņemsim, ka esmu gatavs maksāt par 3 konsultācijas stundām, bet Tev jāierodas pie manis uz kādu Latgales sādžu, jāpagaida, kad iznākšu no pirts un būšu gatavs uzklausīt Tevi ... Par ceļā un aiz pirts durvīm pavadīto laiku Tu samaksu, protams, nesaņemsi, jo es neesmu sīkumains - man tikai tāds princips un par skaistām acīm vien nemaksāju ...

tu nedaudz saputrojies tajaa staastaa..
..saaksim ar to ka TEV vajag shiis konsultaacijas un TU arii brauksi pie mani un gaidiisi kameer ES iznaakshu no pirts nevis otraadi ;)
..un ja gadiijumaa es braukshu pie tevis, tad tas viss ko tu uzskaitiiji buus jau iekljauts cenaa + veel pusdienas un celja izdevumi..
cenaa var iekljaut ko vien veelies , piem noma var pateikt ka 1 nomas diena ir 3x dargaaka nekaa paareejaas, var pateikt ka sestdienaa cenan ir 3x augstaaka utt, bet nevajag presiit naudu par to ko klients nesanjem - ..
Publicēts: 25.10.07 15:37
 citēt
Aha, kamīnu meistari kamīnus arī mūrē savās mājās un klients atbrauc savākt.

Ideju tak saprati?
Publicēts: 25.10.07 15:38
 citēt
vai tu esi redzeejis LABU kamiinmeistaru, kursh nav iereekjinaajis visus ar sho darbu saistiitos izdevumus...?
..P.S. kamiinus jau labu laiku kaa liimee nevis muuree ;)
..uz briidi izskrieshu, bet vakaraa varam turpinaat :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 25.10.07 15:39
 citēt
Oi, es aizgāju uz kino un aizmigu. Naudu atpakaļ!
Nopirku Photoshop, bet izmantoju tikai 1/5 daļuno visiem filtriem - naudu atpakaļ!
Publicēts: 25.10.07 16:07
 citēt
man nav jaaiet un janomaa, jo pietiek ar saveejiem Wink

:) iespējams, tāpēc tev arī nav saprotams kāpēc fotonomā tā ir. Nevar salīdzināt dažādas nomas, jo tie ir dažādi pakalpojumi ar dažādām vajadzībām.

Tāds darbalaiks nav tāpēc, lai čakarēt klientus un lielāku piķi iehavot, tāda ir šī biznesa specifika.
Publicēts: 25.10.07 17:48
 citēt

:) iespējams, tāpēc tev arī nav saprotams kāpēc fotonomā tā ir. Nevar salīdzināt dažādas nomas, jo tie ir dažādi pakalpojumi ar dažādām vajadzībām.

Tāds darbalaiks nav tāpēc, lai čakarēt klientus un lielāku piķi iehavot, tāda ir šī biznesa specifika.

Eliks, jebkura veiksmiigaa biznesaa ir vismaz jaarada iluuzija, ka klientam taisniiba. Kaapeec citas nomas nenjem naudu par sveetdienu - tikai taapeec ka pashiem negribas iet uz darbu vai nav rentabli. Vinji to dara savu eertiibu peec un nevis klienta labaa, tachu pasniegts tas tiek kaa izdabaajot klientam. Kaapeec neuzlikt sestdienai dubultu cenu un nepateikt ka sveetdiena par briivu - klients leks gaisaa no sajuusmas un prasiis veel, bet fotonomai atbildot ir viena fraaze - "mees neiesim viena muljkja deelj straadaat sveetdienaas" - nosaucot potenciaalo klientu par muljkji, jau tiek iecirsts pamatiigs robs firmas reputaacijaa. Pieljauju ka neviens no nomas iipashniekiem vai darbiniekiem nav studeejis biznesas vadiibu, psihologiju un citas ar to saistiitaas lietas, tachu nezinaashana neatbriivo no atbildiibas. Ir jau ir latvju baalelinjiem taads sindroms - vinjiem patiik nostaadiit klientu Luudzeeja lomaa - droshvien pasham arii ne reizi vien ir bijushi gadiijumi ka ieejot kaada birojaa vai veikalaa, pat neviens nepieveersh tev uzmaniibu un paardeveeja vai kasiere juutas svariigaakaa persona visaa rajonaa.. diez ko taalu gan shie "biznesmenji" nav tikushi :D Laikam tomeer tie ir biki jukushi, kas ieklausaas klientu veelmees, piedaavaa kafiju, ja gadiijumaa jaapagaida vairaak par paaris minuuteem un veel pajautaa vai netraucee muuzika kas skan fonaa, bet ko nu es te ... gan jau ka ir gudraakas galvas par maneejo ..
Publicēts: 25.10.07 19:43
 citēt
... gan jau ka ir gudraakas galvas par maneejo ..

