120 un 220 formaata filmas 6 x 4.5 56.9 x 42.5mm/8,964 x 6,696 – 1,00Ls 6 x 6 56.9 x 56.9mm/8,964 x 8,964 – 1,50Ls 6 x 9 56.9 x 83.7mm/8,964 x 13,176 – 2,00Ls
bet jskeneshana / filmu un disku nodoshana-savakshana/ notiek kur - Ogree? Ja man jaskaita vel vilciena biljetes turp-atpakal... tad nemaz tik izdevigi vairs nav. taa gan es labprat par 30kapeikam saskenetu negativus...
kas tur ko vainoties - kurš savureizi ko nepārprot - būtībā tas ir ļoti labs piedāvājums - un tieši vislabāk priekš šaurās filmas - gadījumiem, ja no kāda atsevišķa, veksmīga kadra jāizspiež maksimums - tas var gadīties vienalga kāds kameras produktam - arii zeniita
Avotu ielas fotocentrā (gan skannējot ar vēl baigāku verķi) par kadru prasa 5-25Ls.
Tiesa tur jāmaksā vairāk par to, ka operatore ar skannējamo softu panāk to kas nepieredzējušam skannētājam sapņos nerādās
Avotu ielas fotocentrā (gan skannējot ar vēl baigāku verķi) par kadru prasa 5-25Ls.
Jēziņ :shock: Šiem imakons vai hasselblads tur vai? Tad jau tur jābūt baigam māksliniekam un ļoti vērtīgam kadram, ja vajag kautko tik lielā izšķirtspējā skenēt. Piedāvājuma cenas es teikšu, ka ir diezgan ok, salīdzinot ar citiem piedāvājumiem. Vienīgi uz lielākiem apjomiem, ja ir sakrājušies negatīvi, tad var labi ieberzties izmaksās. Nesen iegādāju V700 Epsonu, nu jau būšu atpelnījis