luni, es savējam atklāju, ka viņam uznāk niķis. pirmajā reizē neiebraucu kāpēc kaut kas notika. kad otro reizi gadījās, tad sāku štukot, jo biju bildēšanas procesā un negribējās to visu tā pabeigt. atklāju, ka labajā pusē ir grope uz iekšu, kur kaut kāds mazs plastmasas kloķīts ir ,kas staigā šurpu turpu. gripam ir grope uz āru, kas it kā to kloķīti piespiež, tad arī ņemoties kaut kā uz vietas sataisīju un viss kopš tā laika atkal ok.man arī kaut kā neorģinālais labāk tīk dēļ tām bateriju ielādēm caur sānu nevis aizmuguri.
Kur jus stadus esat redzejusji bez pogam?? Man tads nav gadijies Man ir gadijies Fotokina manit pat tadu kur ieksja INFRA palaidejs + Taimertis + sonhrinkontaksts studijas BLICEI! Mums viens ir un tam pasjam VISSAS opcijas + Pogas tik vel AKJI ertak ladejas pa galu un nekontakti nav varbut paris reizju bijusji atkiriba no BG-2 kur gandriz visji atstuteti ar papireljiem serkocinjiem lai kontaxts butu Taka KREIZOS seviskji toas kas 1:1 ar BG tik ladejas pa galu akji IESAKU labak ka BG-2!
Pie ta kunga kas "tuse" maksalas akademijas-kongresa nama rajona, pirms kada laika bija sis grips, pats interesejos, cena bija 60Ls, un vieniga atskiriba no orginala bija ta, ka uz pasa gripa neesot Canon firmas zimite, savadak 1:1. Ta vismaz man vins paskaidroja