0nkuli, iesaku tev kaut reizi aiziet uz fotonomas ofisu un iznomāt kādu tehniku. Esmu pat gatavs tev iedot atlaidi nomas inventāram, lai nostimulēt tev vēlmi izmēģināt nomas klientu apkalpošanas līmeni. Gribu tev tikai pateikt, ka tu ļoti stipri maldies savās domās par fotonomu un diemžēl dari to publiski un pilnīgi bez pamata.
Publicēts: 25.10.07 20:14
 citēt
Paldies Eliks, ticu ka esi forsh chalis un godiigs biznesmenis, bet man nav vajadziiga iipasha sagaidiishana vai speciaalas atlaides. Atlaides es varu dabuut citur, kur regulaari iepeerkos un kur par nopirkto apjomu esmu to nopelniijis, un tad taas nav simboliskie 5 vai 10% bet gan jau nopietni 20 - 30%, kas uz kopeejo meenesha apgroziijumu, tad arii dod reaalu peljnju..
..un tici man, ne jau tie 1 vai 2 Ls kautko izmaina, ja vajag tad njemu, ja nee tad iztieku , bet ja pareizi saprati, tad runa bija par attieksmi un kopeejo politiku, nevis konkreetiem cilveekiem. Jebkursh bizness ir veersts uz maximaalu peljnju, bet tas pakalpojumu sniedzeejs kursh vismaz rada iluuziju klientam, ka vinjsh ir kaut ko dabuujis izdeviigaak kaa citur vai vismaz nemaksaajot par to ko vinjam nevajag, ir divus soljus priekshaa tam, kursh pasuuta klientu 2 maajas taalaak...
..man arii reizeem gribaas pasuutiit savus klientus vienkaarshi di..st, bet es to nevaru atljauties dariit, jo taa varu pazaudeet 5 naakoshos, kuri man nesiis peljnju iespeejams par vairaaku gadu garumaa, taapeec citreiz daru arii to , kas man nenes peljnju . Tas ir taapat kaa veikalaa - vienas preces tu paardod ar maximaalu uzcenojumu, bet ir taadas, kas jaatdod par pashizmaksu tikai taapeec ,lai klients pie tevis naaktu - rezultaataa peljnja ir lielaaka nekaa tad ja shiis preces nebuutu ;)
Publicēts: 25.10.07 23:44
 citēt
0nkuli, nu ja nē tad nē.
Publicēts: 26.10.07 16:32
 citēt

Eliks, jebkura veiksmiigaa biznesaa ir vismaz jaarada iluuzija, ka klientam taisniiba. Kaapeec citas nomas nenjem naudu par sveetdienu - tikai taapeec ka pashiem negribas iet uz darbu vai nav rentabli. Vinji to dara savu eertiibu peec un nevis klienta labaa, tachu pasniegts tas tiek kaa izdabaajot klientam. Kaapeec neuzlikt sestdienai dubultu cenu un nepateikt ka sveetdiena par briivu - klients leks gaisaa no sajuusmas un prasiis veel, bet fotonomai atbildot ir viena fraaze - "mees neiesim viena muljkja deelj straadaat sveetdienaas" - nosaucot potenciaalo klientu par muljkji, jau tiek iecirsts pamatiigs robs firmas reputaacijaa. Pieljauju ka neviens no nomas iipashniekiem vai darbiniekiem nav studeejis biznesas vadiibu, psihologiju un citas ar to saistiitaas lietas, tachu nezinaashana neatbriivo no atbildiibas. Ir jau ir latvju baalelinjiem taads sindroms - vinjiem patiik nostaadiit klientu Luudzeeja lomaa - droshvien pasham arii ne reizi vien ir bijushi gadiijumi ka ieejot kaada birojaa vai veikalaa, pat neviens nepieveersh tev uzmaniibu un paardeveeja vai kasiere juutas svariigaakaa persona visaa rajonaa.. diez ko taalu gan shie "biznesmenji" nav tikushi :D Laikam tomeer tie ir biki jukushi, kas ieklausaas klientu veelmees, piedaavaa kafiju, ja gadiijumaa jaapagaida vairaak par paaris minuuteem un veel pajautaa vai netraucee muuzika kas skan fonaa, bet ko nu es te ... gan jau ka ir gudraakas galvas par maneejo ..

šajā tekstā arī lieliski parādās tavs ''psiholoģijas'' piegājiens.
starpcitu nedaudz jūtams zaulona pirksts ;))) de ja vu?!
Publicēts: 26.10.07 16:55
 citēt
normaala prakse ir par sveetdienu naudu neprasiit un panjemt atpakalj mantu pirmdienaa, kaa to dara jebkuri citi nomas kantori. Laikam to ir gruuti saprast ka sveetdienaas cilveeki meedz atpuusties ..
..tachu foto Latvijaa, tas ir iipash gadiijums un ne jau par velti te neviens iisti nopietni pat neiepeerkas, bet gan brauc uz EU ja kas nopietnaaks vajadziigs..
..ja man nebuutu gandriiz vai ikdienaa dariishana ar dazhaadas tehnikas nomu, tad varbuut arii neko nebuutu teicis..

Gribu redzēt, kā tu uz šādiem noteikumiem auto iznomāsi. Protams, ja īrē elektrisko skrūvgriezi, šāda prakse ir OK, jo svētdienās ne noma strādā, ne celtnieki.
Publicēts: 27.10.07 01:48
 citēt
jā pēc zaulona te nedaudz ož
Publicēts: 27.10.07 02:20
 citēt
Gandrīz pelmenis kaklā iesprūda, riktīgi joki sarakstīti ... :lol:

p.s. Fot0noma ir kūl, kaut visas nomas būtu tik foršas firmiņas :)
p.p.s. ja kāds netiek uz fot0nomu darbalaikā, tak priekš kam domāti kurjeri?!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):